Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilfried Zaha haalt vanuit bed uit naar ‘haters’: ‘Dat heb ik nog nooit gedaan’

Laatste update:

Volgens supporters van West Ham United zou Wilfried Zaha zaterdag hebben gespuugd naar Declan Rice in de uitwedstrijd van Crystal Palace tegen the Hammers (1-2). De aanvaller baalt flink van de verhalen die de ronde doen op de sociale media en Zaha komt zondag vanuit bed met een verklaring via Instagram over het veelbesproken incident in het London Stadium.

"Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om de leugens te ontzenuwen die door de fans van West Ham de wereld in zijn geholpen", zo opent Zaha zijn statement. "Op de video's die jullie aanhalen is te zien dat Declan Rice voor mij loopt, terwijl ik duidelijk naar rechts spuug. Kom dus niet met verhalen dat ik naar iemand zou hebben gespuugd. Dat heb ik nog nooit gedaan en dat zal ook nooit gebeuren. Accepteer gewoon de nederlaag en ga verder met jullie leven."

Het voorval tijdens de Londense derby zorgde voor de nodige discussie op Twitter. Volgens aanhangers van Crystal Palace spuugde Zaha duidelijk een andere kant op, terwijl de aanhang van West Ham er bij de Engelse voetbalbond op aandrong om het incident nader te onderzoeken. Scheidsrechter Michael Oliver had de actie van Zaha niet waargenomen en deelde dan ook geen gele dan wel een rode kaart uit aan de spits van the Eagles.

West Ham kwam zaterdag op voorsprong dankzij een treffer van Sébastien Haller, maar Crystal Palace toonde veerkracht in de tweede helft. Patrick van Aanholt benutte een strafschop en Jordan Awey tekende kort voor het eindsignaal voor de winnende treffer. Het elftal van manager Roy Hodgson is door de driepunter tegen West Ham opgeklommen naar de zesde plaats in de Premier League.

Zie jij Wilfried Zaha volgend jaar naar een topclub vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Palace wil zoveel ontvangen voor Zaha dat ik denk dat topclubs betere opties kunnen vinden voor dat geld. Ik ben niet 100% overtuigd dat hij het gaat redden voor het geld dat je voor hem moet neertellen.

"haters" is toch wel het meest achterlijke woord dat er bestaat. Het is een woord wat alleen gebruikt wordt om andermans mening af te doen als irrationele uitbarsting van pure woede of jaloezie, ook al is die mening misschien gebaseerd op goede argumenten. Ik vind het woord typisch voor de generatie net na mij (ik reken mezelf niet als millenial), waarbij alles wat negatief is maar zo wordt weggezet. Als ik Neymar veroordeel op basis van zijn gedrag, ben ik een hater. Als ik Barcelona geen leuke club vind, ben ik een hater. Mijn mening telt alleen als die positief is ofzo. En dat geldt dan dus zo voor iedereen, want inmiddels wordt iedereen zo'n beetje als hater weggezet.on: Ik heb de beelden niet gezien, maar als hij echt spuugt naar de tegenstander, moet hij lang geschorst worden. Als het niet zo is, is dit een storm in een glas water. Ik vind het wel een beetje apart dat 2 verschillende supportersgroepen hier zoiets anders zien. Een tackle is nog een kwestie van beoordelen, maar een richting waarin iemand spuugt is toch wel feitelijk. Alleen opzet of per ongeluk kan daar verschil in maken.

6 oktober 2019 om 21:59

Ik ben 24, dus gelukkig zit ik niet in die klote generatie waar jij het over hebt. Kritiek kan niet door een gebrek aan zelfkennis en normale kennis, dat is het allergrootste probleem

6 oktober 2019 om 22:29

’’Hoewel er geen eenduidige definitie van millennials is, wordt deze meestal gehanteerd als geboren tussen 1980 en 2000. Hun ouders zijn veelal van de babyboomgeneratie (1940-1965) of van de generatie X (1960-1980).’’Ik heb slecht nieuws voor je..Voor de rest heeft hij gewoon gelijk. Hij spuugt de andere kant op en het is niet fijn om beschuldigd te worden van iets waar je misschien wel fel op tegen bent. En of je het woordje “haters” nou wat vindt of niet, het wordt veel gebruikt. Zo zijn er ook dingen uit de vorige generaties die ik bijvoorbeeld raar vind.

6 oktober 2019 om 23:42

Ik ben 23, en ik zeg ook niet zulke onzinnigheden. Echter is het een cultureel ding, geen generationeel ding. Helaas lijkt de generatie veelal vertegenwoordigd door of 'thrash' (die zeggen 'haters' ), of 'activisten' (die bedoelen 'haters' ). Ik begrijp dus waar je gedachte vandaan komt, maar er zijn ook nog een aantal generatielieden die niet zulk taalgebruik hanteren.

7 oktober 2019 om 03:18

Ik ben ook 23, en je mag het eigenlijk niet zeggen, maar is het niet vooral een intelligentie ding?

7 oktober 2019 om 10:28

Er valt wat voor te zeggen dat er een correlatie bestaat tussen cultuur en intelligentie. En dat heeft niets met racisme te maken.

6 oktober 2019 om 23:53

Naja, die term is vooral ontstaan door social media, voornamelijk door mensen met een grote groep volgers. Dit is voor het eerst in de geschiedenis van de mens dat je 24/7 in contact bent met je 'eigen groep' en omdat iedereen kan roepen wat die wilt (en kan schuilen achter een pc), zul je veel meer negativiteit op je krijgen. Door dit tafereel, krijg je weer dat alles wordt gezien als 'haten'. Ik durf te wedden dat in de oudere generatie precies hetzelfde zou zijn gebeurd, puur omdat technologische veranderingen ook de maatschappij veranderd.

Vz opnieuw worden aanhalingstekens een beetje twijfelachtig gebruikt. In de titel staat 'haters' meet aanhalingstekens naast een quote van Zaha. Op deze manier lijkt het dus alsof dat erbij hoort en dat Zaha dit woord gebruikt zou hebben maar als ik het artikel lees wordt nergens duidelijk dat hij dit ook daadwerkelijk heeft gezegd. Ik zag gisteren dat er ook al een punt werd gemaakt van misleidende aanhalingstekens en foutieve quotes in een titel, laten we daar aub geen gewoonte van gaan maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren