Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: 'Om een speler zo af te maken, dat is gewoon sensatie zoeken'

Laatste update:

Arsène Wenger besloot om David Ospina speelminuten te geven in de Champions League-wedstrijd tegen Olympiacos, maar de keeperswissel pakte niet goed uit. Ospina werkte een hoekschop van de Grieken in eigen doel en mede daardoor verloor Arsenal in eigen huis met 3-2. De vervanger van Petr Cech kreeg in de Engelse media te maken met de nodige kritiek.

/

Wenger neemt het nu op voor de Colombiaan, die vorig seizoen nog een tijdje eerste doelman was bij Arsenal. “Om een speler zo af te maken, dat vind ik gewoon sensatie zoeken”, zei Wenger. “Dit is een topspeler, absolute top. Als de kritiek wordt onderbouwd met een echte analyse of met cijfers, dan zeg ik ‘oké, ze hebben gelijk’. Maar nu zegt één iemand op televisie zomaar iets en iedereen praat hem na.”

“Ik ben het daar niet mee eens en het maakt me boos, want ik vind het oneerlijk voor mijn speler”, vervolgde Wenger, die het zondag met zijn ploeg opneemt tegen het Manchester United van Louis van Gaal. In deze topper zal Cech weer gewoon tussen de palen staan.

De kritiek op David Ospina is overdreven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie Colombiaanse keeper die vooral een goeie 'lijn keeper is.

4 oktober 2015 om 10:19

Ben het met je eens. Vind het een topkeeper. Alleen geen nivo Cech! Wel goede reflexen!

4 oktober 2015 om 12:09

Dan is het geen topkeeper. Is het ook niet trouwens. Dit is typisch Wenger, neemt het altijd op voor z'n spelers. Hij noemde Almunia en Mannone ook topkeepers, dus dit hoeven we niet serieus te nemen. Ospina is een prima keeper voor het niveau Ajax oid, maar rouleren met Cech in de CL is gewoon belachelijk. Cech is niet voor niets gehaald, ondanks z'n leeftijd, dus stel hem dan ook gewoon op.

4 oktober 2015 om 11:40

Colombianen staan inderdaad bekend om hun vermogen met witte lijnen om te gaan.

4 oktober 2015 om 16:04

Reactie van de dag hahaha!

Vreemd dat hier weer een artikel over gemaakt wordt, want dit heeft Wenger dagen geleden al gezegd. Of misschien is vz ook naar sensatie aan het zoeken..?

Om dan toch op het artikel te reageren, want anders wordt de censuur zonder legitieme verklaring weer toegepast.
Ospina heeft een blunder gemaakt en verdiende het idd niet om zo afgemaakt te worden, maar hij had in de eerste plaats al niet moeten spelen. Je haalt topspelers om het op topniveau beter te doen, dan laat je ze ook op topniveau spelen, klaar.

Helemaal met Wenger eens. Mensen praten zomaar maar wat. Bekijk eerst de geschiedenis van zo'n keeper, of kijk alle wedstrijden waarin die speelt . Je kunt niet zomaar een speler beoordelen over 1 wedstrijd dat is gewoon absurt!

Waarom Wenger speel je de tweede keeper in wat je zelf beschreef als een must win game?

Ja, en Giroud, Arteta en Flamini zijn ook absolute top.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren