Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Kewell keert na drie duels in Qatar terug naar Australië

Laatste update:
/

Harry Kewell heeft na drie kwartalen thuis te hebben gezeten een nieuwe club gevonden. De linksbuiten heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij het Qatarese Al-Gharafa. De Australiër is gehaald als vervanger van zijn geblesseerde landgenoot Mark Bresciano en moet de ambitieuze club uit Doha naar de eindzege helpen in de Aziatische Champions League.

Al-Gharafa, waar ook Nenê, Afonso Alves en Djibril Cissé spelen, werd zeven keer kampioen van Qatar, maar de laatste titel dateert alweer van 2010. Ook dit seizoen gaat het niet lekker met de Jachtluipaarden, want men staat met nog drie competitiewedstrijden te gaan op de zesde plaats in de Qatar Stars League. Om het seizoen nog te redden, moet Al-Gharafa hoge ogen gooien in de Champions League. De club staat in de groepsfase tweede en speelt nog drie duels; daarin moet de 34-jarige Kewell Al-Gharafa dus van dienst zijn.

Kewell zat negen maanden zonder club na zijn vertrek bij Melbourne Victory in zijn vaderland. Eerder speelde de linkspoot bij onder meer Galatasaray, Liverpool en Leeds United. Op Anfield vierde Kewell, die in zijn carrière vaak werd geplaagd door blessures, zijn grootste successen. In 2005 won hij met the Reds de Champions League en in 2007 stond Kewell opnieuw in de finale van het miljoenenbal, die toen werd verloren. Kewell werd drie keer verkozen tot Oceanisch Voetballer van het Jaar.

Update 5 juni 07.30 uur - Kewell keert na drie duels in Qatar terug naar Australië
Harry Kewell speelt in het nieuwe seizoen weer in de A-League. De aanvallende middenvelder verbond zich twee maanden geleden aan Al-Gharafa, maar is na drie wedstrijden alweer vertrokken uit Qatar. Kewell heeft zich voor volgend seizoen verbonden aan Melbourne Heart, de club waar John van 't Schip in het verleden nog trainer was. De 34-jarige Kewell speelde eerder voor Melbourne Victory en komt zijn oude werkgever op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen direct tegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

9 maanden niet gevoetbald en dan moet hij de laatste 3 wedstrijden meedoen? Lijkt wel amateurvoetbal.

Had nog een prachtige doelpunt gemaakt in de Uefa cup paar jaar terug. Galatasaray tegen Bordeaux typ dat maar op Youtube. Wereldgoal!

6 april 2013 om 00:30

Nog 3 wedstrijden in de competitie, maar als ze doorgaan in de groepsfase van de Aziatische Champions League, dan heeft Harry Kewell nog meer wedstrijden.

6 april 2013 om 00:32

Ik geloof wel dat hij zijn kwaliteiten gaat laten zien in Qatar ondanks die 9 maanden Of praat je negatief omdat hij een Gala shirt heeft gedragen hehe.

Fantastische voetballer die mede door blessureleed nooit het maximale uit zijn carriere heeft kunnen halen in mijn ogen.

Nog even zijn zakkenvullen in het Midden-oosten na jarenlang als op-en-top professioneel zijn clubs gediend te hebben , is hem gegund.

Leuk voor The Wizard of Oz. Hij was een goede speler bij Galatasaray. Ik herinner zijn debuut in de bekerfinale nog, kwam erin als wissel en kopte gelijk de winnende treffer

He's crazy like a fool, what about Daddy Cool?
Daddy, Daddy Cool.. Harry, Harry Kewell!

Zal altijd herinnerd worden als een legende bij Galatasaray. Zijn doelpunt tegen Bordeaux, waarbij ik voorover vloog om het nogmaals te zien omdat ik mijn ogen niet geloofde. Een juweeltje!

Zonder zijn chronische blessure zou hij vandaag op betere plekken belanden, echt jammer voor hem dat het zo moest aflopen. Hoop toch dat hij zich in de kijkers speelt bij Al-gharafa.

6 april 2013 om 09:05

doelpunt net even gezien, echt fantastisch!

snap je wel dat je even 2 keer moest kijken, echt uit het niets schiet hij die bal erin :P

Mooie voetballer dat. Kan ie nog ff zakkenvullen in qatar, wat doelpuntjes meepikken, ideaal toch?

is en blijft een held met zijn houding en manier van spelen!!! Zal altijd een speciaal plekje hebben in de harten van Galatasaray supporters... en ik neem aan dat dat net zo is bij de rest van de clubs waar hij voor gespeeld heeft. Voorbeeld prof en persoon.

Daddy Cool!!!

Pfff wat was dit toch een geweldige voetballer, die niet het maximale uit zijn carriere heeft kunnen halen door blessures. Desondanks heeft hij altijd een goede mentaliteit gehad zowel binnen als buiten het veld, ik mis hem nog steeds bij Galatasaray. Wanneer hij scoorde, altijd dat daddy cool muziek, kippenvel gewoon.

Kewell, Lincoln, Baros, Arda en Keita had ik veel liever gehad dan wat we nu hebben. Met de overige 6 spelers van nu. Met Sarp, Balta, Sabri, Ozbek had je geen aanvoer tot die heerlijke spelers.

Wat hou ik toch van dez man kwam zijn mannetje makkelijk voorby en pff wat een schot had hy kewell vs bordo vergeet ik nooit meer wat een vreugde

Was Alves al kwijt na Middlesbrough maar hier speelt ie dus.

On: Lijkt me geen probleem voor Kewell die laatste 3 wedstrijdjes ivm niveau.

Ja maar, in Nederland is het toch zo om de 10 landstitels 1 ster, is dat niet overal zo btw?
Anders zou Bayern maar 2 sterren hebben haha.

Toen ik de titel las wist ik eerst niet over wie het ging. Maar echt geweldig dat die weer een club heeft. Heeft bij Galatasaray echt goed gevoetbald. Ik was teleurgesteld dat die toen weg ging.

Veel succes in Qatar, hoop dat die nog iets moois gaat maken.

Harry nog steeds niet uitgebald ?
Wat hebben we van je genoten vroeger.

Ja want Aatif speelt links en Grosicki rechts, Erman is een aanvallende middenvelder of je het nou wilt of niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren