Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilshere door het stof: 'Het is onacceptabel, ik accepteer de gevolgen'

Laatste update:

Jack Wilshere heeft zijn excuses aangeboden. De middenvelder van Arsenal werd onlangs in Las Vegas gefotografeerd in een jacuzzi met een sigaret in zijn mond. Het deed (wederom) een hoop stof opwaaien in Engeland: het was namelijk niet de eerste keer dat de international zich in die pose liet vereeuwigen. "Natuurlijk heb ik daar nu spijt van", zegt hij in The Independent.

/

Alhoewel Arsène Wenger zei zich geen al te grote zorgen te maken, beseft Wilshere maar al te goed dat hij als bekende voetballer een voorbeeldfunctie vervult. "Ik ben eerder betrapt. Ik heb toen gezegd dat ik een fout heb begaan, en nu heb ik dat opnieuw gedaan. Mensen maken nu eenmaal fouten. Ik ben jong en zal hiervan leren. Ik weet wat de consequenties zijn en welk effect het heeft op kinderen."

De 22-jarige Wilshere vindt het ongeoorloofd dat een professionele speler rookt. "Ik heb zelf ook kinderen, en ik wil niet dat zij opgroeien met het idee dat het normaal is dat hun vader rookt, want dat is het niet. Het is onacceptabel. Ik zal de gevolgen accepteren." De jongeling heeft inmiddels een gesprek met Wenger achter de rug, maar hij wil niet ingaan op wat daar precies is besproken.

Vind jij dat profspelers af en toe een sigaret moeten kunnen roken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die sigaret vind ik nog niet eens zo erg, des te meer dat hij daar met een paar lekkere wijven zit. Je bent vader, wees volwassen en ga met je vrouw en kids op stap. Dit is een vader die je niemand toewenst. Walgelijke vent, zowel op als buiten het veld.

27 juli 2014 om 09:56

Misschien stond zijn vrouw daar wel op en waren die andere vrouwen wel van zijn vrienden. Beetje makkelijk om zo al te reageren als je context nog niet eens weet.

27 juli 2014 om 10:05

Hij heeft anders wel de schijn flink tegen. Sigaret, tattoos, irritant gedrag op het veld en nu een paar lekkere wijven. Wilshere is een over het paard getild talentje dat te vroeg miljonair is geworden. En als het inderdaad zijn vrouw was, zat er nu een kind bij de overblijfjuffrouw te huilen waar papa blijft. Maar die had het te druk met feesten.

27 juli 2014 om 10:10

Wilshere heeft gewoon een serieuze relatie, en bijna iedereen bij Arsenal zit onder de inkt...

27 juli 2014 om 10:10

Wat is er dan mis met tattoo's?

27 juli 2014 om 10:24

Waar staat dat hij met vrouwen is

27 juli 2014 om 10:29

Hahaha ik heb zelden zulke flut argumenten gelezen, Dus omdat hij tattoo's heeft en volgens jou een irritant mannetje binnen en buiten het veld is heeft hij de schijn tegen? Je weet helemaal niks over welke dames dat waren en jij weet ook niet waar zijn kinderen dat waren, Kan een jonge jongen niet gewoon op vakantie gaan terwijl zijn kids bij opa en oma blijven? Bah naar ventje dat je ben.

27 juli 2014 om 10:30

Opzich is dat niet zo heel erg hoor, maar het is wel iets van mode en blijkbaar heeft Wilshere dat nodig om er een beetje bij te horen. Als je vader bent zou ik me niet meer zo bezig houden met dat soort onzin.

27 juli 2014 om 10:41

Omdat hij onder de tattoos zit, hij zich structureel misdraagt als voetballer, tweemaal rokend wordt gesignaleerd heeft hij inderdaad de schijn tegen. Of moet hij iemand vermoord hebben om de schijn tegen te hebben? Of kan jij me nu iets hartverwarmends over deze jongen vertellen? Wel een beetje tragisch dat je zo op je pik getrapt bent als ik wat over het grootste geflopte engelse talent van de laatste 10 jaar zeg.

27 juli 2014 om 10:43

Snap wel wat je bedoelt. Hij wil een beetje overkomen als een David Beckham met als z'n tattoos en roken enz. Desalniettemin vind ik Wilshire geen gehyped talent. Z'n wedstrijd tegen Barcelona.

27 juli 2014 om 11:02

Wat ben jij een bevooroordeelde knakworst. Ik vind jou eerder een walgelijke vent.

27 juli 2014 om 11:05

Jij ben degene die je nader moet verklaren na uitspraken als walgelijke vent in en buiten het veld, Geef anders even een paar voorbeelden waaruit blijkt dat hij een slechte vader is? Bovendien ben ik niet op mij pik getrapt maar kan ik gewoon slecht tegen mensen die onzin verkondigen, en dat doe jij in overvloed. Wilshere van 22 is inderdaad het grootste geflopte Engelse talent van de laatste 10 jaar, Net zoals Ramsey de grootste Britse flop is van de laatste 10 jaar toch?

27 juli 2014 om 11:05

Ik vind jouw bekrompenheid pas tragisch.

27 juli 2014 om 11:05

Wat hebben tatoeages er nu weer mee te maken dan?? Bah wat een vooroordelen mensen toch kunnen hebben zeg.

27 juli 2014 om 11:06

Dus als vader mag je je niet meer amuseren zonder je kinderen? Ik veronderstel dat je zelf kinderen hebt? Volgens mij heb jij serieuze daddy issues achter de rug.

27 juli 2014 om 11:12

Die had het te druk met feesten? Je kan ook ovedrijven zeg. Met een paar vrienden en vriendinnen in een zwembad. Sigaret, tattoos en vrouwen is dat de maatstaaf voor walgelijke vent?

27 juli 2014 om 11:14

Geflopt talent dit is toch geen een hele goede voetballsr

27 juli 2014 om 11:41

Wat ben jij een bekrompen en bevooroordeeld ventje @Jonathan0180

27 juli 2014 om 11:55

Haha oprecht een geweldige reactie. Ik wou dat wij een middenvelder van 22 van zijn kaliber hadden die ook zo 'geflopt' is. Dus omdat hij in zijn vakantie wordt gespot aan het zwembad met een sigaretje en zijn tattoo's op zijn armen heeft hij de schijn tegen... Heerlijk wakker worden met zo'n reactie. Heeft voor jou ook bijv Wesley Sneyder de schijn tegen omdat hij tattoo heeft en sigaretje rookte aan zwembad? Wat is volgens jou de schijn tegen hebben eigenlijk?

27 juli 2014 om 12:06

Haha jij oordeelt wel erg snel. Een tattoo is doodnormaal net zoals roken dat is. Misschien omdat jij er niet aan begint trek je gelijk conclusies over mensen die dat wel doen. Je bent jammergenoeg niet de enige die dat doet.

27 juli 2014 om 12:12

@sneyderfan. Leuk he al die bekrompen reacties. Met een tattoo heb je de schijn tegen. Als je soms een sigaretje rookt, dan ben je een slechte vader.... En dat op een voetbalforum...

27 juli 2014 om 13:02

Ik sta vol tattoos, maar zulke nonsens heb ik nog niet gehoord nee. Wat een vooroordelen. Ik ken zat mensen, vaders met tattoos die top zijn als ouder, en die roken ook bijna allemaal. Roken is ieders keuze, net als tattoos laten zetten, het maakt je geen slechter of ander persoon.

27 juli 2014 om 13:06

De combinatie roken en tattoos op die leeftijd zegt al heel veel hoe iemand is. Voelt zich heel wat. Maar niemand heeft het erover dat het een walgelijke gozer is vanwege zijn irritante gedrag op het veld. Agressief, tegen iedereen een grote bek en vader op een leeftijd dat je je meestal nog met een studie bezig moet houden. Walgelijk ventje die Wilshere.

27 juli 2014 om 13:11

Dat is niet de maatstaf, maar voor het gemak zie je ook over het hoofd dat ik zeg dat hij zich irritant gedraagt op het veld? Grote bek tegen alles wat beweegt, tegen iedereen opspringen die een normale overtreding op hem maakt? In zijn totaliteit, met dat hij met vrouwen, een peuk en zijn volgetatoeerde lichaam op die leeftijd een kind zou op moeten voeden, maakt dat hem voor mij tot een vreselijke man.

27 juli 2014 om 13:19

Kijk, ten eerste vind ik tatoeages een weerzinwekkende manier om erbij te horen. Als niemand nu een tatoeage zou hebben, zou Wilshere het ook niet hebben gedaan. Dat je erbij wil horen als jonge vader, tot daar aan toe. Als je dan tot twee keer toe rokend wordt gezien terwijl je de eerste keer al je excuses hebt aangeboden, vind ik ook vreemd. Jij hebt het nu over Wesley Sneijder, en als hij rokend met een tattoo in het zwembad ziet heeft hij nog niet de schijn tegen, maar dat stuitende gedrag op het veld van Wilshere en zijn gedrag buiten het veld, terwijl je je volwassener hoort te gedragen als vader, dan ben je voor mij een enge vent.

27 juli 2014 om 13:38

Als je als vader rookt geef je ten eerste een slecht voorbeeld en daarnaast roken veel ouders in het bijzijn van hun kinderen, wat weer slecht voor kinderen is. Bovendien vergroot roken de kans op ziektes en ik denk vind het vreselijk als een kind zijn vader op jonge leeftijd zou moeten verliezen omdat hij zo lekker veel rookte. Ik kan er naast zitten, maar ik vind roken als ouder zijnde vrij asociaal.

27 juli 2014 om 14:22

Hoe weet jij hoe die over wil komen? Die jongen heeft tattoos... Ja dus? Hij staat op de foto met mooie vrouwen.. Ja dus? (Alle spelers hebben mooie vrouwen, misschien gezamenlijk weg) wat is nu je echte argument dan? Enige wat die fout heeft gedaan is in principe die sigaret en dat dat op de foto is gekomen. Zeikbal.

27 juli 2014 om 14:24

Volgens mij ben jij een jaloerse vader. Zondet tattoos, zonder lekker wijf en lekker saai een kantoorbaan, maar ja dat is wel lekker degelijk natuurlijk.

27 juli 2014 om 14:32

Stop maar gewoon je zet jezelf voor schut

27 juli 2014 om 10:54

Als je voetballer bent van Willem II waar je net rond kan komen van je salaris is er niet zo erg. Maar als van je club miljoenen krijgt moet je je toch gedragen en je voorbeeldfunctie intact houden.

27 juli 2014 om 16:45

Mee eens.

27 juli 2014 om 21:37

Vanaf welk bedrag moet je je dan gedragen? Moeten wij ons allemaal niet gedragen? Heeft niet elk persoon een voorbeeldfunctie naar anderen toe? Met zulke instelling plaats je ze net op een pedestal en maak je er sterren van. Je eigen verantwoordelijkheden in de schoenen schuiven van anderen. Lekker makkelijk.

29 juli 2014 om 14:32

Hear, hear. Die gasten kunnen goed voetballen en krijgen de kans om miljoenen te verdienen, zouden jullie dat afslaan dan? Tuurlijk niet. Dat je zoveel geld verdient omdat die voetbalwereld blijkbaar zo groot is betekent niet dat je niet af en toe een sigaretje mag roken omdat je dat lekker vindt. Ga lekker iemand anders zijn leven invullen.

27 juli 2014 om 11:10

Als er iemand een trotse en trouwe vader is, is het wel Wilshere. Ik kan begrijpen dat je hem arrogant vind overkomen. Heeft niet de uitstraling zoals een Ramsey of Arteta nee. Maar die jongen is echt heel veel bezig met zijn kinderen en is vrijwel 80% van zijn vrije tijd met zijn gezinnetje. Overigens zitten mijn ouders ook wel eens met vrienden van hun in de sauna, hoor?

29 juli 2014 om 14:29

Inderdaad, keek laatst op zijn Instagram account en de helft daarvan zijn foto's met (zijn) kinderen. Dat je af en toe een sigaretje rookt en in een zwembad afkoelt met wat vrouwen, tsja wat maakt het uit. Ik vind de mensen die zich er zo druk over maken veel erger. Je moet ook genieten in het leven, blijkbaar snappen die mensen dat niet.

30 juli 2014 om 13:03

Hij is natuurlijk wel een voorbeeld, dus als die het voortaan even binnen doet dat sigaretje ofzo dan is er niks aan de hand. Maar wat hierboven werd beweert gaat nergens over.

Dan heb je in mijn open weinig karakter. Als je zelf al aangeeft dat je eerder in de fout bent gegaan en het daarna nog eens doet ,geeft het mij aan dat je er niet van geleerd hebt. En kan je due ook weinig waarden aan zijn schuldbekentenis hechten.

Vind dit een beetje kort door de bocht, als je prestaties er niet onder lijden is het toch gewoon mogelijk!

Het is ieder zijn eigen keus...roken of niet. En inderdaad, als de prestaties er niet onder lijden, laat die jongen lekker zijn sigaretje roken. (Al is het geen best voorbeeld naar zijn eigen kids toe, maar goed.)

27 juli 2014 om 10:14

Mij maakt het ook niet of hij rookt of niet. Het het alleen schijnheilig om eerst toe te geven dat je fout was , om het daarna nog eens te doen. Ga dan geen schuld bekennen . Wees dan gewoon een vent en zeg dat je zelf wel bepaalt of je rookt of niet

27 juli 2014 om 10:22

Laat dit een les zijn voor alle rokers. Ze zijn niet verantwoordelijk en denken in termen dat roken gezellig is, maar eigenlijk is het triest want de kans op ziektes is groot en daarmee beschadigen ze hun omgeving mee zowel fysiek als mentaal. Ze hebben een futloze houding, het is niet milieuvriendelijk, en zijn asociaal want ze zonderen zich af en hebben last van problemen en stress en denken met roken het te kunnen ontwijken of zijn gwn verslaafd. Kortom slecht voorbeeld vior de jeugd en de samenleving moet roken verbieden. Geen vrije keuze maar inperking.

27 juli 2014 om 10:33

Haha weer zo een typetje, Wil je anders even mij facebook zien en nog eens herhalen dat ik een futloze houding heb? Ik ben fitness instructeur en bovendien thaiboks ik 4x per week, En ja ik rook weleens een sigaret en dat is nog altijd mij eigen keuze.

27 juli 2014 om 10:33

Dude anders richt je je ff op een andere groep.omdat ik rook ben ik minder verantwoordelijk dan jij? Ik ben vader van 3 prachtige kids en die hebben nergens last van.ik voetbal zo'n 10 uur in de week.futloze houding en asociaal..vind het meer asociaal hoe jij je mondje al klaar hebt.terwijl je mij en miljoenen andere rokers niet kent.jij bent waarschijnlijk zo'n roker die gestopt is en vind dat iedereen dat nu maar moet doen

27 juli 2014 om 10:34

Ik vraag mezelf trouwens af waar jij vandaan haalt dat ik problemen en stress zou hebben.

27 juli 2014 om 10:44

@van ginkel,

ben jij toevallig oost duits?

27 juli 2014 om 10:44

Laat ieders reactie op jou bericht een les voor jou zijn. Mensen bepalen zelf of ze roken, futloos lui en asociaal zijn heeft daar niks mee te maken. Maar jij vindt ook dat alle Marokkanen stelen, alle mbo-ers dom zijn en dat homo's abnormaal zijn of niet soms?

27 juli 2014 om 10:44

Nee ik heb nooit gerookt. Ik ben altijd anti geweest. Ga maar eens stoppen moet je eens kijken of je de stress van het dagelijks leven al voelt. Als j per definitie al rookt vind ik je al onverantwoordelijk. Je kan je wel onttrekken aan het milieu maar je raakt het wel. Je kan op een plek roken waar niemand is maar dat doet niet iedereen dus die mensen schaden andere mnsen zn gezondheid. Als jij het risico wil nemen op erge ziekten dan raak je ook mentaal je omgeving die moet lven met jouw beslissing. Dat vind ik onverantwoordlijk.

27 juli 2014 om 10:52

Nee ik vind rokers een futloze houding hebben, die indruk krijg ik. Er zijn uitzonderingen maar 90 van de gevallen is dat wrl zo. Ga maar geen rare vergelikkingen maken als je een discussie niet kan winnen.

27 juli 2014 om 11:33

Roken verbieden is nog altijd iets waar ik volledig achter sta.

27 juli 2014 om 12:02

@van ginkel

Wat is er in jouw leven gebeurd dat je zo ongenuanceerd over anderen spreekt? Je veroordeelt anderen die je niet kent. Denk eerst goed na voordat je besluit om mensen zo in een hokje te stoppen met je stigmatiserende gedrag. En dit zegt een fervent niet-roker.

27 juli 2014 om 12:13

Oh dus je zou niet mogen roken omdat het schadelijk is voor het milieu? Geniet maar lekker van je stukje vlees vanavond!

27 juli 2014 om 13:27

Ik houd rekening met het milieu ook met het eten. Ik koop alleen biologisch vlees uit Nederland. Dat zou iedereen moeten doen. Als moraalridder hoop ik mensen wakker te schudden. Altijd krijg ik ik het verwijt dat ik hypocriet te zijn. Het tegendeel is waar. Ik houd rekening met alles en iedereen. Dat kan ik niet zeggen van de hardline rokers. Maar toch zeg ik wat van. Omdat ik denk dat de wereld nog te redden is. Mensen houden er niet van om te gecorrigeerd te worden. Maar dat is hoog nodig want anders gaat de wereld naar de galemiezen als iedereen in vrijheid leeft.

27 juli 2014 om 15:40

Vlees produceren is altijd meer belastend voor het milieu dan het eten van groenten of fruit. Dat het biologisch is, fijn voor het beestje maar het blijft slecht voor het milieu dus ik neem aan dat je nu geen vlees meer eet meneer de moraalridder?

27 juli 2014 om 22:49

Ik ben na 10 jaar roken gestopt, nu voor een jaar en poeh de stress kwam eigenlijk direct na mijn laatste sigaretje de hoek om kijken. Alle mensen om mij heen zag ik eerst ziek worden, omdat ik een sigaretje op stak, maar nu willen ze niet meer bij mij staan, omdat ik te stressvol zal zijn.

Ik heb wel eens meerdere verhalen gelezen over spelers die roken. Het wordt eigenlijk pas echt een item als je niet meer presteert maar zodra hij het gwn goed doet is er niks aan de hand

Als die jongen in zijn vakantie eens een sigaretje wil nemen, lekker laten. Tegenwoordig willen we van sportmensen helaas het beeld creëren dat bijna onmenselijk perfect is.

Ik zeg familieman Theo Janssen!!

toch.
Tattootje hier sigaretje daar. En dan al die jaloerse mennekes die gaan huilen dat dat niet mag. Van basten rijkaard kieft cruiyff noem maar op,allemaal rookten ze een peukie(van hanegem ook) moeten ze lekker zelf weten en dat een jonge gast vakantie viert...oh Oh wat erg wereldnieuws,ik zou zeggen wilshere steek je middelvinger op en bied never nooit niet je excuses aan. Wat een onzin!! Als hij in het veld ineens een sjaggie gaat draaien is het wat anders. Zegt mij meer over de vieze journalistiek en moraalriddertjes in Engeland dan over hem.

27 juli 2014 om 10:49

Als moraalridder zeg ik een mens is niet perfect maar een topsporter hoort niet en mag niet roken. Het wordt op vz wel kwalijk genomen dat spelers zoals bakkali en drenthe een slechte mentaliteit hebben maar roken mag wel. Ik vind jouw reactie echt weer een reactie van roker die aanvoelt dat roken steeds meer terrein verliest en niet meer geaccpteerd wordt. Gelukkig.

27 juli 2014 om 11:22

Je bent een triest ventje van ginkel. Ipv je zo druk te maken wat andere mensen met hun leven doen hou je eens bezig met je eigen leven. En kom niet aan met mensen die roken vervuilen de aarde, want dat doe jij net zo goed in je auto, met je producten die je koopt bij de winkels etc. Die mooie broek die je aanhebt die kleine kinderen voor 3 cent per dag gemaakt hebben in Cambodja. Hou je daar eens mee bezig ipv of andere mensen wel of niet roken. Mensen zoals jij zijn zo hypocriet en hebben niks beters te doen dan te zeuren over andere mensen. Net zoals jij je achterlijke mening mag verkondigen hier, mag iemand anders gewoon roken. Dat kan je niet verbieden. Sulletje ben je, en mensen zoals jij zijn een beperking voor de sociale wereld. Zoek een echte hobby of echt werk en hou je daar mee bezig.

27 juli 2014 om 11:29

Goed gezegd Zeem! Uitstekende reactie!!

27 juli 2014 om 12:44

Jouw reactie getuigd nou ook niet echt van veel intellect Zeem....Ondanks dat iedereen zelf moet weten of hij/zij rookt, is het toch eigenlijk enorm dom dat iemand bakken met geld uitgeeft om moedwillig zijn/haar eigen gezondheid te schaden? Ik heb verder geen problemen met roken (ik heb veel rokende vrienden), maar als je er over nadenkt, blijft het erg vreemd.

27 juli 2014 om 13:33

Als we het toch over intellect gaan hebben, het is 'getuigt', niet 'getuigd'

Dus jij drinkt geen alcohol, eet geen snoep chips en koek en drinkt geen frisdrank of sap? Dat zijn ook allemaal dingen die je gezondheid schaden, maar wel lekker zijn.
Als je vasthoudt aan een dergelijke redenering leef je straks alleen nog maar van water en sojabonen.

27 juli 2014 om 13:38

Met mijn leven is het prima. Probeer het niet om te draaien.. Als moraalridder hoop ik mensen wakker te schudden. Altijd krijg ik ik het verwijt dat ik hypocriet te zijn. Het tegendeel is waar. Ik houd rekening met alles en iedereen. Ik heb geen auto, koop kleding en voedsel uit Nederland. Niet om me beter voelen maar om dat ik heiig geloof in een betere wereld. Dat zou jij en anderen ook moeten doen.
Nongelantie ten aanzien van roken is precies het euvel. Dat moet veranderen. Als mensen het maar accepteren veranderd er nooit wat. Het is heel achterlijk om de kennis te hebben dat je van roken erge ziektes kan krijgen en dit maar te accepteren onder de noemer eigen verantwoordelijkheid. Zeker om dat het niet alleen de desbetreffende persoon gaat maar ook om de omgeving gaat.
Ik vind niet rokers die het allemaal accepteren ook onverantwoordelijk. In Nederland is er totaal geen sociale controle meer. Daar ligt de kern van het probleem. Dus zeg ik wat van. Omdat ik denk dat de wereld nog te redden is. Mensen houden er niet van om te gecorrigeerd te worden. Maar dat is hoog nodig want anders gaat de wereld naar de gallemiezen als iedereen in de mogelijkheid heeft om te roken. Je kan mij voor alles uitmaken maar ik heb nog steeds geen inhoudelijk argument gehoord wat roken toestaat in het algemeen en topsport.

27 juli 2014 om 13:41

je komt aardig in de buurt

27 juli 2014 om 13:50

Excuses voor de spelfout! Het ging me er meer om dat hij iemand persoonlijk aanvalt in zijn post, omdat hij een andere mening heeft. Spelfouten maakt iedereen wel eens. Je hebt een punt, maar het verschil is dat frisdrank etc. lang niet zo verslavend zijn als roken. In het geval van Wilshere, die naar eigen zeggen af en toe een sigaret rookt, heb je gelijk, maar de meeste rokers zijn niet vies van een pakje per dag. Overigens vind ik mensen die 6x per dag een Big Mac eten ook niet echt verstandig. Als je naar de cijfers van de WHO kijkt, zie je hoe groot het probleem eigenlijk is, maar nu ga ik wel wat off-topic

27 juli 2014 om 13:57

Volgens mij heeft de messias zich zojuist gemanifesteerd. Jij hoeft je niet bezig te houden met de gezondheid van anderen. Niemand zit te wachten op dit idealistische geneuzel. Als het aan jou ligt krijgen we Big Brother-achtige taferelen met jou aan het hoofd. Jij hebt het recht niet om iemand anders' zelfbeschikkingsrecht in te perken

27 juli 2014 om 14:13

Ik heb uiteraard geen enkel probleem met een spelfout, maar dat is het nadeel van een opmerking als 'jouw opmerking getuigt ook niet echt van intellect'; dan kun je je geen fouten meer permitteren. Roken is inderdaad natuurlijk slechter dan het drinken van frisdrank enz..(overigens niet schadelijker dan alcohol) Wat jij al aangeeft, het probleem is maat houden met alles. Je kunt beter 1 of 2 peuken op een dag roken dan elke dag een hele fles cola leegdrinken. Het schijnt ook dat wij lichamelijk behoorlijk afhankelijk zijn van dingen als suiker en caffeïne. Ik denk dat een dagje niet roken makkelijker is dan een dagje geen suiker.

27 juli 2014 om 14:35

En je gebruikt zonne-energie voor je internet, gebruikt geen plastic flessen . Water dat je gebruikt is vast regenwater ......?

27 juli 2014 om 15:48

Plastic is prima te recycelen. Water is een basis behoefte, en duurzame energie is niet raar.

27 juli 2014 om 15:50

Suikers zijn ook gewoon je natuurlijke brandstof slimmerik, dus ja een dagje zonder giftige stoffen is makkelijker.

27 juli 2014 om 16:14

Hee, van Ginkel, pikomhoog! Ben je nou serieus of zit je gewoon onrust te zaaien hierzo? Wat heb jij er voor een last van dat Wilshere, Pietje, Jantje of ik een sigaret roken? En kom niet aanzetten met je milieu verhaaltje. Rokende Wilshere heeft al meer bereikt in zijn leven dan jij (en ik) ooit zullen bereiken. Ja, ik ben ook een roker. So what? Ben ik dan futloos, asociaal of whatever je allemaal voor een onzin er uitgooit? Ik sta 4 keer per week op het veld, heb een prima conditie, dus je zit hier zware onzin te gooien. Kijk jij alle rokers en mensen die niet zo goed bezig zijn als jou (wat je zelf beweerd) scheef aan? Word de wereld er beter van als we ons allemaal aan jou perfecte levenswijze houden? Lekker binnen de lijntjes blijven kerel! Vast een slechte jeugd gehad.

27 juli 2014 om 16:34

Leuk, zo bijdehand. Ik had het uiteraard over een dagje zonder suiker in de koffie, zonder snoep, zonder koek, enz.. Door voldoende rijst, fruit en dergelijke te eten kun je echt wel voldoen aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid suiker.

27 juli 2014 om 20:42

Oke leuk dat je dat bedoelde vrind maar dat zei je niey hè? Maar jij loopt meneer vam Ginkel af te zeiken op details dus doe het dan zelf goed? Daarnaast zou ik zeggen dat roken slechter is voor je gezondheid dan het drinken van frisdrank. Dit weet jij zelf ook wel maar je maakt graag een onmogelijk voorbeeld waardoor je wel gelijk hebt, ook prima. Maar kan mij het schelen, longkenker voor iedereen.

27 juli 2014 om 21:01

'meneer vam Ginkel af te zeiken op details' Waar heb jij het nou weer over?
Jij snapt er verder echt helemaal niets van. Op zich niet erg, maar probeer je dan niet te mengen in deze discussie als je niet bereid bent om alle reacties terug te lezen en wel op zo'n manier dat je ook begrijpt wat er daadwerkelijk bedoeld wordt.
'maar kan mij het schelen, longkenker voor iedereen.' Ben jij wel goed bij je hoofd?

27 juli 2014 om 21:43

ojee mijn reactie werd verkeerd geplaatst. sorr op mn tel. Oke beknopte versie, jij verwscht zelf serieus genomen te worden na je opmerking nieuwr messias bla nla. En ging over het verbeteren van zijn taalfout terwijl je argument daarna ook niet echt perfect was he? Verder heb ik zijn opmerking daarvoor idd gelezen. Ohjaaa iedereen verdedigd hier het roken toch zo? Dus ja idd ik ben goed bij mn hoofd.

27 juli 2014 om 22:01

Je lijkt er nog steeds niets van te begrijpen...

Ik zie niet echt in wat er mis is met die opmerking. Hij profileert zich als de ultieme wereldverbeteraar die zich verheft boven het rokende gepeupel. Aan zo'n arrogante houding heb ik een hekel en deze houding vergelijk ik met de houding die een messias aan zou nemen. Waarom zou ik daarom niet serieus moeten worden genomen?

Ja, ik verbeter zijn spelfout. Betekent dat dat ik vanaf dat moment alles maar letterlijk moet zeggen en niet meer kan rekenen op een klein beetje interpretatievermogen van de lezer? Aparte redenering...

Begrijp je ook wat hij probeert te zeggen met zijn opmerking en wat ik probeer te zeggen met mijn reactie? Daar twijfel ik namelijk een beetje aan.

*verdedigt

Ik verdedig het roken niet, ik verdedig het recht op zelfbeschikking. Dat lijkt me heel wat anders.
Maar nu iets wat ik niet begrijp, wat bedoel je nou met deze zin; 'maar kan mij het schelen, longkenker voor iedereen.'?

28 juli 2014 om 00:28

Iedereen lijkt hier van Ginkel aan te vallen terwijl hij opzich nog best een punt heeft, hoewel enigzins overdreven. Jij wil hem belachelijk maken met je messias geneuzel, prima verder. Daarna begin je over suikers bla bla die nog steeds niet ongezonder zijn dan roken. Verder zeg ik nergens dat jij niet op inlevingsvermogen mag rekenen, maar ik vind je wel een zeikerd. Met die zin bedoel ik iedereen die tegen de moraalridder is en dat iedereen zelf moet weten of ze roken. Is ook zo hoor, maar niet achteraf gaan zeiken als je ziek wordt door eigen schuld.
En ik snap best wat je wil zeggen heur.

28 juli 2014 om 02:54

dropstaaf , enig idee hoeveel energie er nodig is om een plastic fles te maken? Vraag dat maar aan van Ginkel.

28 juli 2014 om 07:39

Je hoort mij ook helemaal niet beweren dat suiker ongezonder is dan roken. Ik word alleen een beetje moe van die hypocrisie van mensen die zeggen: 'hoe kun je nou roken, dat kost alleen maar geld en is ook nog eens ongezond.' Zoals ik al eerder heb vermeld, als je consequent zo redeneert leef je straks alleen nog maar van water en sojabonen. Er is nou eenmaal veel slecht voor de gezondheid, en voor sommigen wegen de voordelen op tegen de nadelen, voor sommigen niet.
Dus Van Ginkel heeft een punt, maar toch mag iedereen zelf bepalen wat hij of zij doet? Dat klinkt tegenstrijdig.
Zo'n opmerking klinkt heel logisch en rechtvaardig, maar wat is de consequentie van die opmerking? Je zou dan kunnen zeggen dat op het moment dat jij de auto in stapt, je bewust het risico neemt dat je een ongeluk krijgt. Als jij dan vervolgens met een dwarslaesie in het ziekenhuis ligt, heb jij geen recht van spreken. Je hebt immers zelf bewust het risico gelopen, net als dat je met roken bewust het risico loopt dat je longk*** krijgt. Op het moment dat je een dergelijke opmerking breder trekt dan roken, klinkt het opeens toch wat minder rechtvaardig.

Ik vind dat de FA hem hiervoor moet schorsen(...)

Ik ben zelf geen roker, maar dat gebash op rokers is echt belachelijk. Als zijzelf en hun bezittingen niet stinken is het toch geen probleem.

Deze gozer moet ze focus weer op voetbal gooien anders gaat hij de absolute top niet halen.

Roken is echt niet goed hoor, maar als hij dat in zijn vakantie doet is dat zijn keuze.

Snap nooit echt dat probleem met roken.. Tuurlijk is het niet goed, maar stel Wilshere schiet er elke wedstrijd 3 in en hij rookt zou ik hem gewoon lekker z'n gang laten gaan.

Vanwaar die selectieve verontwaardiging Davy? Jij mag wel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren