Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wilfred Genee wordt presentator van nieuwe voetbaltalkshow op Veronica

Laatste update:

Talpa gaat ruim een halfjaar na het beëindigen van Veronica Inside een nieuwe voetbaltalkshow onderbrengen op Veronica, aldus het Algemeen Dagblad. Wilfred Genee zal het programma gaan presenteren, waarbij Wesley Sneijder, Andy van der Meijde en Wim Kieft geregeld als analisten zullen aanschuiven. De nieuwe talkshow zal iedere maandag- en vrijdagavond plaatsvinden op het oude tijdslot van Veronica Inside.

Afgelopen december ging de voetbaltallkshow Veronica Inside met het vaste trio Genee, René van der Gijp en Johan Derksen na ruim drie jaar door als VI Vandaag. De focus zou daarbij veel breder komen te liggen dan alleen voetbal. VI Vandaag - inmiddels gerebrand als Vandaag Inside vanwege het stopzetten van de samenwerking met Voetbal International - ging van Veronica naar SBS6, wat ook onder Talpa valt. Het programma kwam eind april op hevige kritiek te staan vanwege pikante uitspraken van Derksen, maar is nog altijd te zien op tv.

De nieuwe talkshow op Veronica betekent niet dat Genee de stekker uit zijn werkzaamheden bij Vandaag Inside trekt. Het vooralsnog naamloze programma zal iedere maandag en vrijdag direct voorafgaan aan het project met Van der Gijp en Derksen. Daarbij is Vandaag Inside wel te zien op SBS6 in plaats van Veronica.

Markant genoeg ligt er ook bij RTL een onderzoek op tafel omtrent een nieuwe voetbaltalkshow. Talpa-eigenaar John de Mol beoogt al een tijdlang zijn tv- en radiobedrijf te verkopen aan de RTL Group, waarbij hij zo'n dertig procent van de algehele fusie in handen krijgt. De monopolist die dan ontstaat zal dan zowel over de uitzendrechten van de Champions League als die van de Europa League beschikken, waarmee er een holistisch voetbalpakket kan worden aangeboden. Wel is voor de overname van de RTL Group nog goedkeuring van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) nodig.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wesley en Andy, nou dat wordt een intellectuele bedoening. Hoop wel dat Andy nog heel vaak gaat aanhalen hoe moeilijk hij het heeft gehad en hoe blij hij is dat ie er door reclame te maken voor gokken toch weer bovenop is gekomen.

27 juli 2022 om 22:46

Andy van der Meide, wat een held. Heeft de mensen die het meest met hem voor hadden in de steek gelaten en doet lacherig over het verbruien van kansen die zoveel van ons dolgraag hadden gehad. Maar hij is zo gegroeid als mens. Vooral nadat de gokbedrijven en mediageilheid hem financieel uit het dal hebben getrokken. Nu mag ie in een mooi huis wonen met z'n vriendin zonder contact met z'n dochters. Echt een topvent, een inspiratie. Kan niet wachten tot ie andere voetballers mag af zitten vallen op TV.

27 juli 2022 om 23:09

Haha inderdaad. Die Andy is geestelijk nooit ouder geworden dan 17

27 juli 2022 om 23:10

Helemaal met je eens. Een flapdrol eerste klas. En maar lachen jongen. Hilarisch....NOT.

27 juli 2022 om 23:54

Toch is er niemand in de media die zulk spontane interviews kan geven als hij kan.. ik kan wel lachen om zijn zelfspot en de voetballers die bij hem in de auto zitten zijn altijd veel meer zichzelf dan in welk ander interview programma ook.

28 juli 2022 om 00:14

Poeh, dit lijkt mij ook niets. Wesley en zeker Wim zijn prima. Maar Andy. Vreselijk.

Kwamen Suley, Bas en Peet Blacka maar eens op TV. Dan kan het grote publiek eens zien hoe goed sommigen echt zijn. En nog luchtig ook. Dat is echt perfect

28 juli 2022 om 02:01

Misschien leef ik onder een steen?!? Maar wie? Suley? Bas? Scheidsrechter Bas? Peet Blacka?

28 juli 2022 om 02:46

Volgens mij zijn dat podcastmensen.

28 juli 2022 om 02:57

@ Jfk010

Ik moet je eerlijk bekennen dat ik er van op stond te kijken dat iemand op een Nederlands voetbal forum niet bekend was met deze nicknames. Wat uiteraard helemaal niet erg is. Suly is Sã¼leyman Öztã¼rk (die ook de goat als nickname heeft), Bas is Bas van den Hoven (ook weleens mini goat genoemd) en Peet Blacka is Pieter Zwart. Alle drie de heren zijn (populaiere) voetbal journalisten van het Nederlande voetbal weekblad Voetbal International (vi).

28 juli 2022 om 07:23

@F18: Haha, die zag ik ook niet aankomen. Maar inderdaad. Op YouTube zoeken op Voetbal International en je ziet echt goede, leuke, inhoudelijke video's

28 juli 2022 om 07:54

Pii2. Niemand in de media?

28 juli 2022 om 07:57

Nooit van gehoord

28 juli 2022 om 18:19

Ducktaildo. Nee?

27 juli 2022 om 23:19

Gezellig toch 4e keer koning toto aan tafel

27 juli 2022 om 23:24

Zo, iedereen hier is Roomser dan de Paus! Wat een huichelaars allemaal. Nu gal spugen over iemand en over een half jaar, als dit aanslaat, want dat gaat het doen, allemaal meelachen en mee kijken.

Ik zeg al bij voorbaat, ik heb er zin in. Beter dan die troep die nu op tv is

28 juli 2022 om 00:22

Je hoeft echt niet Roomser dan de paus te zijn om Andy van der Meide een hypocriete droplul te vinden.

28 juli 2022 om 02:05

Inderdaad! Want wat er nu op tv is, kan ik niet meer aanzien. Ben benieuwd wat dit gaat opleveren. Zal in ieder geval beter zijn als wat je nu aangeboden krijgt. ESPN vind ik maar saai. En degene die die 4 kolommen heeft bedacht snap ik ook niet. En NOS vind ik al niks meer na het vertrek van Jack. Dus wie weet worden we nog wel verwend. Slechter als dat het nu is kan niet meer worden.

28 juli 2022 om 03:44

Sha nog iets je hebt helemaal gelijk!! Held!!

28 juli 2022 om 08:53

Ja man, want VI kijk ik stiekem ook altijd, zo'n ontzettend hilarisch hoogstaand programma. Uhm nee.

28 juli 2022 om 00:11

Echt wat een walgelijke gozer vind ik het. Vroeger vond ik het een topper en heb zijn boek opgevroten. Nadat z'n vader verschrikkelijk veel heeft gegokt en z'n familie heel veel schade heeft aangericht vind ik het echt bespottelijk dat hij in die koning toto reclames zit. Heel stoer hoor die Andy, heb hem trouwens nog nooit iets zinnigs horen zeggen als het echt om voetbal gaat. Sneijder ditto.

28 juli 2022 om 01:10

Andy heeft zijn pensioen keurig geregeld. Heeft maandelijks een goed bedrag in zijn pensioen gestopt waar iedereen van ons mee kan leven, zelfs een voetvaller. Dus wat dat betreft heeft hij het heel slim gespeeld.

Deze combinatie is een garantie voor kwaliteit en intelligentie. Wat een nieuws!

Ik denk dat er wel een doelgroep voor is, een voetbalpraatprogramma zoals het oude Veronica Inside. Sinds Derksen en co ook over andere dingen praten vind ik het programma een stuk minder boeiend geworden. Over voetbal kunnen ze wat te zeggen, van alle andere dingen hebben ze weinig benul.

27 juli 2022 om 22:38

ForzaFean. Maar denk niet echt dat dit een voetbalpraatprogramma wordt zoals het oude Veronica Inside. Daar is dit trio niet voor gemaakt. Vooral zo'n Andy heeft er helemaal niks te zoeken. Denk vooral dat zij met hem een jongere doelgroep proberen aan te boren, alleen weet zijn doelgroep haast niet hoe een afstandsbediening werkt. Die zitten vooral online en hebben denk ik niet veel met een uitzending van 1,5 uur. Ik zie het programma niet echt slagen.

27 juli 2022 om 23:11

Ik wou net zeggen. Derksen is altijd het kijkcijferkanon. Nu zonder hem wordt het een beetje zoals dat VTBL van een paar jaar geleden. Enige dat nog ontbreekt is die hinnikende Humberto

Opmerkelijk dat Gijp niet zijn opwachting maakt in dit format. Die lijkt ook beter in een voetbalcontext tot zijn recht te komen dan wanneer hij zich over actualiteit uitspreekt. Bovendien prettiger om naar te kijken dan die commerciele goklolbroeken die ze er wel van plan zijn neer te zetten. Vooral Andy van der Meyde vind ik een lege huls eerste klas.

Overigens jammer dat ze bij de tv zo weinig met de tijd meegaan. Met een beetje oog voor wat er op podcasts en social media populair is, zou je juist kunnen vernieuwen. Zoek de combi eens met verfrissende podcastmakers als die van De Derde Helft, de Cor Podcast of FC Afkicken, die met zowel humor als een goede kijk op zaken het hele jaar de voetbalgebeurtenissen belichten.

27 juli 2022 om 22:51


Wat moet je nou met podcastmakers die een aantal duizend luisteraars en kijkers halen? Als je ziet dat er nog meer dan een miljoen naar vandaag inside kijken en vroeger naar voetbal inside (of hoe het ook mag heten), dan is er daar 0,0 winst te behalen voor de tv. Er zijn vast een handvol mensen die het leuk vinden, maar tegenwoordig heeft bijna iedereen een podcast die gewoon niet goed scoren. Die paar duizend man jeugd die je misschien binnenhaalt weegt niet om tegen de mensen die je verliest doordat je met (voor groot publiek) anonieme mensen aan de slag gaat.

Vooral blij met Kieft heeft voetbalkennis en loopt niet met de hosanna mee als er speler voor het eerst een goede bal heeft geraakt, wat we in ons kikkerlandje al snel last van hebben. Wilfred is een prima presentator de boel beetje kan leiden en als Andy zijn humor kan mixen met af en toe serieuze voetbal inzichten zou dat top zijn! Wat Wesley er doet geen idee. Had liever Boskamp ofzo gezien. Hoop wel dat ze ook buiten de eredivisie, BPL en Barcelona/Real Madrid durven praten over voetbal, maar dat zal wel niet.

Andy van der Meijde, de absolute leegheid. Wesley Sneijder vind ik ook geen fijne man om naar te luisteren en kijken.

28 juli 2022 om 07:17

Ik denk dat Gene ook gaat proberen van de Vaart en Theo Jansen weg te halen bij de NOS

Dit is dus het laatste seizoen van derksen. Zo brengen ze het wel slim, eerst gaat genee het presenteren en vervolgens zal dan gijp daar ook gaan zitten, wanneer derksen ermee stopt en dan zal het wel genee, gijp en kieft worden. Met afwisselende gasten snijder, vandermijde, hansie en boskamp.

27 juli 2022 om 22:57

Prima oplossing. Vind de huidige VI helemaal niks, de meeste onderwerpen boeien me niet. Laat ze maar lekker 70% over voetbal lullen en 30% over randzaken ipv andersom.

27 juli 2022 om 23:07

Daar denken 8/900k kijkers heel anders over. Niet voor niets best bekeken talkshow van Nederland. Ik persoonlijk vind het heerlijk, lullen over van alles en nog wat zonder met iemand rekening te houden.

28 juli 2022 om 00:24

Stemmingmakers zijn het zonder enige vorm van verantwoordelijkheidsgevoel.

28 juli 2022 om 11:24

Daarom zeg ik ook "vind", ik kan me best voorstellen dat andere mensen het wel leuk vinden. Maar ik vind voetbal interessanter dan praten over bn'ers en politiek.

Het zal wel aan mij liggen maar waarom geen Hans Kraaij Jr. erbij? Kieft vind ik wel een goede, maar Andy en Wesley allebei tegelijk aan tafel kan eigenlijk niet. Andy is een goede gozer waar je een beetje mee kan dollen zoals hij doet met interviews in zijn auto. Maar heeft verder niet echt een sterke mening of nieuwe verhalen. Had ook een Boskamp nog wel willen zien maar hij zal er wel geen zin meer in hebben.

28 juli 2022 om 00:05

Ik snap er ook niets van. Met Hans Kraaij Jr. heb je meteen alle (actualiteiten)kennis over het totale Nederlandse voetbal in huis. En met Jan Boskamp krijg je zelfs Timboektoe als competitie erbij. Die mannen zijn zulke voetbalveelvraten en hebben ruimschoots hun strepen als tafelgast verdiend. Wim Kieft is nu de enige die het spelletje actief volgt.

Heerlijk, gewoon een uurtje lachen gieren en een beetje voetbal! Mooi op de maandag en vrijdag! Top.

Genee heeft zijn carrière aan Derksen en Gijp te danken. Zonder die twee wordt het niks.

Wat een intellectuele loze klotezooi. Zie die andy van der meijde nu al zo vaag hijgen en lachen. Die heeft nooit wat zinnigs te melden, sneijder na het zeggen dat hij net zo goed als messi en ronaldo zou zijn als hij meer zou trainen neem ik ook nooit meer serieus. Jammer deze gasten zeg.

Het zoveelste programma over voetbalgeleuter. Ik heb wel wat beters te doen.

Dit klinkt qua tafel een beetje als dat VTBL voetbalprogramma van een paar jaar geleden. Daar was toen echt helemaal niks aan en het werd na een jaar alweer gestopt geloof ik. Zonder Derksen/Gijp zal dit niks worden denk ik. Genee is niet de aantrekkingskracht van zo’n programma, hoe graag hij dat ook zou willen

Een soort voetbal insite dus.

Maar ik moet even mijn gram kwijt over een onderwerp hier waar allerhande poetin aanhangers vrij baan krijgen. Doe het niet dit soort onderrwerpen.

zou gene dan weer de hele tijd op zijn telefoon zitten tijdens het programma lijkt me dan 3 uur achter elkaar heel vermoeiend

Dit is verkapte gokreclame. Andy, Kieft en Sneijder zitten allen in de reclame van een goksite. Daar zie je ze ook in een talkshow. Zal er vast iets mee te maken hebben.

We gaan het meemaken. Maar het lijkt inderdaad dat ze aan het voorstootten zijn op het vertrek van Derksen. Hopelijk schuift Van der Gijp ook aan ipv Andy

Pfoeee... deze sla ik even over hoor. Wesley Sneijder die op zijn best open deuren intrapt, en op zijn slechts op een hele humorloze hautaine manier met zijn domheid te koop loopt, zonder enig spatje zelfspot. Andy van der Meijde die overloopt van de humor en zelfspot, maar anders dan schijtlolligheid geen enkele inhoud kent. Daarbij is zijn humor de mijne niet, maar dat is persoonlijk.

Wim Kieft ook, dan zit je ineens naast Sneijder, de posterboy van 'teveel in zichzelf gaan geloven'. Hij zal zich kapot ergeren, hopelijk is het salaris dat waard. Denk het wel. Maar goed, van de tafelgasten zal Wim de enige zijn die de kar trekt qua feitenkennis en actualiteiten. Die volgt het voetbal tenminste, en kritisch ook! Maar ik ben bang dat hij overschreeuwt wordt. Genee houdt namelijk zelf ook niet van ook maar ietsjes diepere materie. De mix van informatie en achtergrondverhalen, en stompzinnige platvloersheid slaat veel te ver om in het tweede.

Natuurlijk zijn Van der Gijp en Derksen (icm Genee) onvervangbaar, maar dit is pure minachting van de kijker. Er waren zat opties voor een goede mix van capabele analisten / lolbroeken in de voetbalwereld, die voor een Talpa salaris best te porren waren. Maar Talpa schat de kijker weer eens in op zijn ordinairst. Gemiste kans.

Jezus Christus. Wat moet je nou met die twee volkstypes Sneijder en van der Meijde? Gaan ze van der Vaart of Theo Janssen ook nog uitnodigen want dan heb je een drietal woonwagenkampbewoners aan tafel zitten. Had dan een fatsoenlijke analist als Ibrahim Afellay of Perez uitgenodigd om regelmatig naast Kieft en Genee te gaan zitten of rouleer dan met de gasten door iedere week 1 afwisselende gast uit te nodigen. Bij voorkeur iemand uit de voetballerij die er verstand van heeft, goed genoeg uit zijn woorden komt en niet 1 van die mafkezen die niet weten wanneer ze de woorden kennen en kunnen moeten gebruiken of het hebben over ''dat mogen hun vinden'' in plaats van de fatsoenlijke Nederlandse van die zin.

28 juli 2022 om 06:22

Perez zit bij ESPN. Affelay bij de NOS. Er bestaat iets van contracten….

28 juli 2022 om 13:45

Het waren voorbeelden.

Mijn hemel weer een lachzakken programma van ongetwijfeld bedenkelijk niveau. NL lijkt er inmiddels in te grossieren. Doe maar niet.



Kieft…ok. Andy….ok leuk. Maar Wesley? Sorry hoor maar die vindt zichzelf wel heel intelligent en kraamt verder alleen maar onzin uit.
Ik ga zeker niet kijken.
Kan Genee ook wat anders dan dit of mag dat niet van baasje de Mol.

Is er iemand die gaat kijken naar Andy van der Meyden? Nou ik in elk geval niet. Zal wel een flop worden

Vraag me echt af of er mensen zijn die naar een tafel met Andy van der Meijde en Wesley Sneijder willen kijken. Normale voetbaltalkshows vind ik al vrij vermoeiend omdat het vaak allemaal mannen zijn met een vooringenomen mening maar dit lijkt me helemaal erg. Bij SBS6 gaan ze er altijd vanuit dat de kijker debiel is volgensmij.

Natuurlijk zijn er mensen die gaan kijken. Heerlijk ongenuanceerd gewauwel waar je af kunt geven of het er stiekem mee eens bent maar dt niet zegt. Zoiets als de PVV, maar dan nog veel minder doordacht (of juist niet). Kijk maar eens hoeveel reacties dit berichtje alleen al oproept. Die de Mol is niet gek hoor...

Ga het zeker een kans geven, hopelijk wordt het lekker slap kantinegelul. Voor echte analyses kun je beter andere programma's kijken, dat interesseert mij ook vrij weinig.

Genee, de stoker en opjutter met het leeghoofd Andy en popiejopie Wesley.
Weet nu al dat ik geen minuut ga zien. Kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren