Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘WK-kansen slinken voor Younes’: ‘Hij heeft problemen gehad’

Laatste update:

Oliver Bierhoff stelt dat Amin Younes slechte kansen heeft op deelname aan het WK. De teammanager van Duitsland zegt in gesprek met BILD dat de aanvaller van Ajax misschien niet wordt meegenomen naar Rusland: "Amin heeft een geweldig karakter en is een goede speler. Maar natuurlijk heeft hij de laatste tijd wat problemen gehad met bepaalde incidenten. Dat thema is nu niet zo actueel bij ons."

Bierhoff duidt niet alleen op de weigering van Younes om in te vallen in het duel met sc Heerenveen, maar ook op het conflict dat de aanvaller heeft met Napoli. Younes heeft meerdere malen aangegeven dat hij niets heeft getekend bij de Italiaanse club, maar de advocaat van Napoli maakte woensdag duidelijk dat de Duitser in totaal 31 keer zijn krabbel heeft gezet. Volgens BILD slinken de WK-kansen voor Younes met rasse schreden.

Younes is door een blessure zijn vaste plek in het basiselftal van Ajax kwijtgeraakt en werd bankzitter. Omdat hij weigerde binnen de lijnen te verschijnen tegen Heerenveen heeft Erik ten Hag besloten hem voor minimaal twee weken te verbannen naar Jong Ajax. Bierhoff besluit met te zeggen dat hij hoopt dat Younes de weg omhoog weet te vinden.

Verwacht jij dat Amin Younes aanwezig zal zijn op het WK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een oorzaak en gevolg zijn zelden zo logisch geweest. Younes loopt het voor zichzelf te verpesten (los van wiens schuld het is bij de Napoli affaire). Hij is geen sterspeler of vedette en kan het zich zowel bij Ajax als Duitsland niet veroorloven om er niet volledig voor te gaan. Ik betwijfel of hij uberhaupt de WK selectie van Duitsland gehaald had, maar hij neemt voor zichzelf in elk geval iedere twijfel weg.

15 maart 2018 om 11:39

Of Napoli heeft gewoon vies gespeeld met Younes. Eerst doet Napoli alsof ze geweldig zijn voor Younes en het voor hem een geweldige stap is, maar vervolgens krijgt hij, na het tekenen van het contract, te horen dat hij wordt verhuurd of verkocht en als hij daar geen gehoor aan geeft, dat hij dan gewoon op de tribune blijft bij Napoli. Dan snap ik wel dat Younes nu onder het contract van Napoli uit probeert te komen. Napoli gebruikt in feite een gratis speler om vervolgens als veehandel doorverkocht te worden, zodat ze zelf weer een goede stuiver kunnen krijgen. Younes wordt hier in principe vrijheid ontnemen en ook veel tekengeld die hij kon tekenen als hij transfervrij was.

15 maart 2018 om 11:47

Het contract gaat pas van de zomer in en tegen die tijd is hij transfervrij. Hij verkast dus wel degelijk transfervrij naar Napoli (indien er uiteraard contracten zijn ondertekend omdat daar nu gestengel over is).

15 maart 2018 om 12:03

Begrijpend lezen, Zermatt Person - dat wil je nog wel eens vaker vergeten als je op me reageert.

Los van wiens schuld het is bij Napoli affaire, zeg ik zeer specifiek. Het zal me verrekken wie zijn fout het is, maar Younes gaat ook totaal niet handig met de situatie om die is ontstaan door hemzelf of Napoli en daar gaat het mij om. Tel dat op bij zijn te weigeren invalbeurt en hij maakt het zichzelf gewoon ontzettend lastig.

Daarnaast is hij deze zomer transfervrij dus als hij nu geen tekengeld krijgt, ligt dat bij hem of zijn zaakwaarnemer.

15 maart 2018 om 13:11

Ingelogd om hier op aan te haken:
Younes is vrij, dus hij zal juist een gigantische tekenbonus/loyaliteitsbonus ontvangen als hij bij een nieuwe club tekent

Goh...

Nogal logisch dat een wisselspeler van Ajax, die net tijdelijk naar het tweede is gezet, geen hoofdkandidaat is voor het Duitse elftal. Het was al een moeilijk verhaal als hij basisspeler, publiekslieveling en topscorer was geweest, maar het lijkt mij dat hij nu vrijwel kansloos is voor een plekje in de WK-selectie, genoeg andere (betere) opties

Younes moet gewoon strijden voor een plekje nu. Kluivert voetbalt hij er makkelijk uit

15 maart 2018 om 11:46

Dat denk ik niet. Kluivert speelt echt geweldig, denk eerder dat hij Neres eruit kan spelen en dat Kluivert van flank wisselt.

15 maart 2018 om 11:50

Sarcasme right?

15 maart 2018 om 11:57

Kluivert speelt niet fantastisch inderdaad, maar Justin is wel de enige speler in de Eredivisie die al weet wat voor actie hij gaat maken als hij de bal over 5 seconden aangespeeld krijgt. Dat vind ik wel echt zijn kracht tov Neres, lozano, bergwijn, etc.

15 maart 2018 om 11:57

Ja joh, haal meteen je meest rendabele aanvaller eruit. Neres lekker laten staan en zet Younes maar weer op de plek van linksbuiten. Het wordt tijd dat Kluivertje weer met beide benen op de grond komt te staan, want heel denderend is het niet de laatste tijd.

Ik snap Younes wel. Napoli zit Younes namelijk best wel in de zeik te nemen. Eerst doet Napoli alsof ze geweldig zijn voor Younes en vervolgens zeggen ze, na het tekenen, dat Younes wordt verhuurd of verkocht en dat je geen kans krijgt bij Napoli. Dan neem je als Napoli zijnde Younes best wel in de zeik. Younes zou dan puur als veehandel worden gebruikt bij Napoli.

15 maart 2018 om 12:15

Dat zijn enkel geruchten en bovendien had Younes kunnen weten dat hij voor een club als Napoli tekort komt. Transfervrij zijn heeft zo zijn voordelen, maar niet alle clubs hebben ook daadwerkelijk interesse in de kwaliteiten van de speler. Daar is overigens ook niets mis mee. De speler zal bij een club als Napoli ongetwijfeld goed verdienen en als speler bepaal je nog altijd zelf of je verhuurd wilt worden of niet en waar.

15 maart 2018 om 12:57

Waarom perse die geruchten eruithalen en verkondigen als de waarheid. Er zijn zat geruchten die in het nadeel van Younes spreken. Hij heeft het helemaal verpest voor zichzelf als je het mij vraagt.

Younes is een modaal voetballertje die er ook niet alleen op sportief vlak een rommeltje van maakt maar ook zakelijk z'n zaakjes niet op orde heeft.
Duitsland mist er helemaal niets aan als Younes niet meegaat, van het Niveau Younes heeft Duitsland er nog 10 lopen..

Advies aan Younes lijkt me dan om die Bierhoff te bellen en dan in elk geval aan hem, in vertrouwen, uit te leggen wat de privé reden van het niet naar Napoli gaan was.

Alsof Younes wel bij de selectie zat indien hij speelde en niet in de 'problemen' zat...! Je hebt met Reus, Sane, Draxler, Brandt, Schurrle etc... betere opties voor de linkerkant. Allemaal zijn ze verder en beter als Younes.

15 maart 2018 om 12:09

Nou precies dit dus. Younes heeft zijn leeftijd nog maar heel iets mee, en mocht even ruiken van Low, dat was een mooi gebaar van hem. Maar mensen die hem (voor mij onbekende reden) helemaal geweldig vinden plakken dan meteen met de 'international sticker'. Zeer aardige voetballer, heerlijke dribbel, maar qua rendement (goals, key-passes en assists) echt zeer matig. Niet geschikt voor het nationaal elftal op dit moment, maar als je dat hardop uitspreekt krijg je weer een hele lading bijziende mensen over je heen.

15 maart 2018 om 12:13

Ik zou er niet vrolijk van worden als ik Younes was dat juist Low me even zou laten "ruiken"

15 maart 2018 om 12:25

Haha! Inderdaad! Even met de vingertjes onder de neus..maar als iedereen fit is bij Duitsland krijgt hij never nooit een uitnodiging.

15 maart 2018 om 12:30

Onder 'de neus' kun je dan ook weer als woordgrap opvatten, bij een Ajacied. Maar ik laat het voor wat het is

15 maart 2018 om 12:10

Inderdaad. Duitsland heeft genoeg leuke buitenspelers. Als younes basis zou staan had hij ook geen kans gemaakt.

15 maart 2018 om 13:14

Dit hoor en zie ik continu. Maar toen alles en iedereen fit was heeft Younes volgens mij toch enkele duels gespeeld/ingevallen. Of t belangrijke duels waren of niet, de topselectie zat er toch bij.

15 maart 2018 om 14:38

Waarschijnlijk was niet iedereen fit. Want met een gezond verstand selecteer je younes niet boven die spelers.

15 maart 2018 om 20:23

iedereen was toen gewoon fit, dus zegt genoeg dat hij er destijds bij zat. Toe zat hij ook in een betere flow dan dit seizoen

18 maart 2018 om 15:13

Limboroy,

Internethooligan en fake news verspreider die je bent, je verkondigt onzin. Younes zat in de selectie van de Conferederations Cup omdat Joachim Low, onder druik van de grote Duitse clubs, voor dat toernooi n iet alle A selectie spelers mocht selecteren na een zwaar seizoen. Dus selecteerde hij, op twee of drie A selectie spelers na, eigenlojik bijna het gehele jong Duitsland voor dat toernooi. Dat toernooi wonnen ze. Tijdens dat toernooi speelde Younes twee duels, in totaal 19 minuten. Hij maakte wel één goal. Maar, hij was dus in feite zelfs in 'jong Duitsland' gewoon bankzitter.

En als je hier wilt verkondigen dat Younes een betere optie is dan Reus, Sane, Draxler, Brandt, Schurrle, en nog anderen, prima hoor. Past wel bij je rol als trol die je hier met verve speelt.

Ik vind het sowieso al bijzonder dat hij interlands achter zijn naam heeft. Hij kan alleen goed dribbelen (goede techniek), maar komt verder in alles tekort, zowel aanvallend als mentaal. Zoals Les Gones boven mij al aangeeft, zijn er genoeg spelers die veel verder en beter zijn dan Younes.

Ben ik de enige die denkt dat younes sowieso niet mee naar t wk gaat als iedereen fit is in duitsland ook al zou die wekelijks spelen?

De kans was al klein, laat staan nu. Of hij moet vanaf nu elke wedstrijd 3 erin schieten en Ajax eigenhandig kampioen maken.

Zo jammer, die gozer kan echt wel voetballen. Vond hem zeer dreigend altijd.
Tegen Schalke en Lyon was die geweldig... daarna is het achteruit gegaan.

Hij had die 3 minuten gewoon moeten invallen en wachten op een off day van Justin of blessure/schorsing.

Benieuwd wat er nu van hem wordt. Zou me niet verbazen als die over 2 jaar ergens de pannen van het dak speelt namelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren