Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Willem II raakt Fran Sol mogelijk in januari kwijt aan Bundesliga-club

Laatste update:

Het is hoogst onzeker of Fran Sol het lopende seizoen bij Willem II afmaakt. Volgens de zaterdageditie van het Brabants Dagblad is VfB Stuttgart zeer concreet voor de aanvaller, die sowieso belangstelling van 'diverse clubs' geniet.

De zaakwaarnemer van Sol zat onlangs om de tafel met hoofdscout Sacha Koch van VfB Stuttgart, zo schrijft de regionale krant zaterdag. De kans is groot dat de Duitsers zaterdag op de tribune zullen zitten. Sol keert bij het thuisduel met Sparta Rotterdam terug in de wedstrijdselectie. De Spanjaard werd eind oktober nog geopereerd aan een tumor in zijn teelbal.

"De dag dat ik bij Willem II vertelde dat ik geopereerd moest worden, zou er een gesprek zijn over het verbeteren van mijn contract", zegt Sol zaterdag. "Daar denk ik nu even niet aan. Ik focus me op mijn herstel. Ik heb gezien hoeveel mensen die bij Willem II betrokken zijn van mij houden. Maar dat mag een keuze niet beïnvloeden. Als bijvoorbeeld Real Madrid komt, dan ga je toch? Dat zullen de mensen toch wel begrijpen? Een carrière is maar kort."

De 25-jarige Sol hervatte eerder deze maand al de training nadat na het verwijderen van de tumor bleek dat hij geen aanvullende behandelingen hoefde te ondergaan. De aanvaller kwam op 25 oktober voor het laatst in actie voor Willem II in de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen. Hij maakte toen de winnende goal (2-1). Een dag later ging Sol onder het mes.

De clubtopscorer, dit seizoen goed voor zes doelpunten, miste de competitieduels met Ajax (1-3 nederlaag) en AZ (3-2 nederlaag). De ex-speler van onder meer Real Madrid en Villarreal staat tot medio 2019 onder contract, met een optie voor nog een jaar.

Denk jij dat Fran Sol in januari bij Willem II vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede spits voor willem2, maar veel hoger zie ik hem niet slagen. Maar ik snap dat clubs als Stuttgart hem er wel bij willen voor op de bank. Voor 3 a 4 miljoen is iedereen blij, lijkt me.

18 november 2017 om 09:21

Dat gaat Willem 2 nooit krijgen voor Sol. En ik denk juist dat hij wel zal slagen hogerop. Hij is echt een killer en erg getalenteerd. Een sluwe, slimme spits!

18 november 2017 om 09:23

Ik vind Sol een hele goede spits, die in de suptop van Nederland wel zou slagen denk ik. Misschien ook nog wel bij een middenmotor in het buitenland, want ik heb niet het idee dat hij al aan zijn top zit.

18 november 2017 om 10:38

Exact. Ik denk dat hij een carrière like Uth kan gaan maken. De kwaliteit, het killersinstinct en het talent is aanwezig.

18 november 2017 om 15:48

Dat denk ik ook absoluut. Ik dacht vorig week aan zou Fran Sol een mindere reserve spits zijn dan Kramer ?

Nog even wachten sol. Gewoon seizoen afmaken en in de zomer een mooie transfer maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren