Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wij hebben als team natuurlijk geschiedenis geschreven, dat is echt geweldig’

Laatste update:

Het jaar 2016 gaat de geschiedenis in als het jaar waarin Heracles Almelo voor het eerst Europees voetbal bereikte. De club won vorig seizoen de play-offs en nam deel aan de derde voorronde van de Europa League, waarin een dubbele confrontatie met Arouca meteen het einde betekende. De hele ervaring zal aanvoerder Thomas Bruns nog lang bijblijven.

/

"Als ik terugkijk was 2016 een jaar beter dan ik gehoopt had. Zowel persoonlijk als op voetbal gebied. Wij hebben als team natuurlijk geschiedenis geschreven, dat is wel echt geweldig", zegt de middenvelder op de clubsite. "De huldiging blijft mijn hele leven bij, dat was zo speciaal. Dat had ik nog nooit meegemaakt en de club ook niet."

Bruns moet 'even nadenken' wanneer hem wordt gevraagd naar dieptepunten. "Het was eigenlijk een heel mooi jaar. Ja, als ik iets moet zeggen dan is het de nederlaag in de uitwedstrijd tegen FC Twente", doelt de 24-jarige captain op het verlies (4-0) in januari. "Gelukkig krijgen wij in de tweede week van het nieuwe jaar de kans om dit recht te zetten."

Haalt Heracles Almelo dit seizoen weer de play-offs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik had het niet anders beschrijven, in 1 woord geweldig!

- Het goede seizoen
- De playoff wedstrijden tegen groningen en fc utrecht (iedereen had ons afgeschreven)
- Met bijna 1000 man naar Portugal, om daar Europees te spelen tegen FC Arouca. Heel porto werd even zwart en wit. Ondanks het verlies, is dit een ervaring wat we nooit zouden vergeten.
- De club staat er financieel heel goed voor
- Er staat naar mijn mening een super stadion, wat puur voetbal uitstraalt.
- We hebben flink wat geld kunnen verdienen aan deze periode, denk aan de transfers; Tannane, weghorst, bel hassani, gladon. Dat is zo'n beetje 8/10 miljoen bij elkaar.

Ondanks dat het voetbal tegenwoordig absoluut minder is, is dat misschien wel ons niveau.

Goede jaarwisseling!

30 december 2016 om 16:25

Je somt wel veel dingen op hé. Maar inderdaad, Heracles heeft een heel goed seizoen gehad.

31 december 2016 om 09:02

Alleen is dat kunstgras een beetje jammer.. verder helemaal gelijk, sympathieke club. goede jaarwisseling!

Ze hebben zich wel verschrikkelijk laten kennen tegen dat Fc Arouca zeg.....

30 december 2016 om 14:52

Lijkt me idd dieptepunt vh jaar voor NL voetbal.
Verschrikkelijk die vertoning en desastreus voor NL
En bedankt

30 december 2016 om 15:17

Inderdaad, allemaal heel leuk en aardig voor Heracles. Maar je bent als NL flink de boot in gegaan...

30 december 2016 om 15:23

Desastreus is het woord? haha, lijkt me een beetje overdreven, niet? Het lijkt me niet dat clubs rond plaats 5/6 de punten moeten pakken voor Nederland. Dat ze het thuis niet afmaakten is jammer maar doet niet af aan het feit dat het bereiken van europees voetbal na 113 jaar gewoon een hoogtepunt is.

Play-offs afschaffen en gewoon het beste team aan de hand van de ranglijst Europa insturen. Kost teveel punten elke keer

30 december 2016 om 15:42

FC Utrecht ging ooit zonder playoffs Europa in en vloog eruit tegen semi profs uit Luxemburg. Dus....

30 december 2016 om 17:20

Dat bedoel ik Leading, dat Heracles na eerst ronde eruit lag is beschamend en natuurlijk slecht voor Nederlands voetbal. , Maar Heracles te kakke zetten, terwijl Utrecht tegen een cafeteam uit Luxemburg eruit vliegen is nog vele malen beschamender,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren