Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG-topscorer met reserverol tekent zeer lucratief contract in Qatar

Laatste update:

Nenê verbindt zijn toekomst maandag aan Al-Gharafa in Qatar. De aanvaller onderging in de morgen de medische keuring en in de middag tekent de Braziliaan naar alle waarschijnlijkheid een lucratief contract. De 31-jarige linkspoot gaat naar verluidt 611.000 euro per maand verdienen in Doha, omgerekend ruim 7,3 miljoen per jaar.

/

Door de komst van Zlatan Ibrahimovic is er bij Paris Saint-Germain geen toekomst meer voor Nenê. Vorig seizoen werd hij met 21 doelpunten nog clubtopscorer van de Fransen, maar dit seizoen staat hij pas op één treffer in negen duels in de Ligue 1. Hij tekent waarschijnlijk een verbintenis voor anderhalf jaar bij de zevenvoudig Qatarees landskampioen. Nenê, die nog niet uitkwam voor de nationale ploeg van Brazilië, zou er dus dik zeven miljoen per jaar gaan verdienen. Andere media maken echter melding van een jaarwedde van ‘slechts’ 4,5 miljoen euro.

Het staat in ieder geval vast dat Nenê bij de nummer zes van Qatar niet op een houtje hoeft te bijten. De ex-speler van onder meer AS Monaco en Espanyol leek aanvankelijk terug te keren naar Santos, dat een maandsalaris van 330.000 euro voor hem in petto had. Nenê twijfelde nog tussen ‘het sportieve en financiële’, maar heeft dus voor het laatste gekozen. De dertiger scoorde voor le PSG 36 keer in 79 competitiewedstrijden en wordt bij Al-Gharafa de vierde Braziliaan. Ook voormalig sc Heerenveen-topscorer Afonso Alves staat er op de loonlijst.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achja, 31 en wisselspeler bij Psg. Had misschien naar Engeland gekund maar snap wel dat ie lekker gaat cashen voor zijn pensioen!

14 januari 2013 om 15:23

hij zij dat de belangrijkste reden dat hij dit heeft gedaan is: de toekomst van zijn familie veiligstellen. Dus ik begrijp hem wel. Zijn (klein)kinderen kunnen van dit geld een betere toekomst hebben.

14 januari 2013 om 15:36

Eindelijk iemand die gewoon toegeeft voor het geld naar Qatar te gaan. Er zijn zoveel die nog steeds de hele wereld voorliegen door te zeggen dat het een ' sportieve uitdaging' is en hun niet om het geld is te doen.
Deze jongen zegt het gewoon eerlijk en met een goede reden vanwege de toekomst van zn eigen familie, niks mis mee toch!

14 januari 2013 om 16:35

Heb ook nooit echt gesnapt waarom mensen zoveel kritiek hebben op spelers die richting het einde van hun loopbaan gaan nog even willen cashen. Bij jonge spelers kan het de doodsteek zijn van een veelbelovende carrière, maar een groot deel van de voetballers moet het toch hebben van de actieve carrière qua inkomsten. Op zijn 31ste had hij uiteraard nog wel ergens anders aan de bak kunnen gaan voor een aantal seizoenen maar op deze manier is hij niet alleen zelf financieel binnen maar zijn familie ook. Een stuk zekerheid die moeilijk te weigeren is voor niet alleen voetballers maar voor een zeer groot deel van de wereldbevolking.

Zo wat een bedrag, jammer dat hij op deze leeftijd al zijn carrière aan het afbouwen is.

Nene was zelf aangegeven liever gaan voetballen bij Santos in zijn geboorteland, maar die transfer ketste af. Daarom koos hij voor Qatar, niet zoals VZ het vermeld. Daarnaast had ik hem liever nog in Europa zien voetballen, bij een club als Napoli bijvoorbeeld.

14 januari 2013 om 15:20

De transfer naar Santos is toch ook afgeketst, dat staat in de laatste alinea. Nene heeft zelf verteld voor het geld gekozen te hebben.

14 januari 2013 om 15:53

Jij kan ook niet begrijpend lezen. Ik zeg toch dat hij liever bij Santos was gaan voetballen, maar die transfer ging niet door door omstandigheden. Hier kon hij niks aan doen, want anders was hij nu wel bij Santos gaan voetballen. De transfer was al afgeketst voordat hij een keuze had kunnen maken, anders had hij voor Santos gekozen. Dit heb ik gisteren nog gelezen in een ander artikel op een andere voetbalsite. Nadat hij niet meer naar Santos kon koos hij pas voor het geld.

Jammer, had hem graag gezien bij Besiktas. Galatasaray had vorig jaar ook interesse, het is een hele goede speler die pech heeft dat PSG zoveel heeft ingekocht.

14 januari 2013 om 15:54

Wat dat betreft is Qatar een soort overtreffende trap van Turkije. Allebei goed geld en een mooi vooral luxe leven.

14 januari 2013 om 18:09

Klopt , maar het lijkt me zo saai daar in Qatar.
Weet er verder niks van , alleen dat het heel luxe is enzo , maar voor de rest lijkt het me leuker om in Turkije te voetballen dan in Qatar.
Maar zeg maar fftjes ''nee'' tegen 611.000 per maand.

Spijtig dat zo'n goede speler op de bank is beland. Nee dan een Pastore van 43 miljoen die er niks van bakt in de basis... Lekker beleid zeg!

Die Arabieren vinden Brazilianen volgens mij wel leuk om te halen als je ziet dat ze zich steeds op Brazilianen richten.. Zo word dat voetbal natuurlijk nooit wat. Vanuit het oogpunt van Nene snap ik het wel, nog even cashen voor je terug gaat naar Brazilië. Persoonlijk had ik hem liever naar Italië zien gaan, daar zou hij qua cultuur, land en competitie ook veel beter passen.

14 januari 2013 om 15:55

Ze hebben meer geld dan kennis van voetbal, kun je ze toch niet kwalijk nemen?

Begrijpelijk dat hij gaat cashen in Qatar. Was bij PSG altijd een van de betere voetballers voorin. Jammer dat hij het slachtoffer is van rampzalige aankopen zoals Pastore en Lavezzi(al doet hij het wel iets beter de laatste tijd). Nu Lucas ook gekomen is, was er helemaal geen uitzicht meer op speeltijd voor hem.

31 jaar , niemand kan hem kwalijk nemen dat hij voor bij het tekenen van zijn laatste contract voor het geld gaat.

Jammer , maarja wat kan je eraan doen als er op je positie een beest als Zlatan loopt. Gewoon dikke pech

Een goede speler maar kan gwn in de basis bij psg spelen. Misschien zien we hem ooit nog terug in Europa.

Zit competitie van Qatar in Fut?

14 januari 2013 om 16:34

Nee, en dat lijkt me ook niet heel relevant.

15 januari 2013 om 14:54

Oke, heel erg bedankt! haha,

Cashen zouden vele hem nadoen. 31 jaar en op topniveau zou die niet lang meer mee kunnen. Siert hem wel dat ie eerlijk toegeeft dat hij voor de financien gaat. Kunnen veel voetballers een voorbeeld van nemen.

Dus daar is alves beland!

On: Had precies hetzelfde gedaan in zijn rol met de leeftijd van 31, lekker cashen!

Hahah, die Alves ook echt! Alleen in zijn tijd in Zweden en Nederland wat klaargemaakt. Daarna vrij weinig meer, maar cashed al 4 jaar in Qatar ; ) Hoe is het mogelijk.

weer iemand die voor het geld naar de zandbak gaat

14 januari 2013 om 17:38

Jij zou het ook doen.

On: Nog even en Qatar gaat een leuke competitie krijgen

14 januari 2013 om 18:10

Nog even dan zijn alle routiniers gestopt , dan kan je weer helemaal opnieuw beginnen!!

Verander de titel dan in ex topscorer, want anders ga je nog bijna denken dat zlatan naar Qatar vertrekt hehe!

In Qatar slaan ze ook compleet door. Zoveel geld voor een speler die niet eens een international is.

Hij zit op zo'n leeftijd die langzaamaan richting het einde van zijn carriere gaat. Dan vind ik het niet gek dat hij nog even lekker gaat cashen, zou ik persoonlijk ook gedaan hebben.

Dit is wel heel veel geld voor een 31-jarige speler.

Ga maar lekker cashen, had precies het zelfde gedaan!! Waarom op de bank zitten en minder ontvangen terwijl het nu omgedraaid is. Plus hij gaat nu weer volop spelen dus sportief word je der beter op!!!

Ik ben ook 31. Misschien dat ik even moet bellen dat ik het wel voor de helft doe. Of een vijfde. Of een tiende. Of een 20e. Zoiets.

31 jaar en reservespeler, als je dan nog kan gaan cashen in Qatar dan moet je het zeker doen, in een paar jaar even alles veiligstellen voor de rest van je leven en ook mooi dat hij het gewoon toegeeft, beter dan spelers die er omheen gaan draaien. Kortom, ik geef hem groot gelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren