Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wie gevoel voor geschiedenis heeft, moet dit een mooi duel vinden’

Laatste update:

Vitesse neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen sc Heerenveen en hoopt de zege van vorige week op Excelsior een passend vervolg te geven. Die 3-1 overwinning heeft het elftal veel zelfvertrouwen gegeven, zo vertelt trainer Peter Bosz op de website van de club.

/

“Het geloof was bij ons nooit weg, maar de overwinning was wel hard nodig. Het doet een spelersgroep wel goed, dat is logisch. We zijn de afgelopen weken hard en goed blijven trainen. Daar heeft het nooit aan gelegen”, aldus Bosz, die tegen Heerenveen niet kan beschikken over de geblesseerde aanvoerder Guram Kashia. Diens plek wordt waarschijnlijk overgenomen door Jan-Arie van der Heijden.

Bosz wilde de opstelling echter nog niet prijsgeven, zo liet hij aan Omroep Gelderland weten: “Ik hoef de tegenstander niet wijzer te maken dan ze zijn, maar we gaan morgen met elf man starten.” Het zogenoemde Airborne-duel staat in het teken van de herdenking van de Slag om Arnhem, die zeventig jaar geleden in en rondom Arnhem plaatsvond.

Bij de operatie Market Garden moesten geallieerde parachutisten in september 1944 bij Arnhem enkele bruggen veroveren, maar daarbij vielen ruim 3.000 doden. “Wie gevoel voor geschiedenis heeft, moet dit een mooi duel vinden”, aldus Bosz. “Ik vind het bijzonder hoe Vitesse dit jaarlijks weer oppakt. Je merkt dat er mensen zijn die speciaal naar dit duel toeleven en uitkijken. Het is een prachtige traditie.”

Wat verwacht jij van Vitesse - sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of het een mooi duel wordt is maar de vraag natuurlijk haha, ik denk dat Vitesse wint!

Het is ook altijd een mooie wedstrijd, helaas worden de 'Helden van toen' ook een dagje ouder en blijven er steeds minder over.

Ik denk dat het 2-1 of 1-2 wordt. Voor Vitesse een belangrijke wedstrijd en Heerenveen speelt in Arnhem altijd goed.

Goed dat er na 70 jaar nog steeds aandacht voor is. Dit mag NOOIT vergeten worden.

Zie Excelsior nog wel stunten, hebben een leuk elftal en Vitesse is toch behoorlijk kwetsbaar achter.

19 september 2014 om 20:05

Haal even je gezicht uit die pul bier en lees de tekst nog eens! Vitesse - Heerenveen.....

19 september 2014 om 20:54

Ik bedoelde uiterraad heerenveen, had Excelsior ingevuld omdat ik dat als laatst gelezen had, excuses en thanks voor het melden.

19 september 2014 om 20:07

vul maar in op je toto...vitesse wint met 3-1 van excelsior ....niet verder vertellen he

Ik verwacht veel van Doeda. Verrast me. Of hij het wonderkind Wilfried Bony kan doen vergeten? Nee. Die was erg perfect. Doeda is slechts bijna perfect, maar kán er komen. Vitesse wint dit.

19 september 2014 om 21:10

Dauda* maar ben het verder met je eens haha

Sc heerenveen gaat winnen kom op he ze zijn uitstekend aan het seizoen begonnen en worden altijd onderschat ik schat 4-1 voor heerenveen

19 september 2014 om 21:08

Misschien omdat vitesse ook gewoon in vorm is, thuis speelt, en gewoon kwalitatief veel beter zijn dan Heerenveen. Ze staaj 17e maar hadden ook gewoon bij de eerste 3 kunnen zijn met wat meer geluk. Verwacht een moeilijke wedstrijd, maar wep dat vitesse dit wint. 2-1

Zo ontzettend veel zin in deze pot. Ben echt benieuwd naar de sfeeractie, de eerste beelden zien er iig top uit. Geweldig om te zien hoe supporters samenwerken om hun respect te tonen aan de veteranen die gevochten hebben voor onze vrijheid.

Qua wedstrijdbeeld heb ik nog niet echt een voorgevoel. Heerenveen is altijd lastig voor Vitesse, maar ik heb ze nog niet echt serieus gevolgd. Hoop uiteraard op de drie punten. Ben vooral benieuwd of Dauda ook scoort tegen een lastigere tegenstander.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren