Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Withete Ronaldo uit frustraties richting tegenstander na duur puntenverlies

Laatste update:

Al-Nassr heeft zondag duur puntenverlies geleden in de strijd om de Saudische landstitel. Op bezoek bij Al-Fayha bleef de ploeg van Cristiano Ronaldo steken op een doelpuntloos gelijkspel. Na afloop ging het echter vooral over de grote frustratie bij de Portugese sterspeler. Ronaldo ergerde zich mateloos aan het tijdrekken van de tegenstander.

Ronaldo was witheet door het gelijkspel tegen Al-Fayha. Na het laatste fluitsignaal toonde hij zijn irritatie richting de tegenstander, die volgens hem veel te veel aan tijdrekken deed. “Jullie willen niet spelen”, beet hij de spelers van Al-Fayha toe alvorens hij boos de kleedkamer opzocht. Eerder in het duel was ook te zien hoe Ronaldo naar de spelers van de tegenpartij gebaarde om hun mond te houden.

De 38-jarige aanvaller was de eerste die het speelveld verliet, terwijl de rest van de ploeg en trainer Rudi García de handen van de tegenstander schudden en afscheid namen van de fans. Het is niet de eerste keer dat Ronaldo boos het veld verlaat sinds zijn transfer naar Al-Nassr. Ronaldo toonde zijn frustraties eerder ook al door tegen flesjes water te schoppen en weg te stormen nadat zijn ploeg vorige maand met 1-0 werd verslagen door Al-Ittihad. Ook kreeg hij het al eens aan de stok met een scheidsrechter.

Door de remise bedraagt de achterstand van Al-Nassr op koploper Al-Ittihad momenteel drie punten. Ronaldo was sinds zijn veelbewogen transfer naar Saudi-Arabië goed voor elf treffers. De voorbije weken wist hij echter weinig indruk te maken. Zo bleef hij tijdens de eerste drie duels in maart droog staan. Tegen laagvlieger Al-Adalh was Ronaldo begin deze maand wel tweemaal trefzeker.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja die doen er natuurlijk alles voor om gewoon een resultaat binnen te slepen. Maar er mag wel echt zo snel mogelijk zuivere speeltijd komen zodat je dit soort onzin niet meer hebt. Zou heerlijk zijn als het spel gewoon in een keer door kan zonder dat er minuten lang niks wordt gedaan. Klok alleen laten gaan als de bal rolt.

10 april 2023 om 12:15

100% met jou eens, ik snak echt naar de invoering van zuivere speeltijd. Niks irritanter dan tijdrekkende teams.

10 april 2023 om 12:23

In Saudi-Arabië trekken ze er gewoon moeiteloos 7 minuten, of soms zelfs een kwartier bij aan extra tijd. Dat is wel iets anders dan in Nederland waar er vaak veel tijd gerekt wordt en dan maar 4 minuten worden bijgetrokken. Als Al Nasr na 100 minuten voetbal nogsteeds niet kan scoren, verdien je de overwinning ook niet.

10 april 2023 om 13:56

Maar van die 7 minuten extra tijd liggen ze er ook weer 6 van op de grond... gewoon 60 minuten zuiveren speeltijd.

10 april 2023 om 15:00

Dan worden die 6 minuten er gewoon weer bij opgeteld. Het kan ze in Saudi-Arabië vrij weinig schelen als de wedstrijd daardoor meer dan 2 uur duurt.

Ik blijf het grappig vinden hoe er moeite wordt gedaan om een artikel om Ronaldo heen te schrijven. Alsof iemand het wat boeit hoe Al-Nassr het doet, hoe groot de achterstand of voorsprong op weet ik veel welke andere club in die competitie daar bedraagt. Deze artikelen bestaan alleen maar omdat er over Ronaldo geschreven kan worden en dat nog wat kliks oplevert.

10 april 2023 om 12:13

Dat is nou het hele punt.. ze schrijven een artikel omdat Ronaldo daar speelt, en er zijn zoveel mensen die geïnteresseerd zijn in Ronaldo.

10 april 2023 om 12:16

Meer mensen reageren op een artikel van Ronaldo in de zandbak dan op een topic van RKC, Willem II, PEC of Fortuna, dus lijkt me logisch dat ze er een artikel omheen pennen.

10 april 2023 om 17:04

Ja leuk, maar de meeste reactie zijn offtopic over de relevantie van het bericht. Uiteindelijk is het gewoon bizar dat alles te koop lijkt te zijn. Totaal irrelevante competitie natuurlijk.

10 april 2023 om 17:10

Het krijgt tenminste reacties, laatste topics over Willem II of NEC kregen minder dan 20 reacties.

10 april 2023 om 12:53

Heeft Piers Morgan hier nog wat over getwitterd ?

10 april 2023 om 13:06

Dit wordt geplaatst voor leedvermaak. Omdat zijn fans nog steeds aan het verkondigen zijn dat hij de beste is , zodra hij scoort tegen fulltime bouwvakkers en stratenmaker, die bovendien nog aan het vasten zijn. Dus wanner hij de slechte man op het veld is een amateur competitie, dan mag er opeens geen artikel meer mogen worden gepubliceerd. Alleen als hij schijnt tegen amateur clubs zoals Fc Al mokimachut of Fc Al moharami mag de wereld weten.

10 april 2023 om 15:21

Ja leuk al die praatjes maar ik vind het oprecht interessant om te zien hoe een speler als Ronaldo het in een competitie als dit doet. Sowieso is het altijd vet om dingen te lezen over competities aan de andere kant van de wereld of uit culturen die een eindje van ons afliggen, ik zou ook klikken op artikelen over zuid-oost azië ofzo bijv
VZ heeft een tijdje artikelen geplaatst over spelers die vanuit bijv de KKD of een laagvlieger in de ere in een of andere onbekendere competitie terechtkwamen en hoe het ze daar dan verging enzo en dat vond ik ook heel leuk, maar ik zie dat er blijkbaar genoeg mensen zijn die zich dan af zitten te vragen of we niet gewoon weer over barcelona of ajax kunnen gaan praten

10 april 2023 om 15:50

En is dat gek dat er artikelen worden geschreven over de 1-na beste speler ooit?

10 april 2023 om 18:44

Een na beste speler ooit....als wij het spel volgen via de teletekst. Maar dan is Van Persie ook de beste speler ooit bij Oranje en Depay beter dan Bergkamp, Robben en de grote man Cruijff.

11 april 2023 om 08:34

Kom op joh. De dingen die Ronaldo heeft gedaan zijn weergaloos. De enige die in een soort van in de buurt komt van Messi.

maakt niet uit of je nou op een kunstgrasveld in noord friesland aan het ballen bent of in de zandbak bij ronaldo, tijdrekken blijft altijd extreem irritant als het in jouw nadeel is.
dus de frustraties bij c.ronaldo kan ik begrijpen... mooi om te zien hoe de winnaarsmentaliteit nog diep bij hem zit, ook al is het op een behoorlijk laag niveau qua competitie.

10 april 2023 om 18:37

Die winnaarsmentaliteit heeft hem zo ver gebracht in het leven. Ik snap ook niet waarom mensen dan altijd komen met een reactie als: ‘Hoe kun je zo gefrustreerd zijn, het is maar de Saoedische league’. Een echte winnaar wil overal winnen. Zelfs tijdens een oefenpotje in de achtertuin.

10 april 2023 om 18:47

Winnaarsmentaliteit? Hij heeft 2x 45mint. tijd gehad om iets te doen tegen bouwvakkers die ook aan het vasten zijn en toch niets laten zien.

10 april 2023 om 23:13

Ik heb het over zijn wil om te winnen. Niet over de rest. Het zou beter geweest zijn voor Ronaldo om na Juve naar Sporting te gaan of te stoppen, want dit doet inderdaad pijn aan je ogen. Ene pot scoort hij er 5, andere pot heeft hij hooguit 30 balcontacten.

Frustratie omdat ie het verschil niet meer kan maken. Jammer maar het is helaas niet anders

Ronaldo moet daar weg. Hij is nog enorm gedreven, competitief, hongerig, gemotiveerd. Hij is in mijn ogen nog niet ‘op’ heeft bij de nationale elftal ook bewezen, mits aanvoer hij nog altijd zal scoren.

Zijn kinderen voelen zich ook niet lekker in Saudi-Arabië, volgens Portugese bronnen werden zijn kinderen mishandeld op school en zijn zij niet bepaald welkom.

Zou zeggen, lekker terug keren naar Europa. Als Ibrahimovic het kan, waarom niet Ronaldo?!

10 april 2023 om 13:20

Je moet een team hebben die alles om hem laat draaien op zijn leeftijd. Doe je dat niet dan toon je in zijn ogen geen respect voor hem. Dus succes met nog een europees team op niveau te vinden die alles opzij gaat zetten voor deze ego tripper.
Ibrahimovic zet zichzelf op zij voor zijn team. Ronaldo denkt alleen aan Ronaldo dus nee als Zlatan het kan kan Ronaldo het niet. Je zal op een gegeven moment jezelf een keer weg moeten cijferen als je op een bepaalde leeftijd komt.

10 april 2023 om 13:42

Ronaldo gaat daar niet weg denk ik. Binnen afzienbare tijd behoort de competitie in Saudi-Arabië bij de vier grootste competities ter wereld. Dat heeft hij zelf gezegd. Dus je kunt wel naar Real Madrid of iets dergelijks gaan, maar het valt in het niet bij deze competitie. Daarnaast heeft hij nog een andere missie in het land...

10 april 2023 om 15:44

‘Binnen afzienbare tijd’ laat me niet lachen. Misschien over 20 jaar als ze er nog ff 500 miljard inpompen dan komen ze op een niveautje eredivisie of België. Maar Ronaldo gaat t echt niet meer als voetballer meemaken dat die zandbak clubs de CL winnen hoor.

10 april 2023 om 15:57

Hahaha laat mij toch niet lachen. Saudi Arabië in top 4? Alsjeblieft zeg. Door wat? 35+ plus voetballers miljarden euros te gaan aanbieden?

Ik denk dat die competitie binnen no time zal uitdoven.

Tijdrekken is bloedirritant, maar dit geval staat niet op zich. Ik had altijd veel respect voor Ronaldo, de professionele en gedreven manier waarop hij met het voetbal omging. Jammer om te zien hoe zo'n icoon zichzelf meer en meer voor joker zet als een verongelijkt kind. Ronaldo heeft er heel veel moeite mee dat hij niet meer meedoet aan de top en kan daar niet goed mee omgaan.

Jammer hoe de grootheden Ronaldo en Messi de afgelopen jaren hun waardigheid verliezen. Onsportief gedrag, niet tegen hun verlies kunnen en hun ziel verkocht aan duivelse regimes uit het Midden-Oosten. Bah.Je hebt ook spelers als Iniesta en Pirlo die altijd humble zijn gebleven.

10 april 2023 om 13:08

Maar een wijn deal is niet schimmig of 'je ziel verkopen'? Dat vind je sportief zeker.. Iniesta is iemand die ook met een doel naar een ander land ging om even wat geld binnen te harken. Ondanks dat blijven alle spelers hun waardigheid in mijn beleving zelf houden, het draait om voetbal. Ze zijn een van de beste van hun generatie.

10 april 2023 om 14:51

Een wijndeal is wel wat anders dan betaald worden door landen als Qatar of Saoedi-Arabië, waar slavernij nog steeds aan de orde van de dag is.

10 april 2023 om 14:58

Geen enkel land is vrij van schandalen, alleen probeert een ieder het zo te draaien voor zn eigen mening dat het houd snijdt. Of ga je me nu vertellen dat Ronaldo of Messi nu betrokken zijn bij en bijdragen aan slavernij omdat ze voetballen in Saudi Arabië of een speeltje van de Qatari..

10 april 2023 om 15:11

Tuurlijk draag je daar indirect aan bij als je daar gaat “werken”.

10 april 2023 om 16:00

Ze dragen er juist heel erg aan bij. Deze landen doen aan sportswashing en Messi en Ronaldo zijn pionnen in deze projecten.

Hahahaha wat zit die ronaldo zich toch druk te maken tussen dat zandvolk. Je verdient 200 miljoen per jaa man. Waar maak je je druk om 😂

10 april 2023 om 15:32

Dat siert hem de winnaarsmentaliteit. Valt hem juist te prijzen..

12 april 2023 om 09:32

Klopt Aqua. Is ook wel mooi natuurlijk dat hij nog zo graag wil winnen. Lijkt mij persoonlijk 10 keer leuker als Ronaldo nog ff bij Sporting ofzo komt ballen.

10 april 2023 om 17:58

Zandvolk?

Ik dacht dat dit soort denigrerende termen jegens andere volkeren en rassen verleden tijd waren Maar helaas. Ironisch genoeg wordt dit ook nog door een Catalaan/catalonië fan geschreven haha : D

Je kunt er alles van vinden, maar CR7 blijft iig dicht bij zich zelf (en doet zich niet anders voor dan dat ie is). Ongeacht het niveau en tegen wie: altijd willen winnen en dit, zonder gêne, laten zien ook. Om die reden heb ik hem vaak niet kunnen uitstaan maar die instelling heeft hem veel gebracht. Kan dit gedrag nu ook beter van ‘m hebben: naast die mooie boterham is die drive er dus nog steeds….

Wat is er toch met Ronaldo aan de hand, ben je zo rijk, maar zo vol met frustratie en boosheid. Die man heeft hulp nodig.

10 april 2023 om 20:39

Dit heeft hij altijd gehad als zijn team verliest misschien ook de reden dat hij zo groot is geworden dit is zo een type die altijd wilt winnen koste wat t kost. Denk niet dat hij hulp nodig heeft hij werd toch juist altijd geprezen om zijn winnaarsmentaliteit.

11 april 2023 om 10:30

Geen hulp nodig? Laatste maanden gaat het anders echt niet goed met hem, met het Pierce interview als dieptepunt. Ronaldo staat er totaal alleen voor, want zijn familie en fans voeden zijn frustratie. Ik maak me echt zorgen om hem.

Benieuwd wat pearce te zeggen heeft nu.

Een Portugees die klaagt over tijdrekken...heerlijk!

Ronaldo had dit nooit moeten doen joh is al stinkend rijk en word gewoon keihard uit gelachen nu om hoe die er tussen loopt. Had gewoon lekker nog 2 jaartjes bij sporting moeten gaan spelen dit is een triest einde van een prachtige carrière.

Ik denk dan boeien, potje ergens in de zandbak die we verliezen, maakt mijn carrière niet minder indrukwekkend.

En die Ronaldo word gewoon boos als een klein kind, ergens vreemd, maar ook legt dit ergens uit wat een winnaar die man is en hoever hij er voor gaat.

Oprechte vraag, begin dit jaar na een paar goede wedstrijden werd er gesproken over meer dan 91 goals, hij staat nu op 15 na 3 maanden. Hoe groot wordt deze kans nog geacht?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren