Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

West Ham legt ex-topscorer van Ligue 1 voor vier maanden vast

Laatste update:

West Ham United heeft zijn gewenste aanvaller binnen. The Hammers raakten onlangs Andy Carroll voor de rest van het seizoen kwijt en hebben hem nu vervangen door Anderson Luiz de Carvalho, kortweg Nenê. De Braziliaan heeft een contract voor 4,5 maanden getekend op Boleyn Ground.

/

Jack Sullivan, de zoon van clubeigenaar David Sullivan, liet woensdagochtend via Twitter al weten dat de 33-jarige Nenê het team van manager Sam Allardyce zou komen versterken en de club heeft dat nieuws nu officieel bevestigd. In het contract van de linkspoot is tevens een optie voor een tweede seizoen opgenomen.

De voormalig jeugdinternational liet onlangs zijn contract bij het Qatarese Al-Gharafa ontbinden, na er twintig keer te hebben gescoord in 43 wedstrijden. Hij speelde eerder voor onder meer Paris Saint-Germain, AS Monaco en Espanyol. In het seizoen 2011/12 werd hij nog met 21 doelpunten topscorer van de Ligue 1.


Een goede versterking voor West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit was toch echt een goede speler een paar jaar terug. Was gewoon de man in Parijs. Times change.

18 februari 2015 om 20:18

Ja inderdaad psg was amper 5 jaar geleden nog een middenmoter. Maar ja iedereen denk dat psg zo groot is maar dat is niet zo.zelfs stade reims heeft meer titels dan psg.

18 februari 2015 om 20:46

Psg is dan ook pas opgericht in 1970. En daarnaast bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Maw: elk tijdbeeld heeft kent zijn eigen toppers, dit geldt vooral in Frankrijk.

18 februari 2015 om 21:06

Het aantal titels heeft niets te maken met de grootheid van een club. Of wil je beweren dat Reims of Nantes groter zijn doordat ze vaker kampioen zijn geworden?
PSG en Marseille hebben de grootste achterban en zijn de grootste clubs. Grootheid heeft niets te maken met geld of de prestaties van de laatste jaren.

18 februari 2015 om 21:18

Dus jij wilt beweren dat psg een groote club is ja qua supporters aantallen.maar psg had voor de overname door die qatari's veel problemen met succesen geld en veel ruzies tussen supporters groepen. Maar ik zeg niet dat reims Nantes of fc sochaux groter zijn maar psg is op het gebeid succesen gewoon minder dat vele andere franse clubs.en wat is mooier dat je met geld aan de top komt of met talenten en een geweldige jeugdopleiding? Ik denk die tweede he.daar is Olympique lyon en goed voorbeeld van. Kijk in de vi prachtig verhaal staat in het blad over OL. Maar ik wil gewoon duidelijk maken dat psg niet uber groote naam was voor die overname in 2011.

18 februari 2015 om 21:29

Mee eens. Kijk eens naar Lyon, die hebben zich eigenlijk pas sinds de eeuwwisseling als topclub geprofileerd. Zijn ze dat nu nog? PSG en Marseille hebben als een van de weinige clubs in Frankrijk laten zien in de top te kunnen presteren in verschillende decennia. Ondanks tegenvallende periodes van beiden.

18 februari 2015 om 21:34

Dus je noemt lyon geen topclub meer? Kijk ranglijst in ligue 1 gast.

18 februari 2015 om 21:36

Ik vind het ook geweldig dat Lyon met een bijna volledig team dat bestaat uit spelers vanuit de eigen opleidig aan kop gaat in de Ligue 1, daar heb ik absoluut respect voor.
Niet vergeten dat Lyon gedwongen in deze situatie terecht gekomen is, ook zij deden aan het begin van deze eeuw continu grote aankopen waardoor de geld kraan definitief moest worden dichtgedraaid.
Als ik het dit jaar een club gun is het wel Lyon, mochten wij het dan uiteindelijk niet worden.
Ondanks alle successen van Lyon zullen zij nooit groter worden dan PSG of OM. Het klopt dat PSG tussen 2004 en 2010 erg slechte resultaten boekte, maar het valt niet te ontkennen dat men voor deze periode goede resultaten in Europa had geboekt en een club was waar geweldige spelers onder contract stonden.

18 februari 2015 om 21:48

@parisSG1970 ben je niet boos of teleurgesteld dat je club in handen is van rijke invensteerders is? Wij hebben ook wel een rijke eigenarese 8.6 miljard maar Margarita lious-dreyfus denkt niet aan investeren. Ja behalve 1.5 jaar terug toen heeft Marseille wel 45 miljoen uitgeven aan imbula lemina mendy payet khelifa en thauvin maar toch.

18 februari 2015 om 21:52

What about St. Etienne?
Zijn nog steeds de record kampioen, maar zo gaat het nou eenmaal.
Als ik de aan de allergrootste club van Frankrijk denk, denk ik logischerwijs gewoon aan Olympique Marseille, gezien de geschiedenis en alles. Verder is Marseille ook een gigantische stad, gigantische achterban en gigantisch stadion

18 februari 2015 om 21:54

Ze staan nu eerste ja, heel mooi voor de club. Maar imo ben je een topclub als je gedurende meerdere periodes hebt laten zien in de top te kunnen presteren. PEC draait nu ook bovenin mee in de eredivisie en won de beker, maakt het ze dan meteen een topclub? Montpellier won een paar jaar geleden de Ligue 1, zij kunnen ook niet echt gezien worden als topclub hè?! Lyon heeft alleen het eerste decennia van deze eeuw echt aan de top gestaan, dan ben je naar mijn mening niet direct een topclub. Gaan ze de komende jaren weer elk seizoen serieus meestrijden om de titel, dan zal ik dat beeld wellicht kunnen/moeten herzien.

18 februari 2015 om 22:28

Aan het begin had ik mijn twijfels. Echter moet ik toegeven dat onze eigenaar zeer betrokken is bij de club en hij een zeer duidelijk stappenplan heeft samengesteld die niet alleen is gericht op snel succes. Buiten Luiz doen we ook geen redelijk rare aankopen, er is nog genoeg ruimte voor de doorstroming van jeugdspelers als Rabiot, Bahebeck, Augustin, Ongenda of Areola. Al zal onze jeugdopleiding de komende jaren een totale make-over ondergaan.

Je moet wel realistisch blijven, zonder het grote geld is aanhaken bij de Europese top onmogelijk.

19 februari 2015 om 00:09

Je lult gewoon uit je nek. Psg was begin jaren 90 al groot. En ook qua supporters. Klopt dat successen achter blijven maar dat betekent niet dat ze niet groot waren

Lisandro lopez heeft trouwens zijn contract ontbonden bij al-gharafa uit het Midden-Oosten. Misschien nog iets voor Olympique lyon terugkeer?

18 februari 2015 om 20:27

Lacazette en Fekir zijn beter op dit moment en dan hebben ze ook nog N'Jie. Denk dat Lisandro beter terug kan keren naar Argentinie.

18 februari 2015 om 20:43

Ja naar boca of river plate ofzo? Daar moet hij naar toe lisandro Lopez inplaats van OL. Had ik eerlijk gezegd nog aan gedacht. Zou natuurlijk ook wel mooi zijn als Lisandro lopez terugkeert bij OL.

Nene, de speler die Houssein Kharja een stoot van achteren gaf en daarna een karatetrap in zijn rug kreeg

Een zeer goede speler, maar ik vraag me af of een speler die al min of meer 'met pensioen' was in Qatar nog mee kan in de PL. Hoop het van harte, maar ben er bang voor.

Gaatie veel scoren? Nene

Kan niet wachten tot Nene tegen Yaya speelt.

18 februari 2015 om 21:37

2 slechte grappen achter elkaar :D

Geweldige transfer voor een geweldige speler, vindt het nog steeds ontzettend jammer dat hij 2 jaar geleden vertrok, heeft veel voor ons betekend en vond ik nooit minder dan spelers als Lavezzi of Ménez.
Hoop dat hij langer dan 4.5 maand in de Premier League te bewonderen mag zijn. Dit is echt een speler met klasse.

En overigens ik heb niks tegen het psg voor 2010. als Marseille supporter is het misschien raar maar toen hadden ze gewoon en sympathiek team met spelers als douchez jallet en sessangon etc. Maar nu heb ik scheid hekel aan het project van psg en de club. Maar dat is het moderne voetbal he ik moet er aan wennen.

Ik ben er eigenlijk wel benieuwd maar waarom hij zijn contract heeft laten ontbinden, 21 keer scoren in 43 wedstrijden is een goed rendement. Daarnaast verdien je in Qatar ook genoeg volgens mij?

Weet iemand dit?

19 februari 2015 om 00:50

Omdat waarschijnlijk de afkoopsom aantrekkelijk was , geen idee een jaar of twee jaar is leuk in de woestijn voetballen maar daarna denk raak je er wel op uitgekeken. Het niveau is niet bijster veel lege stadion en allemaal mannen in jurken die alleen komen omdat ze moet omdat ze eigenaar zijn. Daarvoor ben je geen voetballer geworden. Geld maakt veel goed maar niet alles lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren