Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger zag ‘topwedstrijd’, Pellegrini foetert op ‘falende’ Clattenburg

Laatste update:
/

Arsène Wenger was na afloop van Arsenal-Manchester City (2-2) geen ontevreden trainer. De coach van the Gunners had een enerverende wedstrijd gezien, waarin zijn team een 0-1 achterstand omboog naar een 2-1 voorsprong. In het laatste kwartier kwam de tegenstander toch weer terug tot een gelijke stand, maar al met al kon Wenger terugkijken op een goed optreden van zijn spelers tegen de regerend kampioen.

“Dit was een topwedstrijd tussen twee topteams”, analyseerde de Fransman. “Met name in de eerste helft was het goed en hadden wij vooral pech dat we met 0-1 achter kwamen. We deden het ongelooflijk goed door onszelf weer terug te knokken en de voorsprong te nemen. Het is dan wel jammer dat we goedkoop een doelpunt weggeven aan het einde, dat is niet nodig. We hebben twee goals tegen gekregen en ik vind ons een aanvallend elftal.”

“We gaan heel veel naar voren, maar achterin moeten we meer aandacht hebben. De verdediging kan beter”, was Wenger van mening. Hij liet ook weten dat hij afwacht hoe lang hij Mathieu Debuchy zal moeten missen; de verdediger haakte af met een pijnlijke enkel. “Ik weet niet hoe lang hij er naast zal staan, maar het ziet er niet goed uit, nee. Ik heb me laten vertellen dat het even zal duren, voordat we duidelijkheid kunnen geven.”

Ook Danny Welbeck kwam ter discussie in de persconferentie. De spits werd op de valreep voor twintig miljoen euro aangetrokken en begon in de basis tegen Manchester City. Hij raakte al vroeg de paal, maar scoorde niet; Wenger wisselde hem een paar minuten voor tijd voor Alex Oxlade-Chamberlain. “Danny had wat last van kramp, maar hij heeft het goed gedaan. Hij moet nog wat beter worden in de combinaties, maar dat lijkt me logisch. Hij zag er wel constant gevaarlijk uit, vandaag.”

/

Pellegrini
Wengers collega bij de tegenstander, Manuel Pellegrini, richtte zich na afloop vooral tot de arbitrage. Hij vond dat Mark Clattenburg het niet goed deed in Londen. “Arsenal scoorde beide keren tijdens het maken van een overtreding, dus ja: de scheidsrechter heeft ons de overwinning gekost. Bij die eerste werd Sergio Agüero geduwd, maar wilde hij niet fluiten. En bij de tweede werd Vincent Kompany overduidelijk geduwd”, foeterde Pellegrini, die ook vond dat zijn team een penalty werd onthouden. “Wilshere maakte twee keer hands.”

Werd Arsenal een handje geholpen door de scheidsrechter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

pelegrinie moet niet zo janken, hij mag blij zijn met een punt want beter dan arsenal waren ze absoluut niet.

13 september 2014 om 18:29

Het duurste team van de PL ter beschikking hebben. Zo laf voetvallen en dan nog af durven geven op de scheidsrechter. Italiaan?

13 september 2014 om 18:33

Hij is een Chileen
En ik weet niet of het het duurste team is. Qua lonen betaalt Utd meer, en qua transfersommen waarschijnlijk ook met o.a. Shaw en Di Maria erbij.

13 september 2014 om 18:38

Laf? Mensen vinden alle soorten voetbal laf tegenwoordig...

13 september 2014 om 19:10

Man Utd betaalt helemaal niet meer aan salaris.

2013/2014:
City: 242m Pond
Chelsea: 190m Pond
United: 187m Pond
Arsenal: 162m Pond

Dit jaar is het totale salarishuis bij United (ondanks die aankopen) zelfs gedaald. Vooral vanwege het vertrek van 18 spelers, waaronder grootverdieners Vidic, Ferdinand en Evra.

Qua transfersommen staan ze wat deze zomer betreft uiteraard bovenaan, maar over de laatste 5 jaar gezien op de derde plek, na City en Chelsea (al scheelt het niet zo veel meer na deze zomer).

13 september 2014 om 20:01

Aha, mijn excuses. Ik dacht dat ze wel bovenaan zouden staan omdat Utd verschillende grootverdieners heeft met Rooney, Falcao, Di Maria en RvP die blijkbaar meer verdienen dan Kompany en Agüero en co (zo heb ik gelezen).

14 september 2014 om 12:27

Nice faal steef. Overigens wist ik niet dat je enkel kritiek mag hebben als je oogstrelend voetbal speelt. Leer elke dag bij.

Over de eerste goal ben ik het helemaal eens met Pellegrini. Overduidelijke overtreding op Aguero was dat en het was een duidelijk voorbeeld van hoe je wordt benadeeld als je je niet gemakkelijk op de grond laten vallen bij een overtreding. Bij de tweede was weinig aan de hand in mijn ogen.

Misschien heb ik het helemaal verkeerd gezien, maar dat "hands" van Wilshere werd toch overduidelijk vooraf gegaan door vergelijkbaar "hands" van een City speler? De bal caramboleert via de arm van de city speler naar de arm van Wilshere... voor mij onbegrijpelijk dat die speler vervolgens ook nog eens voor hands gaat appelleren...?

13 september 2014 om 18:36

Wilshere naam de bal met zijn bovenarm mee, tegen een cityarm op zijn eigen arm, dus in mijn ogen zeker hands! Wel moeilijk te zien voor de scheidsrechter, de grensrechter daarentegen had het wel kunnen zien denk ik.
En de eerste goal leek mij ook een overtreding, tweede niets aan de hand! (Behalve matig gekeept!)
Ik vond wel dat de aanvallers rustig omschakelde! Anderen die dat ook op viel?

13 september 2014 om 18:43

Tja,.. Wilshere was in beweging en nam de bal dus mee. De andere speler (wie was het?) stond stil en kreeg de bal op de arm..

Ik zag in de beweging van Wilshere niet de intentie om de bal met de arm te controleren en dus niet echt verschil tussen beide ballen op de arm...

Eerste goal heb ik niet gezien, kan ik dus niets over zeggen.

Ze moeten niet klagen. Dat waren geen 'overduidelijke overtredingen' en dat was zeker geen hands.
Beide ploegen uit Manchester hebben trouwens het vaakst de scheids mee.

Als Debuchy lang uitgeschakelt is gaat Wenger merken dat hij een cv had moeten kopen... We zijn daar zo dun nu.
Maar Wenger heeft Blind gehandeld deze zomer... 2 duidelijke zwakke plekken met cvm is niet versterkt en de spits positie is alleen versterkt omdat er paniek was na de blessure van Giroud... Daarnaast is hij zo dom geweest geen cv te halen om Vermaelen te vervangen.

Snap sws niet dat er de ene keer door hem wordt geroepen we hebben geld of we kunnen iederewn halen en vervolgens krijg je weer te horen dat niet iedereen beschikbaar i

13 september 2014 om 18:39

Daarom twijfel ik serieus aan zijn ambitie, want ik merk niet dat hij kampioen wil worden aan zijn uitspraken en handelen.

Flamini was (en is) een van de zwakste schakels in het elftal. Hij laat constant zijn man lopen, waardoor ook de 1e goal gemaakt kon worden. Het niet aantrekken van een CV en DMV gaat ons nekken in de titelrace.

13 september 2014 om 18:58

welke titelrace kammeraad?

chelsea word kampioen je moet rieel blijven.

arsenal is nog niet goed genoeg om voor de titel te strijden ja mee doen prima maar onze reeks is ook niet zo bijzonder hoor.
4 gespeeld 1 gewonnen 3 gelijk
manchester united
3 gespeeld 1 verloren 2 gelijk

arsenal is ook nog niet zo sterk hoor!!

13 september 2014 om 19:17

Het gaat mensen nog vies tegenvallen hoe goed dit Chelsea is. Wacht maar wanneer we in het nieuwe jaar zitten. Spelen zonder winterstop zijn ze niet gewend en dat zijn hun belangrijkste spelers nog.

Zij zijn absoluut favoriet maar niemand kan nu nog conclusies trekken.

cry baby cry cry bay cry lalalalalala

lijkt wel of huilen over de scheids een ziekte is in engeland.

was het niet sir alex fergusson dan is het wenger en anders mourinho wel pellegrini begint nu ook al?

als als als gewoon terechte uitslag en ik zie bij de goal van willshere niks fout gaan maar zal wel een arsenal bril op hebben?

en alexis zijn goal? word gewoon prachtig binnengeschoten of dacht pellegrini dat hij dat met zijn vuist deed?
zal ook daar wel een arsenal bril op hebben gehad.

en situatie tot aanlieding van zo kun je wel een hele wedstrijd analyseren zo blijft er geen wedstrijd over want die tackel voordat de pass naar de assist gever ging was een overtreding.... bla bla bla als we ze moeten gaan beginnen kunnen we beter met zen alle stoppen met voetbal

Ik maak me niet druk met Arsenal. De resultaten kunnen beter maar we zitten in een stijgende lijn. We speelden gelijk tegen City die ons vorig jaar verkrachtte en dat nog met Cazorla en Chamberlain op de bank en zelfs Rosicky die niet eens op de bank zat. Alleen verdedigend hebben we geen sterke selectie. Maar ik denk dat Wenger meer vertrouwen heeft in de jeugd zoals Bellerin, Chambers en Hayden. Met een extra CV zouden zij minder spelen of helemaal niet.

Ik zie ons nog steeds als titelkandidaat omdat wij nog steeds niet onze potentie hebben benut. Ozil heeft nu een vormcrisis, Sanchez moet nog wennen aan de competitie en Welbeck moet nog wennen. Als die drie wat scherper zijn en in vorm mef Walcott dan is sky the limit hoop ik.

13 september 2014 om 19:23

tuurlijk titelkandidaat is ook manchester united en city en liverpool.

maar chelsea heeft veel scorend vermogen en dat maakt hun tegen goals teniet.

als arsenal 2-0 achterkomt kunnen ze hooguit nog gelijkmaken
maar als chelsea 2-0 achterkomt maakt diego costa er gewoon 3 of 4.

tuurlijk wacht winterstop af maarja dat is sanchez ook niet gewend en ozil denk ik ook nog steeds niet.
en arsenal heeft meestal rond de winter ook een aantal blessures.

dit lijkt mij overigens een leuke opstelling ongezien dat er paar belangrijke spelers op de bank moeten plaats nemen.
dan kun je rap counteren haha

szeszsny
debuchy
mertesacker
koscienly
gibbs
ramsey
ozil
cazorla
alexis
welbeck
walcott
13 september 2014 om 19:34

Het is te aanvallend in mijn ogen. Ik zou Arteta altijd een basisplaats geven eerlijk gezegd. Vandaag missten wij zijn controle en rust op balbezit.

Valt me wel op dat er veel Arsenal fans dit seizoen niet zij zitten en alle negativiteit in een vegrootglas zetten. Maar we zijn dit seizoen comeback kings maar kunnen het niet omzetten tot winst. De team is onwennig en dat heeft tijd nodig, tijd die er niet is met teams zoals Chelsea. Maar we moeten afwachten hoe het gaat lopen. Een winning streak van 10 of meer is nodig om nu nog kampioen te worden.

Pellegrini moet niet zo zeuren, zijn team had een duidelijke opdracht gekregen om iedere (tegen)aanval in de kiem te smoren middels een overtreding. Slim, tactisch, uitgekiend, whatever....maar er werd totaal niet tegen opgetreden dmv kaarten.

13 september 2014 om 21:37

Wat een onzin! City kreeg drie gele kaarten voordat Arsenal er eentje kreeg. Wilshere had er in de eerste helft al zeker een moeten hebben, schwalbes en fouten maken. Debuchy maakt vrijwillig hands normaal altijd geel. Behalve bij Clattenburgh die vandaag zwak zijn beste zelf was. Enorm zwak en meefluiten met de thuisploeg. Net zoals tegen liverpool vorig jaar op anfield toen kon het ook niet op!

13 september 2014 om 21:40

Het is een schande dat Clattenburgh zogezegd de beste is van Engeland. Want hij bakt er echt niks van, een nul over de hele lijn!

13 september 2014 om 22:29

Wie dan he? Want to be honest is het allemaal gewoon vrij slecht.

13 september 2014 om 22:31

Dus gele kaarten moeten om en om gegeven worden? Dat is nieuw... Verder hoef je niet zo opgefokt te reageren, maar blij zijn met een punt.

14 september 2014 om 07:02

Helemaal niet. Kaarten moeten gegeven als het nodig is en dat was gisteren helemaal niet het geval. Alleen city kreeg ze. Blij zijn met een punt, mischien wel, als je ziet wie bij City starte is een punt niet slecht. De laatste 5 minuten was er nog veel mogelijk, maar op basis van heel de wedstrijd een fair resultaat.

Manc moest veel vaker aan de rem trekken dan Arsenal. En als ze dat deden was het i.m.o ook redelijk hard, vandaar de gele kaarten. Hadden er veel meer mogen zijn. Vooral die forse overtreding van Milner op Debuchy (meen ik) was een mogelijke "brekebener". Werd ook geen kaart voor gegeven.
Nee, City mag niet klagen en mogen blij zijn met een punt over de hele wedstrijd genomen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren