Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij hebben de beste verdediging van de wereld, het zijn allemaal leiders’

Laatste update:

De nationale ploeg van Italië kan leunen op een betrouwbare defensie, want Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci en Giorgio Chiellini zijn goed op elkaar ingespeeld en achter hen staat ook nog eens doelman Gianluigi Buffon. Daniele De Rossi zei maandag op de persconferentie onder de indruk te zijn van de defensie.

/

“Ik denk dat onze verdediging, samen met Buffon, de beste van de wereld is”, zo werd de 32-jarige controleur van AS Roma geciteerd door Sky Italia. “Het zijn de meest complementaire spelers die je in het internationale voetbal kan vinden en ze hebben de instelling van echte leiders. Wat mijn eigen rol is? Daar valt weinig over te zeggen. Ik speel gewoon zo goed mogelijk.”

“Ik ben geen Andrea Pirlo of Andrés Iniesta, maar word toch negentig minuten geschaduwd. Misschien word ik voor iemand anders aangezien”, glimlachte De Rossi. “Ik weet natuurlijk wel dat ik verdedigende kwaliteiten heb. Ik probeer zo weinig mogelijk ballen door te gaan.” De Rossi kwam tegen België 78 en tegen Zweden 74 minuten in actie.

Ben jij het met Daniele De Rossi eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Monsterverdediging, Chiellini, Barzagli behoren sowieso tot de beste verdedigers ter wereld in mijn ogen, en Bonucci is ook voor haast elke club ter wereld op Real en Bayern na, een welkome versterking.

20 juni 2016 om 20:59

Ik vind bonucci zelfs nog beter dan die twee

20 juni 2016 om 21:01

Inmiddels is Bonucci zeker even goed als Chiello en Barza, ze zitten alle drie bij de allerbeste op hun positie(s) en Bonucci zou, denk ik, zowel bij Barcelona, Bayern als bij Real een basisplaats hebben ten faveure van Pepe/mascherano/hummels/benatia.

20 juni 2016 om 21:06

Pepe vind ik verdedigend een stuk beter dan ramos, en voetballend heb je al bonucci. Dus ik zou pepe er dan in laten staan.

20 juni 2016 om 21:49

Voor mascherano zeker niet. Hij breekt achterin. Is de enige die achter blijft bij een aanval.

21 juni 2016 om 05:52

Maar het mooiste van Ramos, is dat hij ook kan scoren op moment dat het nodig is

21 juni 2016 om 08:41

En Bonucci stoomt natuurlijk met elke aanval mee op. Bonucci is een van de beste cv's op de wereld, Mascherano is goed maar zit niet op dat niveau.

20 juni 2016 om 23:47

Denk dat ze heel ver gaaa kome dit EK. De titel is zeker mogelijk met dit team dat verdedigend oh zo goed staat. En dan te bedenken dat de beste 2 (middenvelders welliswaar) niet mee konden gaan. ( veratti, marchisio)

Volledig mee eens. Hier kan niemand aan tippen, wat een bazen!
Mooiste linie van de Italianen, al jarenlang. Cannavaro, Maldini, Nesta had ik ook wel in een 3-mans defensie willen zien... smullen!

21 juni 2016 om 06:06

Maldini speelde in het begin linksback en de laatste jaren speelde hij als centrale verdediger.

het zou wel een ijzersterke verdediging zijn geweest met materazzi , cannavaro en Nesta.

Ben het met hem eens, al zijn er nog goede defensies in Europa, die van Juve en Italia nu is toch één van de allerbeste die ik ooit gezien heb.

20 juni 2016 om 21:21

En toch komt het ook doordat ze met z'n drieen staan , als er eentje verzaakt ( wat bijna nooit gebeurt ) dan heb je gelijk rugdekking. En het zijn echte italianen kwa spel , zo slim en verdedigend zijn het echt beesten!

20 juni 2016 om 21:27

Uiteraard, je bent maar zo goed als het geheel, en dat zit in onze voetbal cultuur ingebakken.

20 juni 2016 om 21:28

Madini en Nesta zijn voor mij de beste ooit

21 juni 2016 om 00:03

Tja die mannen konden een fijn potje verdedigen ja. Ongelofelijk.
Maldini is toch wel de beste die ik ooit gezien heb. Wat een klasbak.

Afhankelijk van het systeem, maar de RB is niet heel sterk bezet, Darmian overtuigt me niet en ook de Sciglio zit niet op het niveau van de anderen. En dan te bedenken dat Juventus Barzagli voor slechts 3 ton gekocht heeft, en dat de drie verdedigers samen maar 23.1 miljoen hebben gekost, bizar goed gedaan. Buffon heeft veel gekost, maar als je het terugrekend koste hij maar 3.5 miljoen per jaar qua transfersom. Dat valt eigenlijk wel mee.

20 juni 2016 om 21:36

Darmian speelt bij de Squadra altijd wel goed, ben hem in de PL uit het oog verloren maar het is echt een goeie back, zit niet op de anderen hun niveau maar dat is geen schande, Darmian is (nog) geen Zambrotta.

21 juni 2016 om 00:01

Goh Zambrotta wat een speler was dat zeg, nostalgie.

21 juni 2016 om 07:13

Ja dat is de beste back die ik persoonlijk meegemaakt heb, wat die man allemaal kon, pff.

Duitsland betere verdedigers en keeper, dus oneens.

20 juni 2016 om 21:27

Mijn mening. Niet mij aanvallen als je oneens bent

20 juni 2016 om 21:32

Mag je die mening ook wel eens onderbouwen. Je reactie is gewoon puur uitlokken nu, helemaal met de laatste post er achteraan..

20 juni 2016 om 21:46

Voetballend zijn het miss betere verdedigers , maar als het toch echt op verdedigen aankomt zijn de italianen toch een paar klasse beter. Denk nou niet dat er een aanvaller bang wordt van jonas hector en die howedes..

20 juni 2016 om 23:06

Boateng en hummels zijn verdedigend en voetballend erg goed. De fullbacks zijn alleen een nog groter probleem gewordencsinds Lahm weg is

21 juni 2016 om 00:03

Onzin, de verdediging die er nu bij italia staat is de beste die we in tijden gezien hebben.

Wat boffen de Italianen/Juventus toch maar met zo'n topverdediging. Door die 3 achterin en Buffon nog op goal zie ik ze ver komen al is het aanvallend wel iets minder. Graag zou ik een Insigne of El Shaarawy wat meer in actie zien komen dan is er wat meer swing in het elftal.

20 juni 2016 om 23:50

Dat ook zeker! Vooral op de counter zijn 't geweldige spelers en Italianen zijn daar niet vies van. Benieuwd of ze overmorgen tegen Ierland al mogen spelen zodat ze alvast wat minuten in de benen hebben

De Rossi zelf lijkt me ook een leiderstype. Teminste dat straalt hij uit.

20 juni 2016 om 21:43

De Rossi is inderdaad een leider en een echte legende, hoewel hij nog wel een beetje in de schaduw van Totti staat natuurlijk.

21 juni 2016 om 00:13

Helaas staat hij in de schaduw ja, verder is hij ook een fenomeen hoor. Zo goed gevoel voor positie kiezen en een uitstekend sliding in huis hebben. Helaas mis ik wel een type Andrea Pirlo op het EK, tuurlijk is Iniesta ook geweldig. Maar wat Pirlo deed vind ik nog uitzonderlijker omdat hij zich helemaal heeft gericht op passes en vrije trappen.

Ik vind de verdediging van Italië wel de beste verdediging van alle landen.
Maar over een paar jaar zien we (denk ik) een heel nieuwe verdediging.
Dat denk ik omdat de spelers oud zijn.
Buffon zullen we bijvoorbeeld over 2/3 jaar niet meer zien in het voetbal.

20 juni 2016 om 23:19

Buffon gaat gewoon door tot volgend WK, en Bonucci kan ook nog lang mee! Daarnaast heeft Italie het grootste keepertalent van de wereld om hem op te volgen (donnarumma)

21 juni 2016 om 00:14

Italië heeft nog wel een aantal leuke keepers hoor, Perin is ook een goeie.

21 juni 2016 om 00:05

Rugani komt er ook aan, mooie opvolger voor barzagli!

21 juni 2016 om 08:40

En Romagnoli voor Chiellini...

Ik denk ook dat italie de beste defensie van alle landen heeft op dit moment, 3 beesten die elkaar door en door kennen wat ook een voordeel is natuurlijk, hopelijk winnen we dit EK wel, want 2012 zit nog steeds in mijn hoofd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren