Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham United krijgt opnieuw slecht nieuws over '15-20 goal man'

Laatste update:
/

West Ham United kan de komende weken niet over Andy Carroll beschikken. De aanvaller raakte afgelopen donderdag in het Europa League-duel met Astra Giurgiu (1-1) geblesseerd aan zijn knie en staat voorlopig aan de kant.

Hoewel manager Slaven Bilic zondag aankondigde dat het om 'diverse weken' gaat, meldt BBC Sports een afwezigheid van vier tot zes weken. De aanvaller kwam in 2012 over van Liverpool en werd sindsdien voortduren door blessureleed geplaagd. In totaal staat de teller op slechts 94 optredens, en 23 doelpunten, voor the Hammers, die achttien miljoen euro betaalden.

"Erg aangeslagen door mijn blessure", zo verzekert Carroll via Twitter. "Maar ik ben nog steeds de '15-20 goal man!" West Ham moet het ook al vier maanden zonder recordaankoop André Ayew doen, terwijl Aaron Cresswell, Sofiane Feghouli en Manuel Lanzini eveneens geblesseerd zijn. Dimitri Payet is nog niet wedstrijdfit, omdat hij langer vrijaf kreeg in verband met het EK in Frankrijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slecht nieuwsvoor whu. Is een prima kracht daar. Zijn tweet zal enigszins kloppen, maar dan moet die lekker in de subtop blijven. Voor een topclub komt hij echt veel te kort.

"15-20 goals man". Het grappige aan deze post is dat Andy Carroll slechts 1 seizoen meer dan 15 goals heeft gemaakt. Dat was in het seizoen 2009-2010 met Newcastle,... in de Championship

21 augustus 2016 om 19:27

Je moest eens weten bij hoeveel doelpunten hij betrokken is met zijn aanwezigheid, kopkracht en duw- en trekwerk. Zo vaak ontstaan er kansen omdat hij doorkopt, op goal kopt (rebound) of dat hij gewoon 2 verdedigers bezighoudt. Ik ben geen fan van hem, maar vind wel dat hij vaak al snel als slechte voetballer bestempeld wordt. Hij is erg belangrijk in t spel van WestHam

21 augustus 2016 om 19:33

Haha ja dat is wel heftig inderdaad, maar liever een spits met zelfvertrouwen dan iemand die alleen maar twijfelt aan zichzelf.
WHU kan een topklassering wel vergeten met zulk belangrijke geblesseerden. Had ze als ze topfit waren geweest voor 4-7 zien meespelen maar ik verwacht dat ze nu een stevige achterstand zullen oplopen zonder al die toppers(en Caroll)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren