Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger neemt ‘wonderkind’ op in Champions League-selectie

Laatste update:

Arsène Wenger leverde woensdag de 23-koppige selectie in die tot de winterstop mag deelnemen aan de Champions League. Arsenal kwalificeerde zich dankzij de derde plaats in de competitie rechtstreeks voor de groepsfase en de trainer heeft besloten ook Jeff Reine-Adelaïde erbij te halen voor de Europese wedstrijden. De zeventienjarige middenvelder maakte indruk op le Professeur gedurende de voorbereiding.

/

Eerder werd al duidelijk dat Arsenal niet van plan was Reine-Adelaïde dit seizoen te verhuren: hij werd eerder dit jaar overgenomen van RC Lens uit Frankrijk en is een groot talent. De Engelse media hebben hem zelfs bestempeld tot een wonderkind. Reine-Adelaïde komt niet in aanmerking voor de zogenaamde B-lijst voor de Champions League, maar Wenger wilde hem er graag bij hebben: daarom staat hij op de A-lijst.

Het is de vraag of Reine-Adelaïde ook echt minuten zal gaan maken in Europa. De concurrentie op het middenveld is fors en de Fransman moet om speeltijd strijden met Tomás Rosicky, Mesut Özil, Mikel Arteta, Francis Coquelin, Mathieu Flamini, Santi Cazora, Aaron Ramsey en Jack Wilshere.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alsof Jeff iets van Flamini te vrezen heeft.

3 september 2015 om 10:10

Wenger vindt wel een oplossing om ze allemaal op te stellen.

3 september 2015 om 10:15

Wenger stelt het lieft zoveel mogelijk middenvelders op, zoiets dus:

Cech
Bellerin
Mertesacker
Koscielny
Monreal
Ramsey
Coquelin
Cazorla
Wilshere
Giroud
Özil

Hij stond toch linksvoor in de voorbereiding?

3 september 2015 om 10:17

Jeugdspelers worden op verschillende posities gezet om bepaalde kwaliteiten aan te leren, dus dat gebeurt ook met Jeff. Ook leren ze omgaan met verschillende spelsituaties en de verschillende ruimtes op het veld om een goed gevoel voor ruimte te krijgen.

3 september 2015 om 11:10

Nope, meestal worden jeugdspelers op de flanken gezet om fysieke duels zoveel mogelijk te vermijden, er is meer ruimte en tijd op de flanken en balverlies kan makkelijker hersteld worden door het team. Zo laat je een speler wennen aan het team , druk en tempo op het allerhoogste niveau.

3 september 2015 om 12:37

Jullie hebben beiden gelijk. Het betreft niet alleen jeugdspelers overigens, want Ozil werd ook op de vleugel gezet in zijn eerste seizoen.

3 september 2015 om 17:24

Na zijn blessure speelde Ozil inderdaad vaak op de vleugels. Toen hij net bij Arsenal kwam had hij een vrije rol vanaf de nummer 10 positie. Destijds waren ook alle wingers geblesseerd. Ozil was zo'n beetje de enige speler die zorgde voor een goede flankbezetting. Zowel op de linker als op de rechterflank.

3 september 2015 om 10:20

Ja, maar ik dacht dat hij nornaal gesproken een 10 is, maar het is ook al gezegd dat hij in de spits kan. Hij zal zijn sterkste positie nog moeten vinden in de komende jaren.

Ik heb echt genoten van die jongen tijdens het Emirates Cup !! Heerlijke techniek heeft ie.

"my name is Jeff"...

On: Vast wel zo'n veelzijdige type middenvelder die Wenger net als de vele andere in zijn selectie op meerdere posities kan zetten.

Leuke talentvolle speler volgens mij. Tenminste voor zover ik dat kan bepalen op basis van een paar oefenpotjes in de voorbereiding. Denk echter dat hij geen minuten zal maken in de CL daarvoor is hij nog te licht.

Maar ik laat me graag verassen.

3 september 2015 om 11:33

Zoals voorgaande jaren lijkt het groepsfase scenario reeds bekend: snel de 1e plaats aan Bayern verspelen en relatief eenvoudig 2e worden. Er zijn dan nog 1 of 2 potjes 'om des keizers baard' die deze gasten wel mogen spelen.

Wat ik van die jongen heb gezien zag er erg goed uit! Hij speelde fantastisch op het Emirates toernooi in Londen. Maar zal deze jongen het wel reden bij Arsenal? Ik durf het niet te zeggen...

Spelers die 17 zijn hoef je toch helemaal niet in te schrijven voor de CL? Of is het om te voldoen aan een x aantal zelf opgeleide spelers die in de CL selectie moeten zitten?

3 september 2015 om 11:14

Jawel, pas als ze -21 zijn en 3jaar opleiding bij de club hebben genoten hoef je hem niet in te schrijven. Hij is nog geen 3jaar bij de club dus moet hij gewoon ingeschreven worden.

Voelt toch een beetje als een aankoop voor de gunners.

Nou, hopen dat je na 4 speelronden door bent, dan kan hij misschien nog minuten maken tegen Dinamo Zagreb en Olympiakos. Al zal dat wel niet, met Bayern in de poule.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren