Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wereldkampioen (36) weigert aanbiedingen en beëindigt imposante loopbaan

Laatste update:

Alberto Gilardino heeft een punt achter zijn carrière gezet, zo melden diverse Italiaanse media donderdag. De 36-jarige oud-aanvaller was na zijn vertrek bij Spezia Calcio 1906 nog nadrukkelijk in beeld bij onder meer Monza, Livorno en Pro Piacenzo, maar de voormalig Italiaans international heeft besloten zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen.

Gilardino tekende in oktober 2017 een contract tot de zomer van 2019 bij Spezia, de twaalfde club waar de 57-voudig international neerstreek. De Italiaan, die zijn jeugdopleiding genoot bij Piacenza, speelde tijdens zijn carrière voor onder meer Parma, AC Milan, Fiorentina, Genoa en Guangzhou Evergrande. In totaal kwam hij tot 188 doelpunten in de Serie A.

Met Milan won hij in het seizoen 2006/07 de Champions League en met Italië kroonde Gilardino zich in 2006 tot wereldkampioen. In totaal speelde Gilardino 643 wedstrijden in clubverband, met 231 doelpunten en 63 assists als resultaat. Voor Italië kwam de oud-spits tot negentien treffers. In 2005 werd Gilardino uitgeroepen tot de beste speler van de Serie A.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was een paar seizoenen echt geweldig.. bij Parma en Milan was hij een garantie voor goals.. kan me goed herrineren hoe hij speelde in 2006 op het WK tegen Duitsland.. de dribbel en het schot op de binnenkant paal en de mooie assist op de Del Piero bij de 2-0.. zo zijn er nog maar weinig spelers van dat wereldkampioenen team actief..

20 september 2018 om 15:38

Valt nog mee, er zijn er nog 4 actief van dat elftal namelijk Buffon, de Rossi, Zaccardo en Barzagli.

Neem ook mee dat het destijds ook al een relatief ouder elftal was en we inmiddels al ruim 12 jaar verder zijn dan vind ik 4 nog best wel wat.

Zo word griezzman ook helaas.
Maar die probeert om een hogere status te krijgen en om niet vergeten te worden met zijn opmerkingen. Net als deze geweldige spitsen.

Wat een assist had hij tegen duitsland zeg. Twee mooiste assisten van dat wk waren in die wedstrijd, eerste die van pirlo (no look) en tweede die van hem op del piero.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren