Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Willem II informeerde bij AZ naar voormalig Eredivisie-smaakmaker'

Laatste update:

Guus Hupperts was bij Roda JC Kerkrade een van de uitblinkers, maar in zijn eerste seizoen bij AZ kwam hij totaal niet uit de verf. De vleugelaanvaller mocht weliswaar in 28 competitieduels meedoen; hij was vaker invaller dan basisspeler en lijkt voor dit voetbaljaar niet in aanmerking te komen voor een (vaste) basisplaats. Willem II hoopt te kunnen profiteren.

/

De Tilburgers zijn nog op zoek naar extra versterkingen voor de voorhoede en hebben zich bij AZ gemeld, met de vraag of Hupperts gehuurd kan worden. Volgens Voetbal International hebben de Alkmaarders echter laten weten dat het de bedoeling is dat Hupperts gewoon blijft. Of Willem II het nu direct zal opgeven, is niet bekend.

De Tricolores vingen eerder al bot bij Jerson Cabral (FC Twente) en Samuel Armenteros (Anderlecht), wiens werkgevers niet willen meewerken aan een nieuwe verhuurperiode. Dit zou echter nog kunnen veranderen wanneer de transferdeadline in zicht komt en de spelers nog geen nieuwe club hebben weten te vinden.

Denk jij dat Guus Hupperts een basisspeler kan worden bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat guusje maar terug naar roda komt.
Kunnen hem hard gebruiken

Ajax had toch 2 jaar geleden interesse in deze jongen? Bij Roda was hij geweldig. Ik ben erg benieuwd hoe hij dit seizoen gaat doen. Ik denk niet dat hij veel meer speeltijd krijgt dan vorig jaar.

8 augustus 2015 om 01:19

Dat klopt. Ajax was in 2013 geïnteresseerd in hem, maar uiteindelijk te duur bevonden volgensmij.

Ik vind Ritzmaier wel iets voor Streppel. En dan nog een spits erbij en dan is de selectie aardig compleet en vooral goed.

8 augustus 2015 om 01:26

Ritzmaier is te duur voor Willem II. PSV vraagt een transfersom van een miljoen euro. Ook heeft hij aan het begin van het afgelopen seizoen een nieuw contract getekend bij PSV tegen betere voorwaarden. Het lijkt me niet dat hij daar erg op achteruit wil gaan.

8 augustus 2015 om 01:41

Dan kan Willem2 Ritzmaier een jaartje lenen en dan tekent F. de Jong voor 5 jaar bij Psv. Iedereen happy.

Ik snap niet waar die enorme dreiging bij Hupperts ineens heen is. Hij was nooit te houden bij Roda JC. Wat is er met hem gebeurd?

7 augustus 2015 om 23:46

AZ speelt heel anders dan Roda. Bij Roda werden zijn sterke punten benut, bij AZ komen zijn tekortkomingen aan het licht. AZ is meer een voetballende ploeg spelend op de helft van de tegenstander. Daar heb je techniek en explosiviteit als vleugelspeler nodig. Hupperts is redelijk snel, maar niet erg explosief en ook niet heel technisch. Wel doelgericht en redelijk schot en voorzet.

8 augustus 2015 om 09:36

Hupperts is leuk voor op de counter zoals bij Roda.

Bij Az wordt er meer op de helft van de tegenstander gespeeld waardoor hupperts mee moet opbouwen in plaats van diep gestuurd worden.

Willem 2 kan een snelle counter speler misschien wel gebruiken...... AZ heeft met dos santos, alireza, tankovic en vaarnold al 4 betere spelers voor op de vleugels

8 augustus 2015 om 11:21

Sinds wanneer is Vaarnold beter dan Hupperts? Heeft donderdag z'n debuut gemaakt met een invalbeurt van een halfuur, maar is echt (nog) niet beter. Als je op basis daarvan kan concluderen dat ie beter dan Hupperts is dan is dat knap. Vaarnold komt net kijken. Ook Tankovic vind ik te betwijfelen, heeft niet veel meer laten zien dan Hupperts. Ik denk dat Hupperts dit seizoen nog wel kan verrassen. Met z'n snelheid, acties en doelgerichtheid heeft hij de 3 belangrijkse aspecten van een buitenspeler. Al zal die niet veel basisplaatsen krijgen.

Ik hoop dat Hupperts zich kan herpakken. Vorig seizoen was toch teleurstellend. Redelijk grote aankoop, maar eigenlijk niks kunnen brengen. Eigenlijk komt hij qua techniek/voetballend vermogen te kort. Hopelijk kan hij zich daarin verbeteren en door hard te werken als een soort Kuyt spelen. Hard werken, blijven gaan en met een functionele techniek toch belangrijk zijn. Met de komst van Jahanbaksh zal het lastig worden.

Ik hoop voor AZ dat ze nog een linksbuiten en een rechtsback halen. En spelers als Avdic en Gorter verkopen.

Pakken die kans AZ want misschien komt hij nooit meer. Met optie tot koop uiteraard!

8 augustus 2015 om 00:41

Jij hebt genoeg gezien van guus, niet goed genoeg voor de subtop?

8 augustus 2015 om 08:09

Hij komt hopeloos tekort op technisch gebied en zijn trap is ook matig. AZ speelt niet op de counter zoals Roda en Hupperts is niet geschikt voor een aanvallend systeem. Onbegrijpelijke aankoop.

8 augustus 2015 om 11:25

Lekker makkelijk zeggen met je 'onbegrijpelijke aankoop'. Toentertijd was het een goede aankoop en waren vrijwel alle AZ-fans er blij mee, daar hoorde jij denk ik ook wel bij. Heeft vorig seizoen inderdaad teleurgesteld, maar ik vind het te vroeg om te zeggen dat ie (definitief) mag vertrekken. Ik hoop dat ie zich kan herpakken.

Laat die Hupperts maar terugkeren naar Kerkrade. Want volgens mij heeft tie heimwee naar Roda. Hij is bij AZ totaal niet wat hij bij Roda was. En dat gaat ook niet meer komen ook. Denk ik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren