Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woedende Everton-fan betreedt het veld en richt zich tegen spelers en coach

Laatste update:

Everton kwam zaterdag in eigen huis tegen Southampton niet verder dan 1-1 en één van de supporters van the Toffees was de slechte resultaten zo zat dat hij na de gelijkmaker van Sadio Mané het veld opstormde om zijn gelijk te halen.

/

Voordat stewards de man van het veld af konden halen richtte hij zich tegen Leon Osman, terwijl ook trainer Roberto Martínez het doelwit was van het gescheld van de supporter. De trainer werd overigens niet alleen verbaal aangepakt door de Everton-fans: op de tribunes waren ook meerdere spandoeken te vinden met de woorden ‘Martínez Out’.

Everton maakt een teleurstellend seizoen door en staat momenteel op de elfde plaats in de Premier League. De ploeg wist slechts vier van zijn zeventien thuiswedstrijden te winnen en kreeg zaterdag alweer doelpunt nummer 29 in het eigen Goodison Park tegen.

Denk je dat Roberto Martínez Everton volgend seizoen weer aan het voetballen krijgt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schandalig dit wat die fans doen , wat denken ze dat Everton ook kampioen kan worden net als leicester !

16 april 2016 om 20:52

Everton heeft een fantastisch elftal met veel potentie. Martinez zet Everton gewoon voor schut door ze op de elfde plaats te laten staan! Met de speler die Everton heeft, zou de club minimaal Europa League moeten kunnen behalen of de FA cup winnen. Maar elfde plaats is gewoon werkelijk waar zielig. En dan nog een lukaku hebben die geloof ik al 18 goals heeft gescoord. Wat er nu met Everton aan de hand is, gaat tegen alle verwachtingen in.

16 april 2016 om 20:53

Nee maar een plaats 6-7-8 is wel realistisch.

16 april 2016 om 20:53

Dat is zeker realistisch

16 april 2016 om 21:25

Nou ja... in principe wel toch?

Martinez ooit kandidaat bij Liverpool.. was net zo slecht afgelopen als met Rodgers, vind het maar een eigenwijze coach, enige verstandige wat ie gedaan heeft is lukaku halen. Everton zou er goed aan doen om Eddie Howe aan te stellen volgend seizoen.

17 april 2016 om 00:04

Rodgers is op een haar na kampioen geworden. Kijk hoe klopp het nu doet. Juist, minder. Kortzichtig gedoe hier altijd. Als je niet als een debiel langs de lijn staat ben je hier meestal een slechte coach.

17 april 2016 om 00:39

Lol wat denk je nou dat Klopp in een half seizoen Liverpool zo kampioen maakt? Die man zit er net hoor.

17 april 2016 om 11:30

Rodgers heeft dat jaar alleen geteerd op Suarez Sturridge en in mindere mate Sterling. Voor de rest van de seizoenen was er geen strijd, het spel was niet om aan te zien en de aankopen waren 9/10 keer dramatisch. Dat kan, maar er was ook geen enkele indicatie dat het beter zou worden.

Onder Klopp zie je het spel langzaamaan beter worden, de passie is terug en er worden steeds vaker leuke wedstrijden gespeeld, en dit doet Klopp met Rodgers zijn elftal. Dus ja, ook ik vind Rodgers een mislukking voor Liverpool.

Spandoeken met tekst valt toch ook onder verbaal?

16 april 2016 om 20:55

Verbaal is alleen doormiddel van stemgeluid

17 april 2016 om 01:39

Ik vond hem wel leuk.

Maar nee dus, M_ssc heeft gelijk, verbaal is dus het uitdrukken met woorden én geluid, praten dus. Schrijven is dus niet verbaal en oraal communiceren hoeft dus niet verbaal te zijn. Al is verbaal dus wel altijd oraal

16 april 2016 om 21:01

Denk dat everton met deze selectie toch mee zou kunnen doen om europees voetbal. Danwel via de beker danwel via de competitie. Vind ze een redelijk goed team hebben.

16 april 2016 om 22:27

In Engeland heeft bijna iedereen een redelijk goed team. De teams die boven Everton staan zijn absoluut niet zwakker, soms zit het een keer een seizoen mee en soms tegen.

De fans hebben alle recht om dit te doen.

16 april 2016 om 21:00

De fans hebben het recht om het veld op te stormen om hun agressie te tonen? Lijkt je dat echt een goed plan?

17 april 2016 om 01:43

Nee helemaal niet. Al wil ik wel even kwijt dat fans in dit tijdperk vaak geen andere manier hebben om gehoord te worden door hun club. Supporters hebben zo weinig inspraak meer tegenwoordig en hebben in de meeste situaties geen enkele manier om zich uit te drukken naar de club toe. Dus zijn er fans die uit wanhoop dit doen. Spaanse clubs hebben heeel af en toe wel eens onder bepaalde omstandigheden een onderhoud met afgevaardigden van de officiele fanclub maar het lijkt me dat de fans in Engeland nóg verder van de club af staan

De supporter toont meer beleving dan de spelers en trainer en waarschijnlijk de hele club. Goede aktie van de supporter. Maar hij zal wel gestraft worden wegens het betreden van het veld ofzo. Ondanks dat hij de waarheid onder de aandacht brengt. Als je ziet hoeveel geld er in Engeland uit de supporter geperst wordt, dan moet je wel nijdig worden. Dus ik begrijp die man wel.

Martinez moet gewoon weg! Haalt gewoon niks uit deze selectie terwijl een plek in de top 7 toch wel haalbaar is. Krijgt het team gewoon niet aan de praat, zeer teleurstellend seizoen, kan nog goed gaan mits de FA cup wordt gewonnen, waar ik een hard hoofd in heb

17 april 2016 om 12:11

Southampton staat nu 7e, met 10 punten meer en een wedstrijd meer gespeeld. Liverpool, Chelsea en een uitstekend Stoke staan ook boven jullie. Zoveel kan je Martinez niet kwalijk nemen lijkt mij. Het spel van Everton vind ik er ook goed uitzien, op een aantal defensieve fouten na. Sowieso afwachten wat er in de FA Cup gebeurt, maar ik zou hem gewoon aanhouden als coach.

Waarom speelde lukaku niet?

Ik vind Martinez een erg sympathieke coach, maar met dit materiaal moet je wel hoger staan dan de elfde plaats. Hij zou mee moeten doen voor Europa League, hij heeft erg potentiele spelers met Lukaku, Barkley, Stones, Funes Mori etc, Ik denk toch als ze de FA Cup pakken dat het seizoen geslaagd is. Martinez echte cupfighter heeft hij ook laten zien met Wigan, denk dat ze goede kans maken om die te pakken.

Ik heb niets tegen Everton, maar ik hoop dat de onrust binnen de club aanhoudt tot 23 april... Zal ons waarschijnlijk goed doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren