Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Willems verkast niet naar SC Freiburg, maar volgt De Guzmán en Haller’

Laatste update:

De toekomst van Jetro Willems ligt toch niet bij SC Freiburg. Enkele Duitse media schreven zondagochtend dat de linksback op weg is naar de nummer zeven van het afgelopen Bundesliga-seizoen, maar volgens Voetbal International gaat het om Eintracht Frankfurt. PSV zou al akkoord zijn met die Adler. Willems wordt gehaald als de opvolger van de naar Schalke 04 vertrokken Bastian Oczipka.

Eintracht werd vorig seizoen elfde in de Bundesliga, maar bereikte wel de finale van de DFB-Pokal. Daarin verloor de club van Borussia Dortmund. PSV wacht alleen nog op groen licht van Willems zelf. Zondagochtend verliet hij het trainingskamp in het Zwitserse Verbier om zich medisch te laten keuren. Ook moeten de onderhandelingen met Eintracht nog tot een goed einde worden gebracht.

Eerder deze transferperiode versterkte de Bundesliga-club zich al met Jonathan de Guzmán en Sébastien Haller. Willems ligt nog een jaar vast in Eindhoven en dus ontvangt PSV een transfersom. De hoogte daarvan is onbekend. De vleugelverdediger maakte in 2011 de overstap van Sparta Rotterdam naar PSV en kwam sindsdien tot 144 competitieduels.

Wat is een betere club voor Jetro Willems?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als die jongen iets minder gemakzucht had was hij op zeker bij een veel.mooiere club beland. Die tijd heedt hij echter nog steeds, hopelijk groeit hij als persoon en speler en kan hij voor het nl nog veel betekenen.

16 juli 2017 om 15:09

Ja het voetballende talent heeft hij wel, maar mentaal is hij zwak. Een topclub zal hij nooit halen, maar ik zie hem nog wel een stap maken als hij meer ervaren is. Frankfurt is trouwens wel een super mooie club met fantastische fans.

16 juli 2017 om 15:09

Willems is gewoon niet zo goed als men hier jaren verkondigde. Hij werd jarenlang flink gehyped in een sterk Psv, maar een Kongolo was en is bijvoorbeeld stukken beter.

16 juli 2017 om 15:58

Willems heeft één topseizoen gehad 2 seizoenen geleden waarin hij echt een beest was. Zeer compleet, technisch en de beste voorzet van de eredivisie.
Het hielp afgelopen seizoen niet mee dat de Jong zijn kansen niet kon afmaken, en het seizoen daarvoor was hij vooral geblesseerd.

16 juli 2017 om 16:29

Willems is niet gehyped, Willems heeft gewoon een fantastisch seizoen gespeeld in het eerste kampioensjaar. Dat men de hoop had dat hij dit niveau weer op ging pakken na zijn blessure is niet hypen. Hij heeft dat niveau helaas (nog) niet opgepakt, maar Kongolo en die Willems doen niks voor elkaar onder.

16 juli 2017 om 15:12

Misschien, maar ik denk dat Freiburg of Frankfurt wel mooie clubs zijn om eventueel een volgende stap te zetten. In de Bundesliga kan hij niet zo spelen als hij bij PSV deed, dan moet er echt een schepje bovenop, dus ik hoop dat dat hem wakker schudt.

16 juli 2017 om 17:09

Wat een praatjesmaker is hij. Eintracht Frankfurt! How low can you go?

Zal daar een gegarandeerde basisplaats hebben lijkt mij, nu Frankfurt Oczipka heeft verkocht aan Schalke. Ook slim dat Willems verstandig is en kiest voor een middenmotor met potentie, in plaats van een team waar hij moeilijk een basisplaats zou kunnen veroveren. Hij heeft verre van een sterk seizoen gedraaid, maar ik geloof best dat er ook wel teams beter dan Frankfurt interesse hebben getoond. Frankfurt is in die zin een best aparte ploeg, wisselen vaak matige seizoenen af met uitschieters naar boven waardoor ze Europees voetbal halen.

Frankfurt is echt een heerlijke club. Geweldige fans, waar geen enkele Nederlandse club bij in de buurt komt. Die nemen gewoon 18.000 fans mee naar een uitwedstrijd in Bordeaux.

Willems moet zich hier in de basis kunnen spelen, de LB is net verkocht, dus dat komt denk ik wel goed.

16 juli 2017 om 16:10

Tja maar het blijft Frankfurt. Ik vind het wel een niveau omlaag qua club. Altijd middenmoot en speelde 2 seizoenen nog degradatie voetbal. Freiburg net zo btw.

16 juli 2017 om 17:31

Frankfurt speelde 2 of 3 seizoenen geleden ook Europa League voetbal hoor. Frankfurt heeft zeker de potentie om de subtop te halen.

Freiburg is normaal altijd een club een de middenmoot, maar zijn vorig seizoen op een prima 7de plaats. Wat recht geeft op EL voetbal.

Het zijn beide prima clubs voor Willems om zich in de kijker te spelen voor 2 á 3 seizoenen, met veel speeltijd, om vervolgens een stap te maken naar een stabiele subtopper zoals Schalke, BMG, Leverkusen.

17 juli 2017 om 00:08

Klinkt erg matig. Daar doe je het toch niet voor?

Mooie vervolgstap in zijn carriere,om naar een middenmotor in een grotere en sterkere competitie over te stappen.
Hopelijk pakt hij de handschoen op en benadert hij de wedstrijden minder gemakzuchtig,wie weet gaat hij dan nog wel de absolute top halen,want de potentie heeft hij.

Is het een stap vooruit? De competitie wel, de club denk ik niet. Europees voetbal ga je niet spelen laat staan dat je prijzen gaat winnen. Ik denk dat Willems het zal zien als tussenstap

16 juli 2017 om 16:37

Als je het goed doet bij Frankfurt dan wordt daar echt wel naar gekeken door de andere Duitse clubs. En op die manier kun je jezelf natuurlijk wel omhoog spelen.

Grote club in Duitsland. Denk dat Willems heel blij moet zijn met deze kans. Hij zal flink aan de bak moeten om het gewenste verdedigende niveau te halen en zeker de intensiteit van de Bundesliga zal hij aan moeten wennen. Elke ploeg vecht tot de laatste seconde,verslappen je bent de pineut. Eindelijk kunnen we gaan zien of Willems echt zo goed als de kenners zeggen of gewoon te vroeg gehyped door de media. Kan een volgende Aissati worden....

Jammer dat goede spelers van onze top clubs (of in potentie) al weg gaan voor clubs wat nog niet eens een klein beetje subtop is van Europa.

Wat is het toch triest gesteld met onze competitie.

Ik denk wel dat Willems veel verder had kunnen komen als hij wat meer werklust en ambitie liet zien. Daarentegen heeft hij ook wel pech gehad. Ik vond hem in potentie echt wel het niveau Roberto Carlos kunnen halen.

Nu is dat niveau ver en dan ook echt ver weg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren