Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Kenneth Perez: ‘Niet slim, gaat Oranje dat ook doen als ze een keer verliezen?’

Laatste update:

Kenneth Perez vindt het niet verstandig dat er maandag bij de officiële presentatie van Ronald Koeman als nieuwe bondscoach van Oranje ook speciale aandacht was voor de assistenten Erwin Koeman, Patrick Lodewijks en Sipke Hulshoff. Lodewijks gaf zelfs een interview aan ESPN om de keeperssituatie te duiden. Een en ander zorgt voor verbazing bij Perez, zo blijkt maandagavond in Voetbalpraat.

"Nieuwe openheid bij het Nederlands elftal blijkbaar", trapt Perez af in de voetbaltalkshow van ESPN. "Want ik zag alle assistenten ook aan het woord komen en geïnterviewd worden door verslaggevers. Voor het bord mogen staan. Dat vond ik opvallend." De analist gaat daarna specifiek in op de namen van de stafleden: "Sipke, of hoe heet hij, Hulshoff, Erwin Koeman, Patrick Lodewijks. Allemaal stonden ze voor de camera. Ik kan me niet heugen dat ik dat eerder gezien heb bij een presentatie", aldus Perez, die het geen logische gang van zaken vindt.

Kenneth Perez zag tot zijn verbazing de assistenten van Ronald Koeman ook aan het woord komen.

"Ik vind dat niet zo heel slim", luidt het duidelijke oordeel. "Nu zijn ze allemaal blij en is het allemaal super, fantastisch en geweldig en wij mogen weer en al die dingen. Maarja, ga je dat ook doen als je een keer verloren hebt. Zeg je dan ook: 'Sipke, kom even. Wat vond jij eigenlijk van de wedstrijd?' De baas, Ronald Koeman, moet voor de camera staan en het verwoorden. Hij moet het doen, nu krijg je er drie of vier. Dat vond ik opvallend", herhaalt de licht verbaasde Perez nog maar eens.

Hans Kraay junior vraagt vervolgens met een vleugje ironie aan Perez of hij bang is dat verslaggever Pascal Kamperman in maart na de interland tegen Frankrijk Lodewijks aan het woord laat. "Ik ben helemaal er niet bang voor, maar ik vond dat opvallend", countert de voormalig middenvelder van onder meer Ajax en AZ. "Het is mij niet eerder opgevallen dat de assistenten ook aan het woord kwamen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perez maakt dit denk groter dan het is. De overige stafleden werden ook even geïntroduceerd en konden hun woordje doen/zich voorstellen. Meer is dit niet.

23 januari 2023 om 20:17

Perez diskwalificeert zichzelf door zo geringschattend over "sipke, of hoe heet hij, Hulshoff" te doen. Als analist moet je je vakgebied kennen en dan nu zo geringschattend te doen over deze assistent, om zijn eigen superioriteit te bevestigen ?
Zelf eigenlijk mislukt bij zowel Ajax als Psv...

Echt dat mensen die Perez een goede analist vinden snap ik voor geen meter. Wat is dit voor gevolgtrekking? Dus omdat je je staf voorstelt, is dit ook meteen de gang van zaken na een nederlaag? Dat soort redeneringen slaan toch als een tang op een varken?

23 januari 2023 om 20:19

Feye_88

Ik heb weleens gehoord dat uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 5% van de mensheid nooit en te nimmer blij zijn, ik denk dat Perez daar 1 van is.

23 januari 2023 om 20:38

Nou ik lees jouw eerste opmerking vaker. Maar ik ken weinig mensen die hem echt goed vinden. Misschien dat hij aan het begin nog wel eens scherp kon wezen. Maar de laatste tijd kraamt ie echt veel onzin uit. Hij kijkt echt nergens naar en bereidt zich nooit voor.

23 januari 2023 om 20:41

Voetbalinhoudelijk heeft hij vaak redelijk goede (wedstrijd)analyses, maar dat negatieve en neerbuigende begint echt zwaar de keel uit te komen. Evenals die persoonlijke vetes die hij heeft tegen sommige spelers. Altijd een mond vol over een ander, maar nooit enige vorm van zelfkritiek of voortschrijdend inzicht.

Perez heeft nergens op te zeiken , daarom maar een komkommer issue haha

Ik zie al voor me dat iemand net nieuw is bij een bedrijf en in een meeting even aan iedereen wordt voorgesteld. Dat dan iemand zegt: als het dan slecht gaat, moet hij (=nieuwe collega) dan ook uitleg geven over waarom het slecht gaat?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren