Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wintertitel voor AC Milan ondanks pak slaag van Atalanta

Laatste update:

AC Milan heeft zaterdagavond een pijnlijke oorwassing gekregen van Atalanta. De koploper van de Serie A werd op vele fronten afgetroefd en moest een 0-3 thuisnederlaag slikken. Mario Mandzukic werd door trainer Stefano Pioli twintig minuten voor tijd binnen de lijnen gebracht en maakte zijn debuut. Internazionale wist tegelijkertijd niet optimaal te profiteren van het puntenverlies en bleef steken op 0-0 bij Udinese. De ploeg van trainer Antonio Conte loopt wel een punt in op Milan, maar blijft tweede achter de kersverse winterkampioen: 41 om 43 punten.

AC Milan - Atalanta 0-3
De thuisploeg dacht even aan een hele snelle openingstreffer, toen Zlatan Ibrahimovic de diepte in werd gestuurd door Theo Hernández, maar de Zweed schoot rakelings naast en deed dat bovendien in buitenspelpositie. Aan de overkant was Hans Hateboer, die net als Marten de Roon in de basis begon, dicht bij een treffer. De vleugelverdediger dook brutaal op in het zestienmetergebied van Milan, maar zag zijn schot in het zijnet gaan naast doelman Gianluigi Donnarumma. Tien minuten later was het wel raak. Uit een indirecte hoekschop bracht Robin Gosens de bal opnieuw voor het doel, waarna Cristian Romero raak kopte. De Argentijn was alerter dan Pierre Lalulu en werkte de bal al vallend tegen de touwen: 0-1.

Milan wist zaterdagavond niet te brengen wat de ploeg heel vaak wél wist te brengen dit seizoen en keek al snel in de tweede helft tegen een ruimere achterstand aan. Josip Ilicic werd door Kalulu vastgehouden in de zestien en kreeg vervolgens van Franck Kessié een tik in het gezicht, waarna scheidsrechter Maurizio Mariani naar de stip wees. Ilicic nam zelf plaats achter de bal en verschalkte Donnarumma met een lage schuiver in de rechterhoek: 0-2. De doelman zat in de goede hoek, maar dook over de goed ingeschoten strafschop heen.

Hateboer werd na driekwart wedstrijd gewisseld met een ogenschijnlijk lichte blessure, waarna Ilicic het duel niet veel later bijna in het slot gooide. De Sloveen draaide zich knap vrij tussen een aantal Milanezen, maar schoot met rechts rakelings naast. Piolo gunde Mandzukic vervolgens zijn debuut en zag zijn spits al snel voor het eerste gevaar zorgen. De Kroaat kreeg zijn voet tegen de bal uit een rebound, maar zag Pierluigi Gollini handelend optreden. De doelman zag hoe Duván Zapata het duel niet veel later in het slot gooide. De spits schoot met links raak in de korte hoek en liet Donnarumma voor de derde keer kansloos: 0-3.

Udinese - Internazionale 0-0
Met Stefan de Vrij in de basis leek Inter al vroeg in het duel op voorsprong te komen tegen Udinese. Lautaro Martínez wist het net te vinden met een knappe volley, maar deed dat in buitenspelpositie, waardoor zijn treffer op advies van de VAR werd afgekeurd. Inter begon sterker aan het duel en kreeg via Nicolò Barella opnieuw een kans om de score te openen. De middenvelder probeerde het zeer fraai met een volley, maar zag zijn inzet rakelings over de rechterkruising scheren. Udinese stelde daar in de eerste helft een goede mogelijkheid van Jens Stryger Larsen tegenover, maar de Deen was ongelukkig in de afronding en kopte over.

Bij Udinese begon Marvin Zeegelaar in de basis en viel Bram Nuytinck in de tweede helft in. Thomas Ouwejan bleef de volledige wedstrijd op de bank. Beide ploegen zorgden na rust voor aanzienlijk minder spektakel dan in de eerste helft. Roberto Pereyra was dichtbij met een schot van afstand, maar hij zag zijn poging over gaan. Namens Inter noteerde Achraf Hakimi de beste mogelijkheid van de tweede helft. De Marokkaan creëerde voor zichzelf een goede mogelijkheid, maar had het vizier duidelijk niet op scherp en zag zijn schot aan de verkeerde kant van de paal verdwijnen. Beide ploegen probeerden vervolgens met een slotoffensief de wedstrijd naar zich toe te trekken, al bleef het duel in balans.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En weer komen we een maatje tekort tegen een concurrent. Atalanta heeft erg verdiend gewonnen tegen een belachelijk slordig Milan. Net zoals tegen Juventus waren we gewoon slechter. Maar ook net zoals tegen Juventus misten we weer 4 basisspelers (tegen Juve zelfs 5). Met Romagnoli, Hakan, Saelemaekers en Bennacer weg lever je erg veel kwaliteit in. En nu is zelfs Kalulu ook geblesseerd, de 3de(!) CB die vandaag niet 90min kon spelen. Erg jammer dit, we deden het zo goed terwijl we al het hele seizoen geteisterd worden door missende spelers, had graag gezien hoe we het gedaan hadden met een intact team, vooral tegen de concurrenten. Maar dat is ook waarom ik waarschuwde tegen te hoge titelaspiraties, natuurlijk we staan nog hoog dus de Scudetto kan een mogelijkheid zijn zeker. Maar we zijn echt verre van favoriet. Helemaal als je ziet dat je Castillejo moet opstellen, die er persoonlijk voor zorgt dat elke bal over de rechterflank eindigt in balverlies en mislukte aanvallen.

23 januari 2021 om 20:09

Gelukkig wordt men kampioen tegen de kleintjes ;-) Een wedstrijd als deze kan er altijd tussen zitten. Vooral Atalanta is een team, dat als het even goed zit, veel tegenstanders kan 'slopen'.... ik vind je vrij kritisch, want er is geen enkel team in Italie dan een favoriet te noemen. Wees trots op je team, want Milan komt van ver. Denk dat niemand had verwacht dat zij halverwege het seizoen eerste zouden staan.

23 januari 2021 om 20:14

Ben zeker trots op ons team. Als je het vergelijkt met een jaar geleden hebben we enorme stappen gemaakt. Maar dan sta je 1ste, moet je tegen Atalanta en dan ben je gewoon een paar klasses minder, want dit had makkelijk 0-6 kunnen worden. Dat is gewoon storend vooral als je ziet hoe, zo slordig in balbezit.

23 januari 2021 om 20:34

Ik heb niet heel de match gezien dus wil me liever op de achtergrond houden maar toch wat ik heb gezien, is dat Atalanta stukken beter was. Maar zoals maxi_lopez zegt, we moetentrots zijn. We komen idd van ver en staan nog eerste. Ik zei vorige week al dat ik vreeste voor puntenverlies vndg. Zoals je zelf zegt die Castillo moet echt eruit aldan niet verkocht worden want wat een Jannet. Kop omhoog, de selectie terug helen met iedereen erbij en we doen mee voor top 3. Met wat geluk en de concurrentie die het na laat zelfs kampioen. Forza Milan

23 januari 2021 om 20:34

Ik heb niet heel de match gezien dus wil me liever op de achtergrond houden maar toch wat ik heb gezien, is dat Atalanta stukken beter was. Maar zoals maxi_lopez zegt, we moetentrots zijn. We komen idd van ver en staan nog eerste. Ik zei vorige week al dat ik vreeste voor puntenverlies vndg. Zoals je zelf zegt die Castillo moet echt eruit aldan niet verkocht worden want wat een Jannet. Kop omhoog, de selectie terug helen met iedereen erbij en we doen mee voor top 3. Met wat geluk en de concurrentie die het na laat zelfs kampioen. Forza Milan

23 januari 2021 om 20:15

Trots alsnog op AC, die moeten zich gewoon bij de eerste 4 spelen en de CL in, dat is cruciaal, ze zijn echt iets mooi aan het bouwen in het roodzwarte gedeelte van Milan, en als je de CL induikt wordt je nog interessanter voor spelers

Wat is de Serie A een leuke competitie zeg, teringg zit elk weekend weer te genieten!

Love Italy sws en nu de competitie niet meer gedomineerd word door Juve is alleen maar beter

Ondanks de zeperd en dat Milan totaal niets heeft laten zien, toch wel enorm genoten van Atalanta. Wanneer zij in vorm zijn is het echt met afstand de best voetballende ploeg in Italie. Zapata, Ilicic en eigenlijk heel Atalanta waren fantastisch. Nu zaak voor Milan om, net als na de wedstrijd tegen Juve, de rug te rechten en punten te pakken nu er weer relatief makkelijke ploegen aan komen. Ben benieuwd wat Pioli gaat doen in de coppa tegen Inter, denk toch wel dat spelers rust gaan krijgen. Gewoon vol op de Serie A inzetten en CL kwalificatie zo snel mogelijk bewerkstelligen.

23 januari 2021 om 20:21

illicic blijft me elke keer weer verbazen. op zn 33e jarige leeftijd kan hij nog steeds zo goed dribbelen. Atalanta leek steeds een man meer op het veld te hebben. heel frusterend om te zien. was Meite naast Kessie en Tonali op 10 niet een betere optie? ik gok van wel. die heeft wel de goede pass en dribbel in huis. al zien we dat natuurlijk niet vaak, maar toch. Diaz natuurlijk had op 10 moeten staan, maar hij is zo klein en fragiel. Tonali kan nog wel tegen een schouderduw. ik weet niet hoe jij erover denkt, maar Atalanta stond bij mij al genoteerd(standaard elk seizoen) als puntenverlies. zolang we maar de andere potjes winnen

23 januari 2021 om 21:35

Kun je zeker verliezen, maar had niet verwacht dat we er zo af zouden gaan. Meite op 10 was gewoon een verkeerde gok, Diaz had daar gewoon moeten startenz die bracht tenminste nog enige dreiging. Maar goed, deze kan je gewoon verliezen, geen man overboord. Inter gelukkig ook punten verspeeld.

Buiten de eerste 10 minuten was Atalanta de betere en dus Milan terecht verloren, . hoe raar het ook klinkt, maar dit zijn de potjes waar ik vrede mee heb als we punten verliezen. Atalanta was gewoon de betere ipv punten verliezen terwijl je de betere was. Meite is duidelijk geen 10 en staat steeds lucht te dekken. Eerste grote fout sinds lange tijd van Pioli. Diaz moet erin. Castellejo ook matig, maar we hebben niet veel beter. We hebben elke ploeg de laatste jaren op een nederlaag getrakteerd waaronder de inter en Juve, wat een elk jaar sterkere Milan moet weergeven,maar Atalanta speelt een soort voetbal waar Milan nooit een antwoord op heeft, zelfs niet met dit elftal en is het niet zo gek dat we al sinds 2015 niet hebben gewonnen tegen hun. potjes tegen Atatlanta en Juve zijn bij mij al ingecalculeerd als puntenverlies. AL had ik met dit Milan toch een beetje hoop natuurlijk Buiten Canhanoglu en Romagnoli was iedereen er, dus qua missende namen mogen we ook niet klagen. ja ook missen we Bennacer, maar die is er al zo lang niet meer bij dat we het nu wel gewend moeten zijn. Helaas moeten we nog in de laatste speelronde tegen Atalanta trouwens. mocht Milan tot de laatste speelronde meedoen om de titel en met minder dan 3 punten voorstaan, zeg ik je nu al dat we tegen Atalanta de titel gaan missen lopen. 100 procent, dus Milan zal echt voor de laaste speelronde kampioen moet worden, als ze dat lukt. Inter ook punten verspeeld dus nog steeds 1e. Dank u Inter. Milan timed haar mindere potjes redelijk goed met die van de concurrentie forza Milan, in goede en slechte tijden.

23 januari 2021 om 20:14

Scoren vind ik niet echt het probleem, ze krijgen er dit seizoen gewoon teveel tegen. Want dit is nog maar de eerste keer dit seizoen dat er niet gescoord wordt en ze hebben de meeste gemaakte goals (al helpen uitschieters zoals tegen Benevento en Crotone dan wel).

23 januari 2021 om 20:32

Ja dat is inderdaad een ding. En zeker als Hakimi zoals vandaag geen goede voorzet trapt dan is het heel armoedig. Want die kans met Hakimi en Lukaku moet natuurlijk altijd goed uitgespeeld worden door Hakimi.

Echt vrolijk word je er niet van maar dit soort wedstrijden horen erbij. Hakimi was vandaag echt afschuwelijk maar dat kun je hem wel vergeven en als dan Lukaku en Lautaro (toch opnieuw) ook niet echt thuisgeven dan wordt het een lastige partij tegen een defensief sterke opponent. Trouwens ook weer onnodig van Conte op het einde. Echt terecht was het niet dat hij boos was en na alles dat hij erna nog riep, zal hij wel wat wedstrijdjes mogen brommen. En dat nadat hij eindelijk eens fatsoendelijke wissels doorvoert (lees Gagliardini op de bank laten zitten). Trouwens waren Inter en Milan de enige teams die elke wedstrijd al gescoord hadden, daar komt nu ook een einde dus.

Tsja what's new . We zijn het underhand wel gewend als inter fans. Er is nooit is stabiliteit. Een wereld partij wordt een week later weer afgewisseld met een trieste vertoning. Iedere keer denk je dit wordt ons jaar en dan weten e het in zo'n korte tijd weer te verkloten. Hoe is het mogelijk dat je 6 dagen geleden zo'n wereld partij speelt tegen Juve. Misschien wel de beste wedstrijd van het jaar om vervolgens weer doelpuntloos gelijk te spelen tegen Udinese dat op De Paul Pereyra en Musso echt zo'n matig dramatisch team heeft. Winnen van Juve, tot de 88e minuut voor uit tegen Roma maar wel verliezen van Samp en Niet weten te scoren tegen Udinese. Het is gewoon alsof die gasten wel denken 'er doen we wel even '. Ook iedere keer precies in een weekend waarin milan ook punten verliest. Iedere keer wordt juve afgeschreven maar uiteindelijk staan ze weer met die beker door zulk soort resultaten. Waar juve zulke wedstrijden gewoon zakelijk weet te winnen speelt inter weer bedroevend gelijk. Ooh wat was de euforie groot na de wedstrijd tegen Juve. Maar wat staan ze nu weer voor schut zeg. Conte zal het waarschijnlijk wel weer op de scheids gaan gooien of met een verhaal komen met we verdienen te winnen.... Enige positieve is dan maar dat te toch weet in te lopen 1 punt op milan...

Undinese is een rotploeg om tegen te spelen. Spelen heel verdedigend en vertragen het spel bij geringste contact. Ze hebben zo'n 15 minuten alleen al in de tweede helft tijdverspeeld en dan heb je ook een scheids die dat toe laat. Heel frustrerend om zulke serie A wedstrijden te kijken.Maar goed Inter was niet scherp genoeg vandaag. Jammer dat we niet vol kunnen profiteren van pak slaag die Milan vandaag kreeg. Meer zat er helaas niet in maar toch nog puntje ingelopen. On to the next one.

Mooie partij gezien en Atalanta is gewoon een tough test for anyone. Onze volgende CL tegenstander en ze spelen heel aanvallend en hoog voetbal, ben benieuwd of Real daar van kan profiteren straks. AC Milan winterkampioen is toch wel heel mooi, jammer dat Brahim er niet vanaf het begin in stond

Calhanoglu Bennacer en Romagnoli werden echt gemist

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren