Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Woede in Alkmaar: 'Als je op deze manier begint, verlies je elke wedstrijd'

Laatste update:
/

AZ had zondag geen schijn van kans tegen FC Utrecht. De gasten uit Alkmaar begonnen onthutsend zwak en keken al na zeventien minuten tegen een onoverbrugbare 3-0 achterstand aan. Aanvoerder Nemanja Gudelj en coach John van den Brom waren na afloop dan ook witheet. "Als je op deze manier begint, verlies je elke wedstrijd", zei de Servisch international na afloop.

Gudelj zocht in gesprek met een reporter van de website van zijn club naar een verklaring voor het armetierige begin. "Het is moeilijk te omschrijven wat er allemaal fout ging. FC Utrecht begon veel scherper. Wij kwamen de afspraken die we voor de wedstrijd hadden gemaakt niet na", somde hij op. Dat AZ er met de 3-1, na rust, nog even in leek te geloven, mocht niet baten. "Als je in de tweede helft dan ook weer doelpunten tegen krijgt, houdt het op."

Ook Van den Brom klaagde over de instelling van zijn spelers. "FC Utrecht speelde goed, laat daar geen misverstand over bestaan, maar wij hebben het hen wel veel te makkelijk gemaakt", moest hij concluderen in gesprek met het ANP. De oefenmeester greep in de rust hard in door zijn gehele voorhoede te vervangen. "Ik ben heel boos geworden. Hoopvol dacht ik: wat zij kunnen, kunnen wij misschien ook. Het leek er heel even op, maar na de 4-1 was het helemaal klaar."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Wij kwamen de afspraken die we voor de wedstrijd hadden gemaakt niet na".
Nou, dat is dan niet de eerste keer. Vorige week tegen Willem II geluk gehad, maar nu krijg je de deksel op je neus. Op naar Vitesse-uit..

Je ziet bij Az , Feyenoord en Pec soms wedstrijden waarvan je afvraagt waarom ze zo hoog staan. Zo ook nu bij Az. Maar meestal zijn ze dan ineens de volgende wedstrijd veel beter en scherper. Want Az speelde over het algemeen best leuk voetbal. Maar ze lijken het even helemaal kwijt te zijn. Tegen Willem 2 was het namelijk ook al niet best. Nu krijgen ze een enorme oorwassing. Misschien dat ze volgende week wel wakker zijn.

8 maart 2015 om 21:54

Die zie je ook bij Ajax en zelfs bij Psv.

Incidenteel heb je bij iedere club wel zo'n wedstrijd

9 maart 2015 om 00:06

Bij Ajax zie je dat ook vaak, alleen winnen zij die wedstrijden dan toch nog. Kijk alleen dit seizoen maar naar Excelsior uit en thuis!

Zowel de spelers als vd Brom verkeerden voor deze wedstrijd in hogere sferen, zie de voorbeschouwing van vd Brom op deze wedstrijd waarin hij aangaf dat Az een aanval ging doen op de tweede plek van Ajax. Natuurlijk mag hij dat zeggen, maar meestal zie je dan in de volgende wedstrijd zoiets als vanmiddag gebeuren..

Boos zijn op jezelf John. Elm in plaats van Haye? Dan heb je AZ de afgelopen jaren echt nooit zien spelen. Johansson is echt een parodie op een voetballer. En dan moeten Hupperts en Johannsson de boel redden na de rust, wat een lachertje. Uitermate povere selectie, zonder scherpte blijft er niets over.

8 maart 2015 om 23:44

Jij noemt Johannsson een parodie? Johannsson is de beste spits die AZ heeft lopen man... anders moet je maar snel even googlen naar zijn de hoeveelheid doelpunten die hij gemaakt heeft voor AZ 46 wedstrijden - 22 doelpunten. Ik denk dat jij geen betere spits op kan noemen in een team die op lager op ranglijst staat dan AZ. Op PEC Zwolle na....

8 maart 2015 om 23:45

Ben het trouwens eens met je over waarom vd brom niet Haye opstelde en wel Elm

9 maart 2015 om 07:18

Hij schreef Johansson, dus ik neem aan dat hij het over onze felbegeerde rechtsback heeft.

9 maart 2015 om 09:22

Vdbrom heeft na een tactisch periode goed gehandeld, alleen de laatste tijd maakt hij verkeerde beslissingen.
Hupperts en Elm, en het hele elftal is uit balans.
Gudelj geschorst voor vrijdag.

Zal mij benieuwen hoe ze dit gaan oplossen, maar misschien is dit ook nu wel even goed.
Even met de voetjes op de grond, vooral voor de aankomende wedstrijd tegen Vitesse.
Blijven we aanhaken voor plaats 3 of haken we af....
Tankovic, Aron, Haye en Hupperts moeten starten, alleen wie vangt de plek van Ortiz nu op. Gudelj kan niet, en Elm is alleen goed als hij de laatste 10 minuten mag meedoen.

Ik denk dat we er maar beter aan doen om 4-4-2 te gaan spelen.
Henriksen, Haye, Tankovic en Haps als nummers 6.
Tank en Aron daarvoor.

Waarom in godsnaam moet Hupperts starten, Ruud AZ ?
Trouwens vind ik Tankovic ook goed, maar niet genoeg om 2 plekken te vullen ! Volgens jou opstelling speelt hij 10 en 11.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren