Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wissel bij Feyenoord: hoorbaar gesprek met Slot verraadt aard van de blessure

Laatste update:

Gernot Trauner heeft de wedstrijd in de 29ste speelminuut moeten staken. In het duel tussen Feyenoord en AZ in de TOTO KNVB Beker greep de verdediger naar zijn hamstring en moest hij zich vrijwel direct laten vervangen. Het is zeer slecht nieuws voor de Rotterdammers, die cruciale weken tegemoet gaan.

Na een sprint greep Trauner plots naar zijn been. Al snel werd duidelijk dat hij gewisseld moest worden en uit het korte gesprek tussen trainer Arne Slot en de verdediger werd de pijn aan de hamstring inderdaad bevestigd. “Hamstring?”, vroeg Slot aan Trauner, die direct ja knikte. Thomas Beelen was zijn vervanger.

Commentator Leo Oldenburger vreesde direct voor een vervelende blessure en benadrukte dat Feyenoord in de komende vier weken onder meer PSV en tweemaal AS Roma treft.

Even daarvoor kopte Trauner overigens een vrije trap van Igor Paixão binnen. De VAR constateerde na minutenlang beraad buitenspel, waardoor het doelpunt niet aan Feyenoord werd toegekend.

Aan het eind van de eerste helft zette Lutsharel Geertruida de Rotterdammers alsnog op voorsprong: 1-0 ruststand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat had ik nog niet door nadat trauner aan zijn hamstring voelde...

Dit gaat wel een gemis worden voor Feyenoord. Van die Nieuwkoop wordt je namelijk ook niet vrolijk op de rechtsback positie.

7 februari 2024 om 21:53

Ik hoop gewoon Beelen. Nieuwkoop is nu gewoon verkapte rechtsbuiten

7 februari 2024 om 21:53

Beelen is een uitstekende vervanger. Vandaag ook weer. Dan kan Geert gewoon rechts blijven.

7 februari 2024 om 22:32

Beelen is een nagenoeg gelijkwaardige vervanger dus dat is niet zo n probleem. Wel dat je vervolgens weinig defensieve wissels meer over hebt

Balen. Toch wel wat belangrijke blessures achterin. Hopelijk valt dit mee.

1 woord is een gesprek? Najah wel fijn dat dit geplaatst wordt, want de kijkers hadden geen enkel idee dat het om de hamstring zou kunnen gaan.

ik schreef vanmiddag nav Bijlow al iets dat mij dwarszat.
de blessure van Bijlow wordt hem ten onrechte aangerekend
ik denk nu ook Tauner eraan is dat de trainingsintensiteit veel te hoog ligt en of dat Slot door het pushen zijn spelers over de kling jaagt

7 februari 2024 om 22:33

Naja een keeper doet vrij weinig per wedstrijd dus kan me niet voorstellen dat die overbelast is

8 februari 2024 om 12:18

Overbelasting kan op twee manieren
fysiek en geestelijk. Ik vrees dat Slot geestelijk te hard eraan trekt en wat het fysieke betreft dat ligt natuurlijk aan het aantal keren en hoe lang er getraind wordt. Ik las vanochtend ergens dat er nog een speler fysieke problemen kent

7 februari 2024 om 23:01

Het is ook de schuld van Slot dat Paxiao Timber een blessure toebrengt...

8 februari 2024 om 07:46

De medische staf houdt nauwgezet in de gaten hoe spelers ervoor staan m.b.t. blessures/pijntjes/intensiteit. Binnen die kaders moet Slot werken. Zo heeft Trauner bijv. op maandag/dinsdag een rustiger programma.

8 februari 2024 om 12:20

Dat is zeer verstandig, maar je kan ook geestelijk mensen over de kling jagen.
In het onderwijs gebeurt dit volop. Meer is niet altijd beter

Zo ontzettend jammer voor em. Had ie ook eindelijk zijn goal (wel wéér lat), staat ie net 1 haar buitenspel en valt ie uit. Beelen is wel een prima vervanger overigens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren