Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger wil de markt op na blessurenieuws: 'We zijn nu meer op zoek'

Laatste update:

De maand januari is zo goed als halverwege en Arsène Wenger overweegt om toch nog maar even actief op zoek te gaan naar versterkingen. Eerder deze donderdag werd bekend dat Mikel Arteta en Mathieu Debuchy zo'n drie maanden afwezig zullen zijn door blessureleed en Jack Wilshere, Danny Welbeck, Abou Diaby en Serge Gnabry zitten ook al in de lappenmand.

/

Wenger lijkt zich toch enigszins zorgen te maken. "Ja, we zijn nu meer op zoek", zegt de oefenmeester op de website van Arsenal. "Op de rechtsbackpositie hebben we Calum Chambers en Hector Bellerin en ik wil deze spelers ook een kans geven, maar het is logisch dat we op zoek zijn, net zoals andere clubs. We werken er iedere dag hard aan om een of twee nieuwe spelers te halen."

Arsenal lijkt zich in ieder geval te gaan versterken met Krystian Bielik, die vrijdag medisch gekeurd zal worden bij the Gunners. De Poolse middenvelder wordt overgenomen van Legia Warschau, maar is pas zeventien jaar oud en moet dan ook worden gezien als een investering voor de toekomst. Arsenal staat op het moment vijfde in de Premier League.

Arsenal moet een nieuwe rechtsback halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een nieuwe rechtsback is niet zo nodig.. Aangezien we al Chambers en Hector hebben. De topprioriteit blijft een CVM en CV!

15 januari 2015 om 20:33

Chambers is centraal toch duidelijk op z'n best, en Bellerin is nog wat groen achter z'n oren. Liefst nog een RB, CV en Cvm. Eigenlijk moet bij Arsenal elke positie driedubbelbezet zijn, ongelofelijk hoeveel pech we altijd hebben.

15 januari 2015 om 20:56

Zou er bij Arsenal niet iets fout zijn bij de training of bij de medische staf of hebben ze echt altijd met blessures?

15 januari 2015 om 21:05

Pech, incompetente medische staf en waarschijnlijk ook verouderde trainingsmethoden, ja. De waslijst aan blessures valt niet te verklaren door 1 factor. Er is zeker iets fout, de staf moet echt nodig vervangen worden, maar de blessure van Debuchy bijvoorbeeld is gewoon pure pech.

15 januari 2015 om 21:21

Ja, erg vervelend voor Arsenal. Ik zou Arsenal wel eens een seizoen lang zonder al te veel blessures willen zien. Want de beste 11 is toch niet niks, dan zou Arsenal denk ik dit seizoen toch wel wat meer puntjes hebben. Ondanks de blessures staat Arsenal er niet heel slecht voor. De top 4 gaan ze wel halen, kijken of ze nog hoger gaan eindigen dit seizoen.

15 januari 2015 om 21:32

Dat gevoel heb ik ook. Utd heeft ook enorm veel pech gehad, maar als wij even weinig blessures zouden hebben als bijv. Chelsea stonden we veel hoger.
Özil, Ramsey, Walcott, Cazorla, Alexis, Oxlade... Da's niet mis vind ik

Zeker omdat Koscielny lang out was. Met hem is ons winstpercentage 70 % (37 matchen met hem en we hielden 21 keer de 0), zonder hem 33 % (21 matchen zonder hem en we hielden 3 keer de 0). Koscielny is even belangrijk als Alexis.

Als die 2 fit blijven, zie ik ons Monaco pakken in de CL en 3e of 4e worden in de PL.

15 januari 2015 om 21:33

@ Marc Juventus

Dat Arsenal elke keer zoveel blessures heeft is puur omdat er niet goed omgegaan word met de spelers. Dan spelen ze 3 wedstrijden op rij en dan 2 weken weer niet. Ook worden geblesseerde spelers weer te vroeg terug gebracht zodat ze niet hersteld zijn. Basis spelers moeten te lang doorlopen met kleine pijntjes.

Daar kun je 2 conclusies aan verbinden
- te kleine selectie op bepaalde vlakken
- geen goed wissel/speel/rust beleid

Beiden mag je terug voeren op Arsene Wenger helaas.

Een RB is niet per se nodig, maar er moet wel echt een verdediger komen, of het een CB of RB is maakt niet zoveel uit.

15 januari 2015 om 21:00

Wat real nodig heeft is niet die domme investering van wenger!! Wanneer gaan jullie gunners het nou in zien? Een wellbeck is toch weggooit geld kom op man 20mil weg , arteta flamini... Dat is toch niet waar je naar streeft een debuchy is toch ook niet potentieel wereld top. Arsenal moet een goede cv halen zoals die van atletico echt leiders. Ook hebben ze een breker nodig van wereldformaat en biliek of weet ik veel hoe die heet is toch ook een onbekende naam weer slechte investering. Masecerano zou perfect zijn. En dan is er nog een spits nodig alla negredo die het toch goed doet bij valencia.

En ook moet dat hele medice staff eruit geknikerd worden. Is toch ook geen toeval meer dat de ene na de andere speler blessures oplopen is de ene uit de lappenmand stapt de andere erin.

15 januari 2015 om 21:33

Die Bielik is een talent van 17 jaar, dus op z'n zachtst gezegd zeer voorbarig om dat al een slechte investering te noemen. Mascherano zal echt niet weg mogen van Barcelona gezien het transferverbod, en Negredo vind ik zelf zo'n speler die voor de top net tekort komt, dan kun je mijn inziens net zo goed Giroud houden.

15 januari 2015 om 22:37

Je overdrijft, als je de sttistieken van Welbeck ziet in de spits ipv op de vleugel is hij een prima spits. Hij heeft bij MU bijna alleen maar op de vleugel gestaan. Negredo is op het moment niks beter dan Giroud, het klopt beide spitsen zijn het net niet, maar er zijn op het moment weinig top spitsen beschikbaar. Vooral toen Wenger Mandzukic misliep. Over de breker en CV heb je gelijk.

Geef Chambers of Bellerin gewoon een kans op rechtsback, haal liever een defensief ingestelde middenvelder en of een goede centrale verdediger.

Moet mogelijk zijn met 1 gerichte aankoop voor zowel de dmf als cb positie.

15 januari 2015 om 20:48

Javi Martinez hahahaha

15 januari 2015 om 20:55

Zijn daar überhaupt geruchten over dan?

15 januari 2015 om 21:16

Nope, maar over wie nou wel en wanneer zijn ze echt juist. Bij Ozil en Sanchez was er weinig tot niets in het nieuws. En ik mag wel dromen toch, Gundogan zie ik ook niet gebeuren...

15 januari 2015 om 21:20

Nee vooral vanwege zijn blessure, hij keert net terug van een afgescheurde kruisband. Het duurt nog wel 1 a 2 maanden tot hij weer volluit kan spelen. Hij zou wel de perfecte aankoop zijn.

15 januari 2015 om 21:35

@ Arsenaladdict

Die waren er wel over Nastasic en Nigel de Jong. De één speelt ondertussen al bij Schakle en de ander schijnt onderweg te zijn bij Schalke. Dat waren 2 perfecte aankopen geweest voor het team. Nigel de Jong zou een perfecte CVM zijn voor het team. 100% inzet en zorgt dat de andere 5 voor hem vrij-uit kunnen voetballen. Een op en top prof.

Arteta moet sowieso vervangen worden, zelfs wanneer hij fit is. Hij heeft nooit aangetoond het niveau aan te kunnen. Naast een centrale verdediger is een nieuwe VM toch broodnodig? Sinds Gilberto Silva is die positie altijd een gapende leegte gebleven. Toen Song in bloedvorm was viel het nog mee, maar daarbuiten heeft Wenger er nooit werk van gemaakt. Arteta is te onzeker en Flamini kan naast breken gewoon niks.

15 januari 2015 om 20:05

Dat is simpel: Lucas Silva, volgens veel mensen de natuurlijke opvolger van Gilberto Silva.

15 januari 2015 om 20:08

Is die Lucas Silva dan toch zo goed dat men zoveel over hem praat ivm transfer naar ons en Real Madrid? Nooit eerder van gehoord.

15 januari 2015 om 20:22

Of Arsenal kiest gewoon voor een speler die er meteen staat. Gewoon 30-40M uitgeven en een topper halen. Dan kan je meedoen met de grote jongens.

15 januari 2015 om 20:33

Ik hoor er veel over, maar buiten wat de Youtube filmpjes me vertellen ken ik hem niet goed. Hij lijkt in ieder geval een uitstekende voetballer te zijn. Hij behoudt goed het overzicht, heeft een goede lange bal, kan simpel spelen wanneer nodig, kan ballen recupereren en lijkt op het eerste zicht, door zijn uitstekende keuzes in de omschakeling, wel in het Arsenal-spel te passen. Het enige wat ik me afvraag is of hij die power heeft die Arsenal soms mist op dat middenveld. Daarbuiten blijft het natuurlijk altijd de vraag of hij de overstap van Brazilië naar de Europese top aankan. In potentie lijkt het een ideale aankoop, helaas is er vaak een verschil gebleken tussen wat Arsenal-supporters willen en wat er daadwerkelijk wordt aangetrokken.

15 januari 2015 om 20:58

Hij lijkt niet eens op hem.

15 januari 2015 om 20:58

Hmm, bedankt voor de info. En oh ja, je moet wagen om te winnen hé. Als Arsenal toch overgaat tot de aankoop kunnen we alleen maar hopen op het beste.

15 januari 2015 om 20:50

In zijn 1ste en 2e jaar hoorde Arteta bij de toppers van Arsenal.

15 januari 2015 om 21:17

Yup, maar in zijn eerste jaar speelde hij meer vooruit en in het tweede was hij idd verassend goed als dmf. Nu is het wel voorbij.

Wat vinden de mede Gooners hiervan? Jovetic of Lacazette aantrekken, dit staat los van de VM en VC die nog moeten komen.

15 januari 2015 om 20:12

Lacazette gaat in elk geval niet lukken, Jovetic lijkt me een prima speler en is haalbaar

15 januari 2015 om 21:18

Hoezo is Jovetic haalbaar?

16 januari 2015 om 01:51

Misschien om de reden dat city en Arsenal dit weekend alweer tegen elkaar spelen. Zelfde trucje als Chelsea en man united uithaalden met mata.

16 januari 2015 om 02:12

Bony is naar City gegaan, waardoor Jovetic wel haalbaar lijkt voor Arsenal...

15 januari 2015 om 20:13

Jovetic heeft mij nog niet helemaal kunnen overtuigen van z'n kunsten bij City, is goed maar denk ik een beetje te duur en City zal die nooit laten gaan naar Arsenal.

Zie eerder Lacazette komen, toont heel veel potentie en scoort aan de lopende band + is nog eens Frans ook, genoeg reden om die eerder te zien komen dan Jovetic. Maar betwijfel of één van deze twee wel zal komen na Welbeck als aankoop.

15 januari 2015 om 20:50

Lacazette lijkt me totaal onnodig. Je hebt giroud, welbeck nog wat.jeugd en als t moet alexis naar spits. Genoeg mogelijkheden dus

Typisch Wenger, praat continu over een positie die hij niet wil versterken, als afleiding van zijn daadwerkelijke targets. De RB positie is prima bezet, zelfs met het uitvallen van Debuchy. Wenger is op zoek naar een CB, zodat hij zonder zorgen Chambers kan gebruiken voor RB. Daarnaast is het blessureleed van Arteta spijtig genoeg een positieve ontwikkeling. Dat zet de DMF positie onder druk, waardoor hier sneller in geinvesteerd zal worden.

Hoe belangrijk het aantrekken van nieuwe spelers ook is, fans moeten bedenken dat de winterperiode gewoon een zeer moeilijke tijd is voor transferonderhandelingen. Een toegevoegde waarde wordt niet zomaar van de hand gedaan midden in het seizoen. Wil de verkopende club cashen, dan betaal je de absolute hoofdprijs en vaak zelfs een onredelijk bedrag. Vele coaches, inclusief Wenger, pleiten daarom ook voor een afschaffing van de winterse transferperiode, zodat een speler met een éénjarig contract al in de zomer van de hand wordt gedaan (of zijn contract het hele jaar uitdient).

15 januari 2015 om 20:18

Vind het anders toch niet echt goed bezet. Chambers vind ik totaal geen RB, maar een CB. Is veel te traag om op de RB te spelen en Bellerin een beetje te onervaren, maar beter dan Chambers tegen vlugge wingers. Er hoeft geen RB te komen, maar als er een mooie mogelijkheid voor ligt, waarom niet? Debuchy is niet echt een versterking geweest in mijn ogen, toch niet aanvallend.

15 januari 2015 om 21:50

Daarin onderscheiden wij ons van andere Engelse topclubs. Arsenal voert een beleid voor lange termijn en wil niet 2 of 3 basis-waardige spelers op één positie. Voelt als fan lekker, als je bijvoorbeeld Zabaleta én Sagna voor één positie hebt. Maar dat mag niet worden gezien als een verplichting, maar als een luxe.

Bij Arsenal hebben we Debuchy voor de komende 2 a 3 jaar, die eventueel daarna een reserverol zal innemen. Chambers is de komende tijd op verschillende posities inzetbaar, inderdaad toekomstig CB maar voorlopig ook voor de RB door het meermaals ontbreken van Debuchy. Liefst had Wenger hem ook als back-up CB, maar hij is er nu toe genoodzaakt hem op de back te zetten, waar hij trouwens uitstekend speelt. Bellerin is er voor de toekomst, hij moet langzaamaan meer speeltijd krijgen en er binnen een aantal jaar staan.

Kortom, prima bezet. Met een extra CB (aankoop), kan je Chambers zorgeloos op de RB positioneren. Haal je die aankoop niet, dan is het riskant om Chambers op te stellen, aangezien hij de enige volwaardige back up is voor de CB.

Carvalho van sporting voor op de cvm. Dan nog een rb want chambers presteerd aanzienlijk beter op cv.

Is die diaby weer geblesseerd joh kan beter stoppen. Arsenal moet een cvm halen en een cv dan ziet het er allemaal als wat beter uit.

15 januari 2015 om 23:46

Zijn contract loopt gelukkig af na dit seizoen.

Toch wel triest het aantal geblesseerde spelers bij Arsenal dit seizoen. Dan zijn het nog spelers als Debuchy, Wilshere, Arteta. Niet de minste spelers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren