Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilkshire blij met comeback in Nederland: ‘Een geweldige club’

Laatste update:

De Telegraaf berichtte donderdagmorgen dat Feyenoord zich ging versterken met Luke Wilkshire en kort daarop was het ook daadwerkelijk zover: de Rotterdammers maakten bekend dat zij de 32-jarige verdediger voor één seizoen, met de optie op een tweede jaar, aan zich binden. Wilkshire kwam in het verleden twee jaar uit voor competitiegenoot FC Twente en ging daarna naar Dynamo Moskou, waar zijn contract ten einde liep.

/

Feyenoord versterkte zich al met Khalid Boulahrouz voor de achterhoede en heeft er nu dus andermaal een routinier bij achterin. Wilkshire wordt over twee maanden 33 jaar en is meteen één van de meest ervaren krachten in De Kuip. “Ik hoop bij Feyenoord met mijn ervaring iets te kunnen toevoegen aan dit team, waarin ik veel potentie zie”, zegt de Australische rechtsback donderdag hoopvol.

Wilkshire zegt te geloven dat er mooie dingen in het verschiet liggen voor de volksclub. “Feyenoord is een geweldige club met een fantastisch stadion en geweldige supporters. Ik heb ontzettend veel zin om hier aan de slag te gaan. Deze trainer was voor mij een belangrijke reden om voor Feyenoord te kiezen. Los daarvan heb ik altijd in mijn hoofd gehad dat ik nog wel eens terug zou willen keren naar Nederland.”

Denk jij dat Luke Wilkshire in de smaak zal vallen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze 'jongen' ziet er echt niet fit uit toen ik die foto in de Kuip zag. Ik vraag me af of dit wel de juiste keuze is. 33 jaar, hoe snel hij is hij nog? Ik kijk al uit wanneer Depay of Kishna tegen hem moeten spelen.

31 juli 2014 om 14:44

Hij traint al direct gewoon mee met het eerste elftal dus dat niet fit zal wel meevallen, onthoud ook dat er een trui of iets onder dat shirt zat en zoek eens foto's van vorig jaar daar is hij niet lichter op.

Foto's doen soms anders vermoeden maar aan de foto op het trainingsveld te zien zie je niet iemand die totaal uit vorm is of te zwaar.

31 juli 2014 om 15:26

Ervaring is leuk maar als je 3 sprintjes trekt en moe bent heb je daar vrij weinig aan. Raar aankoop beleid van Feyenoord, begon dit seizoen al super met Rutte.... sorry maar heeft deze man wel eens iets gewonnen?

31 juli 2014 om 15:38

@ V-Watcher

Ik had eerder het idee dat Joris Mathijsen 13 kilo te zwaar was gisteren. Die ziet er veel dikker uit dan deze Wilkshere naar mijn idee. En presteerde gisteren weer eens dramatisch.

Deze Wilkshere is best een aardige voetballer en helemaal niet zo een slechte aankoop. 6 jaar bij Dinamo Moskou geeft toch wel aan dat ze tevreden over hem waren. En in de laatste 2 seizoenen toch gewoon 25 wedstrijden per seizoen gespeeld wat absoluut niet weinig is.

31 juli 2014 om 17:01

je loopt weer lekker te stoken he.
Wilkshere is gewoon een goede aanwinst die vorig jaar in de basis stond bij dinamo Moskou.
Een ervaren speler met veel ervaren, de nieuwe Brett Emerton.

31 juli 2014 om 14:58

Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte spits!! Ideeën???

31 juli 2014 om 15:00

Makienok of Vossen. Ik hoop dat Feyenoord voor 1 van deze 2 gaat.

31 juli 2014 om 15:17

Volgens de Belgische pers gaat Vossen sowieso niet naar Feyenoord.
Vind Makienok om te zien wel een geweldenaar, maar ken hem niet goed genoeg om te zeggen of het een goede is.
Speelde hij bij Bronby niet met Boulah???

31 juli 2014 om 15:24

die is er niet zeker als je bedenkt dat de spits qua budget de laatste aankoop zal zijn wordt het toch wel tricky.

31 juli 2014 om 16:38

Hele grote kans dat het Niklas Bendtner wordt. Transfervrij, en past perfect in het Feyenoord plaatje. Zal wel wat aan salaris kosten, maar dat is en vrijgekomen, en hij schiet er meer dan 20 in.

31 juli 2014 om 18:08

Bendtner raakt geen pepernoot

31 juli 2014 om 15:04

Hij had onder zijn shirt een ander shirt aan vandaar

31 juli 2014 om 15:22

En dat maakt je kilos zwaarder? Jij snapt het niet blijkbaar

31 juli 2014 om 15:36

het was een nat shirt van wol

31 juli 2014 om 15:39

En jij ziet zijn gewicht er gelijk aan haha deze opmerking is er 1 die ik niet snel vergeet hahaha erg grappig .

Kan wel leven met t idee dat deze spelers maar jaar contract krijgen,van Geel heeft geleerd van het contract van Mathijsen blijkbaar. Verdonk komt eraan maar is te jong nog,met deze willshire als back-up heb je iig wat meer op de bank zitten nu nog een buiten speler als back-up en een eerste spits erbij en je kan in de eredivisie iig weer voor Europees voetbal spelen.

31 juli 2014 om 16:56

Nee.. had per ongeluk net een bowlingbal ingeslikt...

Ach, even trainen en dat ''buikje'' is er weer af. Denk dat Feyenoord hier wel wat aan zal hebben. Helemaal aan bilal, eindelijk weer eens een noemenswaardige rechtsbuiten in de kuip. Hopelijk passen ze goed in het systeem en bij de club.

31 juli 2014 om 15:30

In de kuip juist wel? Daar lijkt die niet dik hoor je ziet zn ribbenkast door het shirt, die van de training lijkt die idd dikker maar is wss een shirt eronder.

31 juli 2014 om 15:31

Snelheid zegt niks.. Als Wilkshire nog enigszins hetzelfde niveau kan halen als voorgaande jaren, wat hij volgens mij echt wel kan, is het gewoon een prima verdediger. Blind is ook niet snel en staat zijn mannetje (tegenwoordig) en zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen.

Ik hoop dat hij een basisplaats krijgt, want het Feyenoord van gister zag er echt niet uit..

Feyenoord moet zich voornamelijk richten op het aantrekken van een aanvallende middenvelder en een spits. We hebben vorig seizoen gezien dat Feyenoord ook prima met Immers in de spits kan spelen, of een variant waarbij Schaken op 9 staat.

31 juli 2014 om 15:35

Hij is fit maar niet wedstrijdfit.

31 juli 2014 om 18:05

Wat moet feyenoord met al die ouwe lullen? Lijkt wel weer een kevon hofland generatie te worden..

Als het tegen het juiste salaris is en hem duidelijk is gemaakt indien een talent zich aandiend hij genoegen moet nemen met een plek op de bank is er helemaal niks mis mee.

Pakt wel enorm veel kaarten zie ik nu, zal toch wel drastisch moet minderen wil Feyenoord daar geen nadeel aan ondervinden.

Slimme deal hij heeft ervaring en dat hebben we nodig ook heeft hij op het WK gespeeld dat natuurlijk ervaring meegeeft zeker slim dus met zo'n jonge selectie heb je deze jongens nodig.

Bij Twente was hij ook al een "kaartenpakker". Vaak net iets te laat en dan ben je de lul. Toen was hij wel een snelle opkomende rechtsback.

Moest plaats maken voor Manolev bij Dinamo loopt 1 op 2, dat is 1 gele kaart op 2 wedstrijden in Rusland, en daar strooien ze niet zo snel met kaarten als hier, dus heb je met Boulahrouz al 2 kaartenpakkers.

Dus kan mij wel vinden in de reactie van Villa Boas, althans in het gedeelte over de kaarten.
Of hij wel of geen hoog salaris heeft boeit mij niet, en of hij wel of niet speelt eigenlijk ook niet

31 juli 2014 om 14:59

inderdaad nu je het zegt schandalig dat de beste man 43 kaarten heeft gepakt in 4 siezoenen moskou.is dit een indicatie dat hij moeite had met dat niveau???

31 juli 2014 om 15:01

Wordt flink lachen dan dit jaar met rode kaarten bij de Rotterdammers? Is dat wat je wilt zeggen :P?

31 juli 2014 om 15:02

Kijken of ze van Bommel zijn record kunnen verbeteren ^^

31 juli 2014 om 15:14

Nee hoor, hij pakt eigenlijk zelden tot nooit een rode kaart, in Rusland maar 2 x en dat waren beide keren 2x geel.
Denk wel dat ze in Nederland wat sneller zijn met kaarten geven, dus

31 juli 2014 om 17:02

bij Twente had hij zelden kaarten dus we zullen afwachten.

31 juli 2014 om 15:08

Als die Italiaan van gister elke wedstrijd fluit kom je ook zo aan die aantallen haha!

31 juli 2014 om 15:17

we kunnen altijd nog een ruildeal voorstellen met Twente ;-)

ja het is inderdaad erg veel, mag hopen dat hij dit niet gaat flikken hier in Nederland :/

31 juli 2014 om 15:26

Haha ik ben voor, vind hem een goede back, hij moet wel heel veel slechter zijn geworden als hij Breukers qua niveau niet kan passeren.

31 juli 2014 om 15:27

Komt Lopes Cabral ook nog aan zijn minuten.

Vraag me af of dit wat wordt. Kan me uit zijn Twente periode nog herinneren dat hij vaak net te laat was en veel kaarten pakte, en als ik zo zijn statistieken in Rusland zie is dat er niet veel beter op geworden. Ben benieuwd... Sneller zal hij er vast niet op geworden zijn.
Ondanks dat hij transfervrij is en je daar dus geen risico mee loopt, kan het flink nadelig uitpakken als hij ook bij Feyenoord zo veel kaarten gaat pakken....

Nog nog Verhoek, Goossens en Schaken wegjagen. Drenthe halen als linksback. Villalba halen als extra winger (naast Boetes, Bilal en Manu). En een spits natuurlijk. Dan heb je gewoon een team dat Europa Leguae gaat halen en top3/5 speelt.

31 juli 2014 om 15:34

groningen en heerenveen doen niet onder voor feyenoord. als ze de 5de plaats halen heeft feyenoord al een top prestatie geleverd

31 juli 2014 om 15:46

Dat zegt iedereen al 3 jaar dat we middenmoot zijn,en dat na 3x op 2 met een goede spits doe je gewoon mee.

31 juli 2014 om 15:55

Dat doen ze wel. Feyenoord mist vooral nog een spits en een bredere bank maar ze zijn op bijna iedere positie beter.

31 juli 2014 om 15:58

nu is het hele team afgeroomt. sterkhouders zijn weg. vorig jaar bleef de selectie intact. wees realistisch en doe je rotterdamse bril af

31 juli 2014 om 16:06

Elk jaar gaan er sterkhouders weg dus wat is je punt, en niet alleen bij Feyenoord. Bij alle clubs uit het linkerrijtje zijn sterkhouders weggegaan, alleen PSV komt er tot nu toe goed uit.

31 juli 2014 om 16:11

vorig jaar niet. nu zijn gewoon de beste spelers van vorig seizoen weg. zoveel verlies vang je echt niet op. richt je nou maar op plek 5

31 juli 2014 om 16:16

Ik ben realistisch. Groningen en Heerenveen hebben geen Clasie, Kongolo, Vilhena, Bilal, Boetius of Boulahrouz. Ook zouden Wilshere, Van Beek, Immers, Mulder, Nelom en Matthijssen waarschijnlijk spelen blij die clubs. Alleen Schaken, Te Vrede, Goossens en Verhoek zijn van dramatisch niveau maar die moeten ook weg behalve Te Vrede. Verder heeft Feyenoord ook behoorlijk wat jeugdbeleid klaarstaan van heel behoorlijk niveau. Met Drenthe, Villalba en een spits heb je voor eredivisiebegrippen gewoon weer een topteam.

31 juli 2014 om 16:17

Op plek 5 gaat Feyenoord zich niet richten... Dat is plek van niks.

31 juli 2014 om 16:19

feyenoord heeft geen kostic. hoessen 3 klassen beter dan te vrede. clasie, boetius en kongolo zijn goeie spelers. de rest kan er weinig van en clasie gaat miss ook nog

31 juli 2014 om 16:19

Al kunnen ze beter wat jeugdbeleid verhuren en in de breedte wat spelers halen/huren die er meteen staan.

31 juli 2014 om 16:21

ziyech niet te vergeten

31 juli 2014 om 16:22

Hoessen in niet beter dan Te Vrede. Kostic is inderdaad erg goed maar die zie ik nog wel vertrekken al in hij ook net zo wisselvallig als Boetius. Heerenveen heeft dan natuurlijk Ziyech maar die zou ook niet zomaar spelen hij Feyenoord al zie ik hem wel graag komen.

31 juli 2014 om 17:07

@bas: met een spits er bij hebben we gewoon een heel goed team en gaan we minimaal voor de top 3. De haters lopen al jaren te zeuren dat we blij mogen zin met en 8e plaats en toch 3 jaar top 2 (waarvan 1 keer gedeeld 2e). En ook dit jaar zal Feyenoord iedereen weer positief verrassen.

31 juli 2014 om 17:11

@bas: wees realistisch n doe je hatersbril af.
Met een goede spits er bij doet Feyenoord niks onder voor PSV en Twente.
Alleen ajax is op papier sterker maar dat bied ook geen garanties.
Een top 3of 4 klassering is dus gewoon realistisch.
En let op daarbij ga ik er dus wel van uit dat er nog een goede spits bij komt.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik liever een talentvolle verdediger die eventueel nog restwaarde heeft had zien komen. Nu heeft van Geel samen met Boulahrouz toch 2 verdedigers gehaald waar je toch geen geld meer aan gaat verdienen waarschijnlijk. Leuk hoor, al die ervaring achterin, maar we moeten ook de toekomst van Feyenoord niet vergeten!

31 juli 2014 om 15:33

Toekomst van Feyenoord is juist onze jeugd. Rechtsback: Lopes Cabral, Rcv: Van Beek, Lcv: Kongolo en LB: Woudenberg.

Wilkshire, Boulahrouz en Mathijsen zijn er puur om te zorgen dat de talenten van Feyenoord A1 en Jong Feyenoord zich rustig kunnen ontwikkelen. Als zij er klaar voor zijn dan worden ze uiteindelijk back-ups van de heren die ik hierboven noemde.

31 juli 2014 om 16:39

Woudenberg, Steenvoorden en Lopes Cabral zijn van jupiler league niveau.
Dat geldt ook voor Nelom, Verhoek, Immers en Te vrede dus tel uit je winst.

31 juli 2014 om 16:56

4 jaar geleden was Clasie Jupiler League niveau. Alleen hij heeft zich flink verbeterd en moet je nu zien. In de jeugd werd Van Beek bijna weg gestuurd omdat hij te kort zou komen en moet je nu eens kijken.

Ik heb vertrouwen in Lopes Cabral en Woudenberg. Steenvoorden heb ik weinig van gezien.

31 juli 2014 om 17:15

Woudenberg en Lopes Cabral zijn grote talenten, Steenvoorden en Nelom heb ik ook mijn bedenkingen bij.
Verhoek, Schaken en hopelijk Goossens mogen weg.
Maar Immers is gewoon een hele nuttige en sterke speler en Te Vrede heeft het vorig jaar als invaller uitstekend gedaan maar is nu nog niet klaar om een heel jaar in de basis te staan. Daarom komt er ook nog een spits bij.

Nou, nou, wat hebben we toch veel geleerd de afgelopen tijd. We gingen voor talent (hadden succes), en zouden daardoor geen gekke dingen meer aantrekken (boulahrouz komt er ook nog eens bovenop). En hop: we beginnen weer opnieuw. Een 'redelijke' back waarvoor je vast nog wel een gelijkwaardig talent van hebt lopen (die nu dus stil gaat staan) zonder enige restwaarde.

pfff.... Voor mij hoeft het niet hoor.

31 juli 2014 om 16:24

Wilkshire heeft expres een 1-jarig contract + optie voor nog een jaar gekregen zodat Lopes Cabral en de rechtsback van de A1 en Jong Feyenoord zich kunnen ontwikkelen. Als zij er klaar voor zijn dan laat Feyenoord Wilkshire weer gaan en heb je een talentvolle speler in de basis staan. Hetzelfde geldt voor Boulahrouz en Van Beek.

31 juli 2014 om 16:27

Met als verschil dat Van Beek best al in de basis kan, maar mocht hij een terugval krijgen of een tikkie heb je Bouhlarouz achter de hand. Prima ervaren jongens voor de breedte dus.

31 juli 2014 om 16:42

Nou van Boularouz moest ik gisteren anders huilen. Die heeft in heel zijn carriere volgens mij maar 1 goed moment gekent (tegen Ronaldo) en meer niet. Oude spelers hebben niet per definitie meer ervaring. Wat heeft Boulah nou uiteindelijk voor elkaar gespeeld? Speelde wel veel bij Hsv, maar nagenoeg niks bij Chelsea, Sevilla, Sporting of 'die Deense club'.

En Wilkshire. Ik weet anders trouwens ook niet wie je dan op die positie zou moeten zetten momenteel. Maar hem had ik toch niet genomen. Zet daar dan maar een verdedigende middenvelder neer.

31 juli 2014 om 16:54

Wilkshire heb ik altijd wel een goede voetballer gevonden en heeft redelijk veel in Rusland gespeeld. Hij zal denk ik vooral 1 of 2 seizoenen iets kunnen toevoegen en is denk ik basiswaardig. Boulahrouz valt momenteel tegen maar Van Beek vind ik juist weer goed. Momenteel zou ik Van Beek boven Boulahrouz kiezen en heb je een goedkope back-up op de bank zitten.

Ik was zelf heel erg teleurgesteld in Mathijsen. Had ik veel meer van verwacht. Kongolo zou ik momenteel de voorkeur boven hem geven en dan gaat het op de linksback positie tussen Nelom en Woudenberg.

31 juli 2014 om 17:17

van Beek is goed als CV maar matig als back dus een logische aankoop.
Ik hoop wel dat Matthijssen dit jaar weinig aan spelen toe komt.
Kongolo centraal en Woudenberg of Nelom linksback of Drenthe halen als linksback.

Zal dit dan ten koste gaan van de basisplek van v Beek?

31 juli 2014 om 16:28

Nee, Van Beek speelt in principe rechts centraal en heeft nu dus Bouhlarouz als concurrent. In geval van Nood kan Van Beek ook rechtsback spelen maar in principe zal daar nu dus Wilkshere gaan spelen en daar achter Lopes Cabral.

31 juli 2014 om 17:21

Oke bedankt!

Geweldige club, geweldige supporters, fantastisch stadion, de trainer maakt het verschil, er liggen mooie dingen in het verschiet volgens Wilkshire. Ik weet het niet hoor. Je kunt wel allemaal mooie dingen roepen, omdat het allemaal zo mooi klinkt, maar als hij niet presteert ligt het na afloop altijd aan een ander. Ik weet niet of dit wel een verstandige keus is van Feyenoord.

toen ik de titel las dacht ik even dat ze Jack Wilshere hadden gekocht.

Nu nog Kevin Hofland en Tim de Cler halen en Feyenoord krijgt een top seizoen samen met de ervaren Joris en Khalid. We gaan voor het kampioenschap en de beker. Uefa Cup zit er ook nog steeds in.

31 juli 2014 om 17:18

misschien kan je je naam beter veranderen in subjectief.
er zit weinig objectiefs in jouw reacties.

feyenoord is weer terug waar het was begonnen en dat was in de put dit keer niet financieel maar wel kwa selectie want totaal geen kwaliteit niet breed genoeg om in de top 4 te eindigen jammer want de supporters hadden nu egt honger naar meer na twee keer achter elkaar 2 e worden

Van Geel is compleet van de pot gerukt.

De aanleiding van alle ellende en kansloze bedoeningen afgelopen jaren was het aantrekken van oudjes die in een verleden gepresteerd hadden en bij Feyenoord nog even de zakkenvullen en op ervaring uitbuiken voordat ze met pensioen gaan.

Nu is feyenoord financieel eindelijk van die ellende hersteld en met welke namen komen ze: Bouhalarouz en Wilkshire. Tevens betalen ze grof geld voor een rechtbuiten van Heerenveen die nog maar 1 seizoen aardig gebald heeft.

En verder maar pochen over hun jeugdopleiding en dat ze hofleverancier van het wk waren. Als ze echt een goede jeugdopleiding hadden, had je geen rechtsback en rechtsbuiten aan hoeven te trekken met een hoog risicogehalte. Dat zijn juist posities die eenvoudig op te leiden zijn.

31 juli 2014 om 22:31

Deze mannen verdienen niet zoveel als de andere mannen! Toen die tijd! Ik vind dit juist wel goed 1 ouwe en jonkie voor 1 positie! Je hoeft ze niet gelijk te brengen de jonguh spelers geleidelijk brengen gebeurde met de andere spelers ook!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren