Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger zinspeelt op zomers vertrek drie onderpresterende aanvallers

Laatste update:

Arsenal-trainer Arsène Wenger zal in de zomer de aanval gaan uitdunnen. Robin van Persie (28 doelpunten), Theo Walcott (acht), Gervinho (vier) en Alex Oxlade-Chamberlain (twee) presteerden naar behoren, leverden veel assists of zijn nog talenten, maar andere voorhoedespelers stelden Wenger dit seizoen teleur. De trainer overweegt afscheid te nemen van Marouane Chamakh, Nicklas Bendtner en Chu-Young Park.

/

In de Engelse media heeft Wenger vrijdag aan dat de toekomst van Chamakh, Bendtner en Park nog niet helemaal uitgedokterd is. Eerstgenoemde kwam in de zomer van 2010 transfervrij over van Bordeaux, maar speelde dit seizoen slechts tien wedstrijden en scoorde eenmaal. Bendtner werd in de zomer al op huurbasis naar Sunderland gestuurd; daar deed hij het goed met acht treffers, maar bij Arsenal zou hij weer tweede of derde keus worden.

Park tenslotte, die in augustus Lille teleurstelde en vrij onverwacht voor Arsenal koos, kwam in de competitie maar een keer in actie voor the Gunners. Scoren deed hij maar een keer, in de Carling Cup. “Aan het einde van het seizoen gaan we de balans opmaken”, kijkt Wenger vast vooruit. “Sommige spelers kregen onvoldoende kansen hier en we gaan proberen hen elders de kans te geven, als die mogelijkheid zich voordoet.”

Wie moet Arsenal nog houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Doe Vela daar ook nog maar bij, en Denilson, Diaby, Arshavin, Squilacci, Almunia, Mannone en Djourou, dan zijn we een eindje. Moet wel bij gezegd worden dat Park eigenlijk geen kans gehad heeft om zichzelf te bewijzen, ik zou willen dat hij die kans nog zou krijgen.

4 mei 2012 om 19:00

Diaby zou ik binnenboord houden, dat is gewoon een goede voetballer, als hij een tijdje fit blijft kan het een meer dan prima speler zijn voor in de breedte. Denilson zou ik ook nog wel in de voorbereiding aan het werk willen zien, hetzelfde geld voor Vela, misschien hebben beide spelers zich wel ontwikkeld in het afgelopen jaar. Verder ben ik het totaal met je eens, al die andere spelers zijn niet Arsenal-waardig.

Van die drie aanvallers is alleen Park nog de moeite waard om binnenboord te halen, is volgens mij wel een aardige speler, maar heeft gewoon niet veel gespeeld dit seizoen, misschien dat er nog wat moois uit kan komen in het volgend seizoen.

4 mei 2012 om 19:12

Diaby wordt vrees ik nooit meer de oude. Echt zonde..nee ik denk ook dat we afscheid moeten nemen van hem, en Abou zal gedwongen afscheid nemen van het voetbal.

4 mei 2012 om 19:02

Misschien heeft dat zo z'n reden dat hij geen kans heeft gekregen. Misschien liet hij het op de trainingen al duidelijk zien dat hij tekort komt voor het niveau en daarom geen kans heeft gekregen. Ik denk dat Arsenal inderdaad goed aan doet om de spelers die jij opnoemt te laten vertrekken met uitzondering voor Arshavin. Ik zou hem nog behouden tenzij er echt een goed bedrag op tafel komt vanaf Zenit's kant of een andere club.

4 mei 2012 om 20:48

Arshavin heeft geen trek meer in Arsenal, hij wil blijven bij Zenit en daar zijn carrière afsluiten. Daar komt hij weer lekker in zijn vel en wordt hij gewaardeerd, bij Arsenal louter bekritiseerd. Soms overigens wel terecht.

Denilson, wat is er met hem gebeurd? Jammer dat hij zijn potentieel tot noch toe niet heeft kunnen waarmaken. Zou hem ook maar wegdoen als ik het bij Arsenal voor het zeggen had.

Bendtner, Park, Chamakh, Almunia, Vela, Mannone en Squilacci horen ook niet thuis bij Arsenal. Voor al dat geld kan je beter wat andere, nuttigere krachten binnenhalen.

Arsenal zou er goed aan doen om -zoals iedereen al jaren roept- een type Vieira te halen, een (tweede) keeper en wat breedtespelers, die beter zijn dan de back-ups van nu. Dan zie ik Arsenal meedoen om de titel, want zoveel minder dan een United zijn ze niet.

5 mei 2012 om 02:00

denilson is verhuurd aan Sao Paolo de club waar hij van gekocht werd.

4 mei 2012 om 19:07

Waarom zet je Arshavin erbij? Moet wel zeggen dat hij een minder seizoen heeft, maar voetballen kan hij echt wel als hij in vorm is. Vind het toch een speler die onvoorspelbaar positief in een wedstrijd kan opduiken. Verder ben ik het compleet eens met de namen die je opsomt, Diaby is nog een twijfelgeval. Maar dan zijn ze wel 8 onderpresterende spelers lichter.

4 mei 2012 om 19:10

Aan de andere kant; hij heeft niet voor niets zijn kans niet gekregen. We weten allemaal als Wenger iets in een speler ziet dat hij die speler echt wel speeltijd gunt, maarja..als zelfs Wenger geen vertrouwen in je heeft dan ben je gewoon slecht haha.

4 mei 2012 om 19:11

Diaby kan nog heel wat gaan betekenen. Diaby is enorm goed. Alleen net als van Persie dat was, zeer blessure gevoelig ( of pech, hoe je het wilt noemen)

Djourou heeft pas verlengd, gaat hem dus ook niet worden.

En als je Park nog een kans zou geven, zou je Vela ook nog een kans moeten geven. Vela heeft misschien net zo weinig kansen gehad bij Arsenal als dat Park dat heeft gehad, alleen denk ik dat Vela nog wel wat talentvoller is.

Verder ben ik zelf wel fan van Denilson, die zou ik in ieder geval in de voorbereiding tegen een paar clubs willen zien voetballen. Zeker geen slechte speler, maar je moet hem niet als controleur opstellen. Daar rendeert hij niet

4 mei 2012 om 19:11

Arshavin heeft nog niet zoveel laten zien hoor. Tegen het Nederlands elftal was hij helaas subliem en bij Arsenal heeft hij nog een periode heel goed gespeeld, maar verder vooral hele slechte wedstrijden.
Diaby vind ik zelf dan weer niet zo slecht, maar die is heel veel geblesseerd geweest.

4 mei 2012 om 19:11

Djourou en Diaby zijn goed genoeg om bij Arsenal te blijven. Djourou accepteert zijn reserve-rol en is een prima back-up. Bovendien is het een jongen van de club, die gaat sowieso niet weg. Is echt een type speler die ik nooit zie vertrekken. Diaby is constant geblesseerd, maar mocht hij ooit weer topfit zijn, is het gewoon een enorm goede speler.

De rest van de spelers die je opnoemt mogen wel weg van mij, voegen niks meer toe en je kan ze vervangen voor veel betere spelers, zodat Arsenal sterker wordt.

4 mei 2012 om 19:29

Diaby niet. Deze man wordt echt onderschat en krijgt te weinig kansen bij Arsenal. Maar dit is echt een goede voetballer!

5 mei 2012 om 02:02

hoe wil je onderschat worden als je nooit fit bent ?
ik weet dat hij goed kan voetballen, maar als je niet speelt heb je er vrij weinig aan.
en waarom te weinig kansen gekregen bij arsenal ? hij krijgt iedere keer als hij fit is genoeg kansen van wenger omdat wenger in hem gelooft. dus ga niet zeggen dat hij geen kans heeft gehad.

5 mei 2012 om 10:42

Hij mag telkens 15 minuten invallen ja, maar hij moet hem gewoon een hele wedstrijd laten spelen een keer. Al gaat dat natuurlijk moeilijk omdat Song op dit moment ook fantastisch speelt.

Bij allemaal een grote strik eromheen en weg ermee! Dan kunnen ze van dat geld echt goede spelers halen, zoals bijvoorbeeld Hazard.

Kan mij iemand vertellen hoe de situatie rond Carlos Vela er uitziet? Ben atlijd een fan geweest van die jongen, vind het jammer dat hij nooit heeft kunnen doorbreken bij Arsenal.

4 mei 2012 om 19:00

Wil niet terugkeren, speelt bij Real Sociedad, maar uiteindlijk bepaalt Arsenal.

4 mei 2012 om 19:13

Hij doet het daar redelijk met 12 doelpunten en 8 assists uit 33 wedstrijden. Arsenal zal weinig waarde meer aan hem hechten lijkt mij zo.

4 mei 2012 om 19:40

Vela heeft echt belachelijk veel talent, voornamelijk technisch heel begaafd, maar ik denk dat zijn instelling hem de das om doet.

Speelt bij Sociedad en vind het wel best zo, wil je echt de beste worden dan zou je graag het nogmaals bij Arsenal proberen.

Wenger heeft hem niet veel kansen gegeven, maar waarschijnlijk heeft dit zijn redenen gehad, zelfs de slechtste voetballers krijgen namelijk teveel vertrouwen.

4 mei 2012 om 20:04

Een beetje hetzelfde verhaal als zijn landgenoot Giovani Dos Santos dan.. Talent in overvloed, maar te weinig vertrouwen gekregen of verkeerde instelling.

4 mei 2012 om 20:35

Ik dacht echt dat Vela een kans zou krijgen na zijn geweldige wedstrijden in de voorbereiding. Dat viel toch vies tegen.. Die jongen verdient zeker nog een kans maar moet ook zelf willen..

4 mei 2012 om 19:55

Hij heeft zo een goede techniek en is enorm wendbaar, helaas heeft hij het bij Arsenal niet kunnen maken en Wenger niet kunnen overtuigen, maar hij heeft hele mooie dingen laten zien, overigens ook op het WK.

daar ben ik het mee eens met wenger want ze scoren te weinig, maar volgend seizoen verwacht ik dat het met arsenal beter gaan niet alleen met de aanval waar ze nu podolski bij hebben gehaald, ook hoop ik nog meer tezien te krijgen van gervinho. ook komt volgend seizoen wilshire terug van zijn blesure en wat kan die voetballen he niet normaal hoe goed :D

Yes eindelijk wordt afval weggegooid! Werd tijd wenger.

4 mei 2012 om 19:00

Mits hij ook z'n woorden nakomt en hij niet de desbetreffende spelers een 2e of 3e kans geeft. Ik denk dat er op meerdere linies wel wat spelers kunnen vertrekken die Arsenal onwaardig zijn.

4 mei 2012 om 19:15

Nope, deze geruchten gaan eigenlijk al vanaf november. Er komt een gehele schoonmaak in de zomer; niet alleen qua spelers maar ook qua staf en bestuur. Best interessant, vooral die bestuurswisseling.

4 mei 2012 om 19:23

Is alleen jammer dat Rice(assistent van Wenger) zelf heeft aangegeven dat ie t genoeg vind, dat is toch echt een hele goeie assistent. Maar de schoonmaak is zeker wel nodig, er zijn gewoon te veel spelers die veel salaris opstrijken en niets presteren.

4 mei 2012 om 19:30

Naar alle waarschijnlijkheid wordt Bould dan zijn nieuwe assistent. Lijkt me een prima vervanger; nu heeft ie Arsenal u18 onder zijn hoede.

4 mei 2012 om 20:20

Ramsey, Walcot, Arshavin, Squallaci, Djourou, Almunia en de andere die hier boven zijn gemeld, moeten zo snel mogelijk opdonderen. Het zou een feestdag voor Arsenal zijn als deze allen stoppen bij Arsenal. Tijd voor kwaliteit en afval mag opgeruimd worden!

Het zijn allemaal fantastische spelers maar helaas is arsenal niet goed voor ze uitgewerkt, ze kunnen zeker nog via een omweggetje (mischien) nog de top of subtop van europa redden. althans één van de drie (ik denk dan Chamakh)

4 mei 2012 om 19:01

Dus jij denkt serieus dat Bendtner / Park / Chamakh de top zullen halen via een omweg?

Dan moet ik je helaas teleurstellen dat gaat niet gebeuren, van die drie maakt Chamakh nog de meeste kans op een goede club maar de rest is gewoon treurig.

5 mei 2012 om 10:38

één van de drie wou ik zeggen, sorry.

4 mei 2012 om 19:09

Heel misschien de subtop, maar de top zeker niet. Chamakh moet een goede subtopper zien te vinden waar hij de nummer 1 is in de spits, denk dat hij dan wel z'n goaltjes kan maken. De andere 2 zijn echt niet bijzonder. En dan vind ik ook Arshavin heel erg tegen vallen op een kleine periode na waarin hij echt geweldig was.

Arshavin wil ik stiekem best nog is aan het werk zien, mits bovenstaande oprotten, puur omdat ik weet dat die gekke Rus het fantastisch kan, ik hoop zo dat hij een ander mens is geworden en keihard wil werken om er nog wat van te maken.

Ik weet dat het onverstandig is om je vast te grijpen aan het verleden, maar een Arshavin op dreef is ontzettend bijzonder, geen enkele speler heeft dat. Ik verlang naar zijn verrassende opvliegingen.

4 mei 2012 om 19:03

Ging Arshavin niet al terug naar Zenith? Dacht dat die daar al mee rond was..

4 mei 2012 om 19:34

Arshavin is gewoon uitgeleend, niks meer niks minder. Waarschijnlijk geeft Wenger hem nog wel een kans, buiten de rest bezit hij ook daadwerkelijk de klasse.

Al wordt hij natuurlijk wel steeds ouder en ouder.

4 mei 2012 om 19:41

Naja hij is nog maar 30 alleen vind hem na zijn eerste seizoen niet zo goed meer presteren. Denk niet dat Wenger hem nog een kans geeft, seizoen in Rusland duurt tot januari ongeveer. Dus als hij terugkomt heeft hij nog maar half jaar contract. Lijkt me dat ze hem voor een goed prijsje willen verkopen en maar hopen dat Zenith nog wat voor hem overheeft..

4 mei 2012 om 19:50

Hij is verhuurd tot 30 Juni, dus in de zomer is hij weer gewoon terug bij Arsenal.

4 mei 2012 om 20:13

Oke, had ik verkeerd begrepen. Dan zullen we het volgend seizoen wel zien wat er gebeurt. Ook met een eenjarig contract denk ik wel dat Arsenal hem graag nog wil slijten ergens.

4 mei 2012 om 19:15

qua statistieken is het ook gewoon nog één van onze betere spelers dit seizoen. Erg he

4 mei 2012 om 19:34

Klopt ja, het is ook zeker een goede speler, dat de meeste hem zo hekelden was omdat hij altijd zo non-chalant/ongeinterresserd en lui overkwam.
Had natuurlijk ook deels te maken met een gebrek aan zelfvertrouwen, daarom ben ik beniewd hoe hij nu is.

Speel een goed EK, laat hem terugkeren en geef hem nog een laatste kans. Ik hou gewoon van die Rus.

5 mei 2012 om 02:05

welke statistieken bedoel je eigenlijk ? ik geloof je best maar zou ze graag willen zien.

Gervinho is ene prutser loopt als een kip zonder kop over het veld . Het is een speler van niks met hem kun je niks. Het is tevens een blind paard zonder enig inzicht en overzicht.

4 mei 2012 om 19:07

Gervinho valt mij ook heel erg tegen. Het verschil tussen de Franse top en de Engelse top is dus niet zomaar even te overbruggen.

zijn ook spelers... die naar mijn mening totaal gaan waarde toevoegen aan dit elftal
volgens mij is dit niet het eerste jaar dat dit zo is.. lijkt erop dat wenger wakker word

Ja deze spelers mogen inderdaad weg.
Vervanger hiervoor dat kan je met dat geld doen wat je binnen krijgt en ook Afobe laten doorstromen mischien. Dus de vervanger mag ongeveer 15 tot 20 mil kosten.
En eerlijk gezegd kan ik nog steeds niet helemaal over Park oordelen heb hem te weinig zien spelen jammer.

En Podolski is nu al binnen.
Nu nog 1 a 2 creatievelingen binnen halen.

Die Gervinho kan ook wel opkrassen, nog matiger dan die 3 bijelkaar

Podolski is een aankoop van niks. Mislukt bij Bayern Munchen, niveau Koln! Speelt bij Die Manschaft ook geen rol meer

4 mei 2012 om 19:12

Ja weer een middelmatige speler die ze binnen halen met Podolski dan denk ik van hebben ze nu nog niks van geleerd om maar steeds middelmaat binnen te halen waar je alleen maar slechter van word..

4 mei 2012 om 19:15

Dan had ik nog liever de iets te oude Klose gehaald, heb je tenminste een killer-spits, dan weer zo een halve spits

Mooi, laat ze maar vertrekken. Verder mogen Arshavin, Denilson en Squillaci ook definitief vertrekken. Dan vertrekken er zes spelers, wat mogelijkheden biedt om nieuwe spelers te halen, omdat je maar 25 man in je selectie mag hebben in Engeland. Beetje een vage regel, maar clubs kunnen niet blind investeren nu, wat ook wel positief is uiteraard.

haha onderpresterende.. de enige reden dat chamakh naar arsenal ging is omdat het zijn droomclub was.. het spel van arsenal past totaal niet bij hem.. vorig seizoen deed die het goed en scoorde ook maar toen was zn vriend Nasri daar ook nog die hem van voorzetten wou voorzien.. over bendtner en park kan ik nie oordelen.

Misschien had hij die onzin Koreaan niet moeten halen. Dat sloeg helemaal nergens op.

4 mei 2012 om 19:39

haha ja, dat was gewoon puur en alleen om de fanbase in azie wat te vergroten, maar of dat zo gelukt is..

Ik meende dat Walcott ook op de schopstoel zat en dat Arshavin ook weg mocht. Eigenlijk is Van Persie de enige die in de voorhoede naar behoren heeft gepresteerd en de vraag is of de aankoop van Podolski wel genoeg is om de voorhoede op sterkte te brengen en of Van Persie dat voldoende vindt om te blijven.

Eindelijk!!!
Oké Chamakh heeft zn kopkracht nog, maar ik heb bij Arsenal weinig hoge voorzetten gezien dus ik betwijfel of hij nodig is. Kan een paar miljoen opbrengen.
Bendtner is gewoon iemand die zichzelf overschat, van Persie (en nu ook Podolski) heeft meer kwaliteit dan hem. Chamakh ook, dus dan moet je niet zeiken dat je niet speelt.

Voor Park heb ik wel sympathie, simpelweg omdat ik nooit wat van hem hoort in de media over zijn geringe speeltijd. Hij weet zelf ook wel dat hij het niveau niet aankan wat Arsenal nastreeft.
Ik hoop dat de volgende spelers worden verkocht met een realistisch bedrag:
Arshavin - 10 miljoen (held in rusland, wil naar rusland)
Squillaci - 2 miljoen
Djourou - 3 miljoen (helaas contract verlengd echt baldadig...)
Denilson - 4 miljoen
Manone & Djourou - 2 miljoen hopelijk
Bendtner - 5 miljoen?
Chamakh - 5 miljoen?
Chu-young park (opzich mag hij wel blijven van mij) - 2 miljoen
Gibbs - 6 miljoen (ik vind hem persoonlijk té wisselvallig)
Totaal: rond de 35 miljoen

Dit kan Wenger dan investeren in een centrale verdediger of linksback, zoals Vertonghen, Baines, Cissockho en een creatieveling zoals Ganso, Hazard, Kaka enz.

4 mei 2012 om 23:24

Vertonghen vind ik te goed om op de bank te zetten en alleen in te laten vallen als Koscielny of Vermaelen geblesseerd of geschorst zijn. Kos en Vermaelen doen het prima zo. Vertonghen zou linksback kunnen met zijn snelheid en loopactie, maar zie hem toch meer als een centrale verdediger. Baines zou een goede zijn voor Arsenal.

Wenger heeft al een paar keer interesse getoont in Hazard, maar vond de prijs te hoog.
Het lijkt me dat Kaka dan ook niet gaat lukken.
Ganso of Moura zou mooi zijn voor Arsenal, maar geen idee wat ze kosten. Iemand een idee?

Moet wel zeggen dat ik creativiteit op het middenveld belangrijker vind dan de linksback positie.

Edit: Ik wil Verthongen wel graag bij Arsenal zien en Vermaelen zou op de linksback positie kunnen.

ik zou Afellay wel eens bij Arsenal willen zien....

Is die Park niets voor Feyenoord? Bijvoorbeeld met huurconstructie. Zij hebben toch iemand nodig als Guidetti niet meer terugkeert.

4 mei 2012 om 22:04

Dat wou ik ook net zeggen. Kunnen Park wel een seizoen gebruiken op de vleugel. Is toch wel nodig mocht Cabral vertrekken.

4 mei 2012 om 22:53

Ik denk eerlijk gezegd dat wij hem niet zouden kunnen betalen. Als huren een optie is, zou het een uitstekende spits zijn voor komend seizoen. Kan goed afmaken, kopsterk en is een ongelofelijk slimme speler. Zou voor elke club in de Eredivisie een meerwaarde zijn. Ik denk eerlijk gezegd dat hij naar een middenmoter gaat in Duitsland of Engeland.

Nou Chamakh mag zo naar Marseille komen... Ik vind hem een hele goede spits die makkelijk doelpunten maakt, voor een zacht prijsje zie ik hem graag komen!

Slim, gewoon de selectie inkrimpen en ivesteren in betere spelers, ze zullen echt nog een slag moeten slaan om weer aan te haken.

Ik snap de kritiek op Bendtner niet. Hij heeft zeer veel belangrijke doelpunten gescoord voor Arsenal , ok zijn doelpunt per wedstrijd is niet super maar dat komt omdat hij meestal als vervanger speelde. Hij heeft ook een hattrick tegen Porto gescoord en heeft tegen Barça gescoord.

Jah,als je nog wilt mee doen voor de titel kun je niet met tweede handse spelers door blijven gaan.of bewijzen of weg wezen want je kan niet aan de gang blijven met kans geven,er zijn genoeg spelers die alles voor over hebben om in deze positie te kunnen spelen.
Vela,bendtner,denilson zijn allemaal arrogant en onbeschoft naar Aw tijdens hun loon dienst en hoeven dus echt nooit meer terug te komen.hun prestaties waren altijd mager dus wat dat betreft hebben ze ook hun kans verpest.

Is een goede zet van Arsenal. Gewoon lekker eerst al het overbodige verkopen en er dan beter voor terughalen. Dan heb je meer budget gekregen en meer ruimte voor wat grote salarisen.
Als ze er dan eens wat betere speler voor terughalen die het elftal op kunnen krikken dan hebben ze zeker geen slecht elftal. Begin met een goede middenvelder die creativiteit mee kan brengen. Götze is een mogelijkheid maar kost veel geld. Een buitenspeler is ook nodig maar Podolski kan ook op de flanken spelen. Ox is een jongen voor de toekomst die er wel gaat komen! Santos vind ik als back ook veel te kort komen, maar een goede centrale verdediger kan ook geen kwaad. Ik las dat Taiwo weg mag/wil bij Milan? Dat is zeker een goede back en kan zeker het niveau van Arsenal omhoog brengen. Als CV is Baines volgens mij gewoon een prima optie, kan nooit heel duur zijn maar is wel gewoon van goed niveau en kan nog een stuk beter worden dan hij al is. Heel erg eventueel als er nog geld over is zou ik eens naar een goede keepr gaan kijken. Ik ben peroonlijk erg fan van Lloris. Dat is een fantastische keeper die nog jong is en ook nog veel potentie heeft!

De overbodige spelers dus allemaal lekker verkopen. Dan denk ik aan: Almunia, Mertesacker, Santos, Ramsey, Benayoun, Vela, Park, Bendtner, Chamakh en heel erg zeker weten Arshavin. Die jongens zijn allemaal leuke spelers maar op het niveau van Artsenal heb je er helemaal niets aan!

Aan de ene kant wel logisch.
Alleen vind ik dat Park helemaal geen kans heeft gehad en dat reken ik Wenger aan.
Bendtner mag van mij weg, aangezien die geen toegevoegde waarde heeft en zelf weg wilt.
Chamakh heeft naar mijn mening ook te weinig kansen gehad.
Hele korte of geen invalbeurten, ik vind dat je hem weinig kan aanrekenen.
Had wel verwacht dat Wenger hem vertrouwen geeft, maar zelfs de gehuurde Benayoun krijgt meer vertrouwen.

Tja, deze spitsen hebben zich nooit echt laten zien. Chamakh vond ik een uitstekende speler, maar sinds die de overgang naar Arsenal maakte, niks meer van gehoord. Bendtner z'n tijd zou maar komen en zou maar blijven komen, en zal nu dus toch blijkbaar niet meer komen(iig niet bij Arsenal). Park? nooit van gehoord. Daarbij moet Wenger nu eens aankopen doen die ècht nuttig zijn. Niet op de laatste dag even wat middelmatige aankoopjes doen

Hopelijk halen ze van dat geld een goede nummer 10

chamakh was echt goed vorig jaar scoorde 7 x in de championsleague hij krijgt het vertrouwen gewoon niet arshavin begint oud te worden hij is 30 of 31 hij mag weg bendtner mag ook weg laat zich
maar ik ben echt een fan van chamakh hij krijgt de kans en ja hij zit in een vorm crisis maar als hij daar over heen is scoort hij gemakelijk in een seizoen 10 a 15 goals is toch heerlijk podolski,van persie,chamakh,walcot wat heerlijke aanval talent snelheid lengte techniek en afmaker heerlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren