Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

WK staat op de tocht voor ‘Rode Duivel’ na nieuwe blessure

Laatste update:

Thomas Vermaelen moet het WK mogelijk aan zich voorbij laten gaan. De verdediger raakte zondag in de met 5-4 verloren competitiewedstrijd tegen Levante geblesseerd aan de hamstring van zijn rechterbeen en moest zich na ruim een half uur voetballen laten vervangen door Gerard Piqué.

De medische staf van Barcelona heeft nog geen officiële prognose vastgesteld, maar Spaanse en Belgische media vragen zich gezien het blessureverleden van Vermaelen hardop af of de linkspoot het mondiale eindtoernooi in Rusland wel gaat halen.

De 32-jarige Vermaelen maakte in maart 2006 zijn debuut voor de nationale ploeg en staat inmiddels op 66 caps. Daarin scoorde hij één keer. Dit seizoen kwam de ex-speler van onder meer Ajax twintig keer in actie voor Barcelona.

Denk jij dat Thomas Vermaelen het WK haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo jammer dat Vermaelen zo blessuregevoelig is. Bij Ajax was hij altijd al een prima verdediger en in z´n eerste, derde en vierde seizoen bij Arsenal presteerde hij ook echt gewoon goed en dan vooral zijn eerste seizoen bij Arsenal, maar helaas is Vermaelen al jarenlang meer geblesseerd dan fit.

Al heeft hij dit seizoen nog aardig wat wedstrijden gespeeld bij Barcelona. Ook als hij al die blessures niet gehad zou hebben, dan zou hij denk ik recordinternational van België zijn: nu is Vertonghen dat met 99 interlands, maar als Vermaelen gewoon vrijwel altijd fit was geweest, dan zou Vermaelen recordinternational zijn met 100+ interlands.

14 mei 2018 om 09:53

Ja, als. Geen voetballer is altijd fit. Vermaelen zou een terugkeer naar Ajax moeten vragen. Mooi moment. Snap niet dat Ajax daar niet mee bezig is.

14 mei 2018 om 11:01

Mag regelmatig spelen bij Barcelona wanneer hij fit is. Het zou gek zijn als hij daar nu al op ingaat.

Toch jammer dat je in aanloop naar een EK of WK goede spelers afvallen. Iedere keer gebeurt het weer, maar het went nooit! Voornamelijk hopen dan Ronaldo en Messi fit aan het toernooi kunnen beginnen!

Zo, ik heb er ook geen seconde op gerekend. De kans dat hij geblesseerd is op het WK is gewoon veel groter dan dat hij fit zou zijn.

14 mei 2018 om 12:43

Op het EK was die kans nog groter maar hij was gewoon de beste speler op het EK.

Heel erg vervelend voor deze man. Sterke verdediger als hij fit is (snel, fysiek, slim) maar helaas heeft hij zo vaak last van blessures. Erg jammer want mits fit is hij nog steeds een vaste waarde voor elke Europese subtopper.

Zo snel mogelijk verkopen. We hebben niks aan zo een blessuregevoelig speler. Met alle respect voor hem en wens hem het beste toe, maar topploegen kunnen weinig met dit soort spelers. Risico is te groot en je betaald hem lekker fors. Spelers als Robben, Bale en Vermaelen worden zo zwaar door blessure belemmert. Erg zonde.

Ik ben ten minste blij dat we dit jaar nog iets aan Vermaelen hadden, want ook voor hem is minimaal 18 miljoen euro betaald. Mits fit is hij een absolute meerwaarde. Het vreemde is wel dat hij er altijd bij was in eindtoernooien met de Rode Duivels.

Met Alderweireld, Kompany, en Vertonghen heeft België Vermaelen ook niet echt nodig. Ik zie ze wel ver komen, maar waarschijnlijk stranden tegen Brazilië in de kwartfinales. Hoewel ik ze zeker niet kansloos acht in die wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren