Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willems: ‘Ik denk dat we het af hadden kunnen maken’

Laatste update:

PSV verloor zondagmiddag door een late treffer van Jan-Arie van der Heijden met 2-1 van Feyenoord en de regerend landskampioen lijkt nu definitief afscheid te moeten nemen van titelprolongatie. Volgens Jetro Willems had er op bezoek bij de koploper echter meer in gezeten.

Vind jij dat er meer in had gezeten voor PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijkbaar niets van de kans van Berghuis meegekregen.

26 februari 2017 om 20:07

Of de 2 ballen die vd lijn werden gehaald na een corner. Feyenoord creeerde in het begin veel en in de rest vd wedstrijd pas toen psv open huis hield achterin. Psv heeft volgens mij 1 grote kans gehad, toen botteghin weggleed.
Viel me op dat ze de vleugels (noodgedwongen?) bleven zoeken? De voorzetten waren niet best en feyenoord is prima in de lucht. Vind het ook. Iet toevallig dat de goal en grootste kans door het centrum kwamen

Er had inderdaad meer ingezeten... Mits je, net zoals Feyenoord, ijzersterk de duels ingaat en de wil laat zien om te winnen. Dit seizoen te weinig gedaan, daarop zijn we onder andere vandaag, terrecht, afgerekend. Balen.

Die Willems toch!! Ik erger me kapot aan zijn nonchalance en zijn relaxte houding van, het zal wel lukken. Als PSV er iets van wil maken moeten ze van deze speler af met deze houding. Af en toe een goede voorzet compenseert niet zijn gebrek aan inzet.

Er had meer ingezetten als Cocu Luuk en Willems uit het elftal gehaald heeft. En dat hendrikx in de basis staat. Dat is Cocu de verantwoordelijkheid.

Had misschien meer ingezeten als je vanaf minuut 1 eens gaat voetballen. Leek zoals gewoonlijk weer eens nergens op. Heb me echt kapot geergerd aan dat geklungel achterin.

Verder een leuke wedstrijd om te zien. Keek al tijden uit naar deze wedstrijd, niveau was niet geweldig maar wel vermakelijk.. Nijhuis voelde de wedstrijd goed aan en liet veel toe.. (soms net iets teveel)

Na de 1-1, die uit de lucht kwam vallen, had Bergwijn een reuzenkans
om de wedstrijd te kantelen. Verder is PSV niet gekomen. Feijenoord
de aanstaande, verdiende kampioen, had PSV grotendeels in de houdgreep,
en een Houdini ontsnapping - net als laatstelijk in de Arena - zat er deze
keer terecht niet in. PSV maakte grote delen van de wedstrijd een bijna
ongeinteresseerde indruk, op huilebalk Luuk de Jong na. Net alsof er
geen echte zin is om te voetballen. Dus laat Feijenoord en Ajax maar Cl
en voorronde CL spelen. Dan kan PSV direct beginnen in de. El!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren