Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II wil uitzichtloze situatie van Vitessenaar beëindigen

Laatste update:
/

Er gloort licht aan het einde van de tunnel voor Eloy Room. De 25-jarige doelman is bij Vitesse reserve achter Piet Velthuizen en als zich geen club voor hem meldt, dreigt er nog een seizoen op de bank. Willem II wil hem echter graag verlossen uit zijn uitzichtloze situatie. De promovendus gaat niet door met Ruud Swinkels als keeper en hoopt Room binnen te halen.

Room debuteerde zes jaar geleden in het eerste van Vitesse en werd vanaf het seizoen 2010/11 eerste keus: Velthuizen was toen net vertrokken naar het Spaanse Hércules. Dat avontuur werd echter geen succes en dus haalde Vitesse de doelman terug naar de Eredivisie. Dientengevolge moest Room zich weer schikken in een rol als back-up. Vorig jaar haalde Go Ahead Eagles hem op huurbasis binnen.

Room stond twintig duels onder de lat, toen er slecht nieuws kwam vanuit Arnhem: Vitesse beëindigde de verhuurperiode en riep Room weer terug. Sinds januari keepte hij geen wedstrijden meer, maar nu wil Willem II hem graag aantrekken. Probleem is volgens Voetbal International nog wel dat Vitesse in de ogen van de Tricolores een te hoge huursom verlangt voor het afstaan van Room. Mislukt zijn komst, dan kijkt Willem II naar Feyenoord-reserve Kostas Lamprou.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou gewoon een super keeper zijn voor Willem II.

Prima keeper; wellicht zelfs iets te goed voor een club als Willem2. Maar als je niet waagt dan zul je nooit een goede speler aan kunnen trekken.

1 juli 2014 om 12:26

Weet het niet met Room, wisselt goede/degelijke wedstrijden af met ontzettend matige wedstrijden. Zal bij Willem II wel zeker 1ste keeper worden en volgens mij is dat wat je wilt als keeper zijnde, gewoon keepen en niet banken. Ik had het gedaan, je krijgt er wat om de oren, maar je kan jezelf tevens ook heel goed verkopen.

Zou een goede aankoop zijn van Streppel, sinds het vertrek van Ruud Swinkels moeten we sowieso een keeper zoeken, nou dan is dit een goede optie. Met David Meul gaan we het namelijk niet redden.

Room verdiend het zeker om weer aan keepen toe te komen. Willem 2 zou een leuke club voor hem zijn waarbij hij een grote bijdragen kan leveren aan handhaving in de Eredivisie. De interesse in Lamprou zou daarentegen wel weer apart zijn, die komt op alle basisaspecten te kort voor een keeper.

Ik zie liever Room onder de lat dan Velthuizen als ik eerlijk ben. Velthuizen is vaak te onrustig en maakt te vaak blunders. Room is gewoon een hele degelijke keeper.

1 juli 2014 om 12:44

Alleen pakt room nooit punten, en Velthuizen wel.

1 juli 2014 om 12:46

Ja alleen Velthuizen verspilt er vervolgens ook weer een paar met domme fouten.

1 juli 2014 om 13:08

Klopt, maar dat zijn er nog altijd minder dan de aantal onhoudbare ballen die hij wel pakt. Ik zie liever gewoon een hele nieuwe doelman, want ik vind ze alletwee niet geweldig, maar dat zal wel niet gebeuren.

O, het gaat over Room. Ik dacht toen de titel las dat Willem II Mike Havenaar wilde overnemen van Vitesse.

1 juli 2014 om 13:01

Want een transfervrije status is uitzichtloos?

1 juli 2014 om 13:12

Als een speler met zulke beperkte kwaliteiten op zoek is naar een club in grote competitie. Dan vindt ik dat zeker uitzichtloos ja. Ik denk niet dat ze in Engeland, Duitsland, Spanje, Italië of Frankrijk zitten te popelen om Mike Havenaar binnen te halen.

Zullen ze er een terughaal-clausule in doen? Die viel in Deventer vorig jaar niet zo goed!

"probleem is volgens Voetbal International nog wel dat Vitesse in de ogen van de Tricolores een te hoge huursom verlangt voor het afstaan van Room."

GAE wilde hem terug halen maar Vitesse vroeg ook te veel en wilde de gevraagde huursom niet verlagen. Zal mij verbazen of ze nu wel willen meewerken.

Zou een goede speler zijn voor Willem II. Toch vraag ik me af wat er daar de laatste jaren aan de hand is.

Toen ze twee jaar terug degradeerden speelden ze met Meul, die deed het niet eens zo slecht.
Waarom halen ze dan afgelopen zomer Swinkels op? Die eigenlijk ongeveer net zo goed is en de kans moet geven in de onderste regionen van de Eredivisie. Evenals Meul past hij daar prima thuis. Waarom dan nu wéér een nieuwe keeper? Ik moet wel zeggen dat hij beter is dan Meul en Swinkels, maar konden ze dan niet beter iemand voor een andere positie halen?

1 juli 2014 om 13:27

Swinkels heeft het stukken beter gedaan is veel zekerder naar de bal en ook aan de bal. Alleen via privé kwestie krijgt hij geen contract. Maar ik zit iedere x als Meul er in staat met geknepen billen te kijken.

Als dit streppel weer lukt !! Hulde weet zijn been al td en trainer goed te combineren. Nu nog een goede spits en middenvelder en we kunne beginnen

Willem 2 zou die keeper van FC Eindhoven moeten ophalen, Muyters of zo..... Zou perfect passen bij Willem 2, goed meevoetballende keeper.

Toch jammer dit. Ik prefereer toch Room boven Piet.

Room, makkelijk te kloppen

Vond hem nooit echt een slechte keeper. Pietje deed het in zijn eerste periode wel goed bij Vitesse, maar sinds zijn verblijf in Spanje is hij stukken minder geworden. Het is een man van de club, maar misschien is een nieuwe keeper wel niet verkeerd voor Vitesse. Die van Mexico is transfervrij

Room moet hoger mikken. Een fc groningen ofzo. Meer zijn nivea

Zou geweldig zijn als Room komt. Wel zonder terughaal clausule aub.

Als Room niet lukt om te halen, moet Willem II ipv Lamprou een keeper zoals Seda of Kurto halen.

Room zou een goede keeper zijn voor Willem II. Wanneer Bilate zich dan ook meldt als 2e spits begint er toch al een aardig teampje te ontstaan!

Room
Cornelisse
Wuytens
Peters
Heymans
Ippel/Vossie
Messaoud
Wuytens
Ondaan
Bilate
Andrade

Het is echt een goede keeper. Bij Vitesse heeft hij gewoonweg de pech dat Velthuizen voor hem staat. Voor Willem II zal dit een topkeeper zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren