Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger moet naam wegstrepen: ‘Ben niet toe aan verandering’

Laatste update:

Arsène Wenger kan Lars Bender van zijn verlanglijst afstrepen. De middenvelder van Bayer Leverkusen wordt al geruime tijd in verband gebracht met Arsenal, maar de international van Duitsland heeft geen oren naar een verhuizing naar Noord-Londen. “Ik heb onlangs mijn contract verlengd tot medio 2019, ik ben gelukkig in Leverkusen en ik voel me comfortabel”, klinkt het.

/

“Ik ben niet toe aan verandering. Ik heb geen briljant seizoen gespeeld, dus ik vind dat ik nu een grote club bij de hand moet nemen”, gaat Bender verder tegenover BILD. “Het was geen makkelijk jaar voor ons. In de heenronde van het seizoen speelden we prima, in de tweede helft van het seizoen hebben we enorm vaak verloren.”

“Twee keer drie wedstrijden op rij verloren, dat was helemaal niet leuk. Dat hadden we ook nog nooit meegemaakt”, aldus de 25-jarige Bender. Bayer Leverkusen deed na de heenronde nog mee om het kampioenschap, nu is het nog maar de vraag of de ploeg bij de eerste vier eindigt.

Lars Bender zou een uitstekende aankoop zijn voor Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slappe hap, zeg. 25 jaar, dan mag je de stap wel een keer zetten. Maar goed, ieder z'n ding, las vandaag (bild) dat Javi Martinez wellicht beschikbaar komt.

6 mei 2014 om 14:22

Niet echt een duidelijke stap omhoog dit

6 mei 2014 om 14:24

Och, daar heb je de eerste goedkope opmerking. Van Leverkusen naar Arsenal, nee, dat is geen stap omhoog.

6 mei 2014 om 14:29

Hahaha, niet een stap omhoog.
1. Arsenal is wel degelijk beter dan Bayer Leverkussen
2. Arsenal speelt CL
3. Je speelt in de Premier league met spelers zoals Ozil, Mata, Suarez enz.

Dus dat je zegt dat Arsenall geen stap omhoog is is misselijkmakend.

6 mei 2014 om 14:29

Je verkondigt onzin, Het is vooral pijnlijk omdat je username hardewaarheid is want de harde waarheid is dat Arsenal gewoon een duidelijk een stap omhoog is tov Bayer Leverkusen.

Je ontvangt niet alleen meer salaris bij Arsenal, Maar ook speel je in een team met meer potentie dan Leverkusen, Je speelt in een betere maar ook spannendere competitie en je speelt CL voetbal, Arsenal heeft lang niet meegedaan om het hoogste mede door de komst van de russen & arabieren maar ze zijn kerngezond en hebben een kasreserve van 100+ miljoen, Feit is dat het bij Arsenal alleen maar beter kan worden met de gezonde financiele basis die is gelegt door Wenger en de jongelingen die enkel nog kunnen groeien.

Ik zie Fernando van Fc Porto trouwens nog liever komen dan Bender, Ook Martinez is meer dan welkom trouwens.

6 mei 2014 om 14:31

Arsenal is een van de grotere clubs ter wereld... Dat is bijna altijd een stap omhoog... Alleen als je van Barca, Real of Manchester United komt is t misschien een stap omlaag (historie)...

6 mei 2014 om 14:36

@gunnerforever1
Bayern Leverkusen speelt ook Cl.....

6 mei 2014 om 14:45

Allebei 4e in hun competities, net zover gekomen in de CL. Bij Leverkusen speelt hij elke week en wordt hij gewaardeerd. Als hij naar Arsenal gaat, zal hij net als vele andere spelers die het goed deden bij hun vorige club vertroebelen. Vandaar dat dit mij geen stap omhoog lijkt voor hem.

6 mei 2014 om 14:45

Oh, dat was dan een misverstandje. Maar nogsteeds, hoever denk je dat Arsenal gaat komen en hoever denk je dat Bayer gaat komen.

6 mei 2014 om 14:48

Klopt geen stap omhoog.
Maar 2 stappen wel

6 mei 2014 om 14:51

Arsenal kwam tot in de kwartfinales en Bayern leverkusen ook. Alleen je hebt wel gelijk Arsenal is wel een stap omhoog.

6 mei 2014 om 15:05

@gunnerforever1

En in de bundesliga speelt hij met spelers als Reus, Ribery, Robben enz

6 mei 2014 om 15:18

Alle Arsenalfans happen heel erg hard hierop, maar komen vervolgens eigenlijk met argumenten die allemaal weerlegd kunnen worden.

Oké Arsenal heeft misschien meer aanzien, maar zijn ze als team echt zoveel beter op het moment?
- Beide zijn 4e in de competitie
- Beide spelen CL voetbal
- Beide zijn gestrand in de achste finale van de Cl

Wat wel gezegd kan worden is dat de PL meer weerstand biedt dan de Bundesliga, omdat er simpelweg meer teams van gelijk niveau zijn en er bij die teams meerdere wereldsterren spelen. Maar al met al valt het verschil dus heel erg mee op het moment.

Echter is het voor Arsenal zaak om het team dusdanig te versterken zodat het weer met de top kan meedoen, nu Liverpool ze ook voorbij zijn gestreefd, en lijkt het erop dat de financiële middelen ook weer aanwezig zijn om dat te doen. In dat licht zou ik als Arsenal zijde al niet eens voor Bender gaan, ook al is het een goede speler. Arsenal moet voor de top categorie spelers gaan nu, en Bender valt daar niet onder op zijn positie.

6 mei 2014 om 16:00

@gunnerforever1

ik snap niet waarom iedereen elke x Arsenal maar de hemel in prijst, want Arsenal is eigenlijk precies hetzelfde,

Spelen CL, maar daar houdt het ook bij op.
Speelt in de Premier League met spelers zoals Ozil, Mata, Suarez? uhm hij speelt tegen Mata en Suarez, wat is er zo speciaal aan spelen met Ozil? hij speelt in het nationale elftal al met Ozil.

daarbij speelt hij in de Bundesliga tegen Robben, Hummels, Reus, Neuer etc.

en ik vind Arsenal ook geen stap omhoog, als je een stap omhoog wilt doen ga je toch naar een team dat prijzen wint? Arsenal en Leverkusen zijn identiek aan elkaar, mooie volks club. winnen geen prijzen, spelen CL, spelen top van hun competitie, hebben hier en daar een grote naam (verschilt per seizoen) en.... dat is het eigenlijk wel.

daarbij is hij Duits en je kent Duitsers, de drang om internationaal te gaan is er gewoon minder. hij voelt zich goed bij Leverkusen, speelt wekelijks en krijgt goed betaald. dan is het toch geen probleem als hij wilt blijven?

6 mei 2014 om 16:37

Ze staan 4e he! Leverkusen 3e ofzo idk maar dan nog speelde in de champions beter dan arsenal vond ik

6 mei 2014 om 17:00

Is Liverpool Arsenal voorbijgestreefd? Ze deden het dit seizoen beter, maar hebben echt niet meer kwaliteit. Achterin is het zwak, voorin is het geweldig. Stel je voor dat bij Liverpool 3 zeer belangrijke basiskrachten er een lange tijd uit zouden liggen. Dan waren de rollen omgedraaid. Niet om een sneer uit te delen aan Liverpool, want het is een gweldige club en ze hebben een geweldig seizoen gedraaid, maar je mag ook wel alle dingen meenemen die in dit seizoen zijn gebeurd.

Arsenal heeft ook veel meer kwaliteit dan Leverkusen. Arsenal heeft dit seizoen gewoon keihard gefaald in de topwedstrijden. Dit komt door Arteta (en Giroud komt ook gewoon te kort), maar met name door Wenger die dezelfde domme fouten bleef maken en tactisch waardeloos heeft gepresteerd in die wedstrijden.

6 mei 2014 om 17:07

Kan het werlegd worden dat Arsenal een grotere geschiedenis heeft dan Leverkusen?

Kan het weerlegd worden dat Arsenal een groter stadion en meer financiele middelen heeft?

Kan het weerlegd worden dat Leverkusen geen spelers van het kaliber Ozil heeft?

Kan het weerlegd worden dat Arsenal meer jonge spelers heeft met geweldige potentie, Wilshere Gnarby Szsesny Ramsey Walcott Gibbs Chamberlain?

Als jij dit allemaal kan weerlegen met feitelijk juiste argumenten is dat razend knap van je, Bovendien zeg je dat Liverpool Arsenal voorbij is gestreefd maar ook daar ben ik het niet mee eens. Ik moet nog maar eens zien hoe Liverpool volgend seizoen presteert want ze hebben fantastisch meegedaan dit jaar waarvoor alle lof maar ze hebben ook al gauw +/- 15 minder wedstrijden gespeelt dan Arsenal Utd City Chelsea & zelfs Tottenham dat scheelt toch een slok op een borrel, Je een hele week voorbereiden op een wedstrijd of op woensdag reizen door heel europa om vervolgens zaterdag weer een topmatch te spelen is gewoon een reuze verschil.

Ik moet nog maar zien of Suarez volgend seizoen blijft (ondanks zijn belofte) Coutinho & Sterling zijn talenten van wie je niet mag vragen dat ze het hele jaar top presteren & Gerrard word alsmaar minder, Ook de verdediging is niet altijd even sterk gebleken.

6 mei 2014 om 17:16

Een ding. We moesten het opnemen tegen Bayern Munchen. Ik ga niet excuses maken, maar dat is iets anders dan: (uit mijn hoofd) iets rond de 5-0 verliezen van PSG.

6 mei 2014 om 17:45

Grootste waarin dan, kwa historie zijn er wel 20 clubs die groter zijn.
Nooit een europa cup 1 / CL gewonnen, nooit echt grote spelers voortgebracht en sinds die fransman daar zit hebben ze ook weinig prijzen gepakt.

6 mei 2014 om 17:58

Jullie onderschatten Bayer Leverkusen wel heel erg. Hebben uitstekend materiaal en zullen in Engeland ook mee doen om plek 4. Er lopen een aantal spelers rond die er bij Arsenal ook absoluut in zal staan. Arsenal doet het op sportief gebied niet veel beter dan Bayer hoor.

6 mei 2014 om 19:23

Haha, legendsonly.

Je vergelijk een stadion van een Club (leverkusen) die uit een stad komt met nog geen 100.000 inwoners, terwijl in Londen (arsenal) 11 miljoen man woont?

en een grotere geschiedenis? vraag me af wat je daarmee bedoeld, want Leverkusen bestaat ook al 110 jaar (1904) en arsenal 128 jaar, zit toch niet zo heel veel verschil in? 18 jaartjes.

en Arsenal heeft veel jonge spelers, nou top hoor. over het algemeen heeft Leverkusen net zo veel spelers opgeleid als Arsenal, spelers als Ballack, Berbatov, Adler, Ramelow, Schneider Rolfes, Friedrich, Schürrle, Wörns.

en tegenwoordig met Wollscheid, Eme Can, Leno, Julien Brandt, Kruse hebben ze gewoon goede jeugd spelers. daarbij hebben ze ook Pohjanpalo en die kan zeker uitgroeien tot de next Kiessling.

ik vind het gewoon erg jammer dat jullie hier Arsenal een beetje zitten op te geilen want Leverkusen is echt niet slechter. (ook niet beter, maar zeker niet slechter)

6 mei 2014 om 20:39

Nee idd dat is geen stap omhoog . Ksn mij trouwens niet herinneren dat Arsenal internationaal ooit iets gewonnen heeft, of zie ik dat verkeerd ? Het enige wat een stap omhoog is zijn de financieen. Want of je nu nooit kampioen in de BPL wordt of nooit kampioen in de BULI blijft in mijn ogen gelijk

6 mei 2014 om 21:54

@jersonaik

Wollscheid kwam van Nurnberg, Can van Bayern, Brandt van Wolfsburg, Kruse van Fortuna Dusseldorf.

Maar ik snap je punt wel. En ben het ook volledig met je eens!

7 mei 2014 om 06:34

1. Arsenal staat ook elk jaar top 4 zelfde als bayern leverkusen.
2. Bayern leverkusen speelt ook cl
3. Bundesliga zit vol met spelers zoals ribery, götze, reus, lewandowski etc

6 mei 2014 om 14:28

Hij zegt gelukkig te zijn, wat wil je nog meer?

6 mei 2014 om 14:32

Dat mag hij zelf bepalen, maar spelers die zich wel comfortabel voelen bij een subtopper hebben wij simpelweg niet nodig.

6 mei 2014 om 14:47

Arsenal is zelf ook een subtopper dus doe niet zo verschrikkelijk arrogant. Verder staat dat hij zichzelf niet goed genoeg vond spelen om een overstap te maken en dat hij een grote club (want dat is Bayer) bij de hand wil nemen.

6 mei 2014 om 14:48

Wat een domme opmerking. Vooral omdat jullie enkel spelers hebben die zich comfortabel voelen bij een subtopper.
Spelers die graag bij een absolute topclub willen voetballen om prijzen te winnen verlaten jullie uiteindelijk één voor één.
Ik zie niet één prijzenpakker in jullie selectie, behalve op termijn Wilshere en momenteel flamini ( maar die komt niveau tekort), voor de rest één voor één chockers en mooiweervoetballers.

6 mei 2014 om 14:56

@arsenaladdict

Ik denk dat Bender daar niet echt mee zit, aangezien hij de stap zelf al niet wil maken. Maar Arsenal moet sowieso voor een betere optie dan Bender gaan, een echte topper, niet weer zo'n halve aankoop.

6 mei 2014 om 15:00

@barcalover0

Daarom versterken we ons en zullen die subtopspelers langzaamaan vervangen worden door absolute toppers. Giroud en Arteta zullen de eerste chokers zijn die vervangen worden komende zomer, daarna zullen we aan de breedte van de selectie werken en de rest van de chokers of ook wel deadwood genoemd zullen vervangen worden.

6 mei 2014 om 15:07

@arsenaladdict

Als Arsenal geen subtopper is weet ik het ook niet meer

6 mei 2014 om 15:23

Zeg dat maar tegen Wenger..

6 mei 2014 om 16:02

Haha dan mag Arsenal zn hele team verkopen, aangezien de club zelf een subtopper is. Zelden zo'n domme uitspraak gezien hier, en die zie je vaak.

Ik vind Arsenal een prachtige club, maar hoe de fans de club hier mateloos overschatten is volledig onzinnig, er zijn simpelweg geen redenen toe.

6 mei 2014 om 17:05

Er zijn er idd mensen die Arsenal overschatten, maar andersom ook. Er lopen echt wel geweldige spelers rond, maar het zat ook echt niet mee dit seizoen. 3 belangrijke basisspelers een lange tijd geblesseerd en dan nog wat spelers erbij. Om de haverklap viel er weer een uit. Daarnaast is een wereldaanvaller zeer belangrijk als je een topclub wilt zijn en ja.. Giroud is dat niet.
In de topwedstrijden heeft Arsenal enorm gefaald, met name door Wenger die steeds enorme fouten bleef maken en er niet van leerde.

De club blijft één van de grootste en nu er eindelijk veel geld is, moeten er nog goede aankopen komen. Of Wenger hiervoor kan zorgen? Ik heb geen idee. Heeft ons al vaker teleurgesteld. Dit is de transferperiode die ervoor zorgt dat Arsenal weer terug gaat naar de échte top, of dat ze de komende jaren pure subtop zijn. Verpest je het op de transfermarkt, dan is Cl halen volgend seizoen een stuk lastiger en als je dat niet haalt loopt alles weg en komt er subtop voor terug.

6 mei 2014 om 17:19

@barcalover0 Geloof me de prijzen gaan komen dit seizoen is de FA Cup al bijna binnen en wieweet pakken we volgend jaar nog een prijs.
Ps: Arsenal stond maanden bovenaan. Blessures hebben ons dit seizoen 'verprutst'

6 mei 2014 om 17:59

Arsenal is ook een subtopper dus dat is wel grappig.

6 mei 2014 om 14:47

Als die beschikbaar wordt zijn United, Chelsea en City ons hoe dan ook voor. Hoe perfect het ook zou zijn..

6 mei 2014 om 15:13

Waarom moet je per se een stap zetten, hij kan toch ook gewoon bij Bayer blijven? Daar is toch niets mis mee? Mensen die hun club trouw blijven vind ik toch een stuk mooier dan al die spelers die voor een zak geld zo weer naar een andere club lopen.

6 mei 2014 om 15:47

Hij zal wel hoger mikken. Misschien beseft hij ook wel dat hij op dit moment ofwel de stap naar de absolute top moet zetten, ofwel moet blijven waar hij is.

6 mei 2014 om 19:07

Bender vind ik niet zo goed hoor.

Ik las dit ook net, maar daar tegenover stond ook dat Javi Martinez weg wil bij Bayern en dat Arsenal en City voorop staan hem te contracteren. Javi Martinez zou mijn ultieme DM zijn, maar ik heb hem nooit genoemd omdat hij onhaalbaar is. Liever Martinez dan Bender, Kondogbia en Pogba.

6 mei 2014 om 14:26

Pogba is ten eerste al te duur, dus streep die sowieso maar weg. Eerst Martinez, dan Kondogbia (kwam afgelopen week naar buiten dat hij wellicht weg mag) en dan Bender.

6 mei 2014 om 14:32

Mag hij nu al weg? Hij speelr er pas een seizoen. Vond hem bij Sevilla zeer degelijk, bij Monaco niet heel vaka gezien tho.. zou vreemd zijn als hij al weg mag.

6 mei 2014 om 14:40

Pogba heeft ook niet genoeg defensieve kwaliteiten denk ik om samen met Ramsey in de as te spelen. Het zijn 2 fantastische spelers met een groot loopvermogen maar defensief zouden we dan toch nog wat te kwetsbaar zijn volgens mij.

Waar heb je dat gelezen van Kondogbia? Indien dat waar is zou Arsène hem meteen moeten contracteren. Hij kan met de juiste begeleiding een monster worden. Hij heeft alles wat een verdedigende middenvelder moet hebben: loopvermogen, fysieke présence, kopsterk en technisch ook meer dan bovengemiddeld. Zijn enige manko is zijn positionering maar daar kan zeker wel aan gewerkt worden

6 mei 2014 om 16:39

Ik ga absoluut niet weg hoor. Arsenal is een mooie club maar ik moet eerst een grote jongen worden bij Monaco...ik mis Sevilla wel een beetje.

6 mei 2014 om 14:35

waarom zou je hem als Doelman willen gebruiken? verder martinez zou inderdaad een goede aanwinst voor arsenal zijn mocht hij komen.

6 mei 2014 om 14:52

DM = defensieve middenvelder, niemand zegt nog doelman, het is goalkeeper of gewoon keeper tegenwoordig

6 mei 2014 om 15:29

ooooooohh hahah bedankt.
ik gebruik de fifa termen blijkbaar haha

defensieve middenvelder is toch Cvm? haha

6 mei 2014 om 15:53

Ik zit zovaak op Engelse voetbalfora dat ik de Engelse afkortingen gewend ben GK, RB, CB, LB, DM, CM, AM, CF, ST, LW, RW, enz.

6 mei 2014 om 14:37

Niemand had verwacht dat Martinez weg zou gaan.
Als dat gebeurt, zou hij de beste cvm zijn die we kunnen halen. We hebben natuurlijk wel stevige concurrentie van Barcelona.

Ik heb geen briljant seizoen gespeeld, dus ik vind dat ik nu een grote club bij de hand moet nemen... Precies VZ..

6 mei 2014 om 14:33

Met grote club bedoelt hij waarschijnlijk Leverkusen. Hij vindt dus dat het vanaf volgend seizoen beter moet. Als hij dit letterlijk heeft gezegd dan kan je VZ niks verwijten, omdat zij de teksten letterlijk overnemen.

6 mei 2014 om 14:44

Vind het eigenlijk wel een mooie uitspraak..

Is Luiz Gustavo niet iets voor Arsenal? Ik weet nog dat hij Bayern erg sterk speelde, maar sinds hij bij Fiorentina is weet ik niet hoe hij speelt. Kan iemand mij daarover iets vertellen?

6 mei 2014 om 14:47

Sorry ik verwarde zijn transfer met die van Mario Gomez

6 mei 2014 om 14:46

Luis Gustavo speelt voor Wolfsburg nu en niet voor Fiorentina, jij verwart hem denk ik met Mario Gomez

Gustavo zou een goede speler zijn inderdaad, hadden vorige zomer al interesse in hem maar zijn salariseisen waren naar verluid te gortig + hij wou 100% gegarandeerd zijn van een basisplaats met oog op het WK en Wenger wou/kon hem die garantie niet geven (als we de geruchten ten minste mogen geloven). Naar verluid heeft hij een afkoopsom van 24M in zijn contract staan dus we zouden voor hem kunnen terugkomen deze zomer maar een Bender/martinez schat ik toch net iets hoger in dan Gustavo. Niettemin zou het een goede versterking zijn voor Arsenal maar dat is ook niet moeilijk als je het normaal gezien moet doen met onze Spaanse opa die het niet meer kan belopen

Jammer, had hem heel graag gezien bij Arsenal. Maar Martinez zal een nieuwe mogelijke CDM kunnen zijn. Toch ben ik wel teleurgesteld, want Bender leek me een stuk realistischer dan Javi Martinez.

6 mei 2014 om 17:22

Javi is een beest. Want ik heet Javi en ik ben een beest.

6 mei 2014 om 17:27

Haha, heerlijke conclusie. Ik kan me er wel in vinden. Kan jij niet tekenen bij Arsenal?

Jammer voor hem. Hij kan nog veel beter worden dan hij nu is, en dat gaat niet zo makkelijk bij Leverkussen. Hij zal toch wel een stap omhoog moeten maken, en Arsenal lijkt me dan ideaal voor een speler zoals hij, Bovendien is het voor Arsenal een goede aanwinst en groeien ze door en gaan ze misschien volgend jaar toch weer eens in de top 4 eindigen als ze ook nog een goede spits als een Costa halen bij Atletico!

6 mei 2014 om 15:44

Arsenal eindigt al 17 jaar in de top 4.

Ja sorry ik bedoel hoger in de top 4

Erg jammer, al kun je je afvragen wat deze woorden waard zijn. Deze positie moet hoe dan ook versterkt worden, en dan eindelijk met een speler die werkelijk defensieve middenvelder is ipv een getransformeerde AM of CM.

Is een goede speler en een verademing tegenover Arteta. Toch weet ik niet of het de perfecte speler zou zijn. Als hij zou komen zou je me echt niet horen klagen, maar misschien zijn er betere alternatieven. Martinez van Bayern zou echt de droomaankoop zijn, maar Arsenal zal niet de enige zijn die hem wil halen. Zie City er dan ook wel weer voor gaan en Barca schijnbaar ook. Wat hij daar moet weet ik niet echt, aangezien ze Busquets hebben en die gaat echt niet uit de basis.

6 mei 2014 om 18:02

Waarvan ken jij Lars Bender dan? Vertel me dat eens! Je kijkt nooit naar Bayer 04, of wel soms? Ik kijk het hele seizoen naar Leverkusen hij kan makkelijk het niveau van Arsenal aan.

6 mei 2014 om 18:26

Waar zeg ik dat hij het niet aankan?
Ik zeg toch dat het een goede speler is, al zijn er betere spelers. Martinez vind ik sws al beter. Hij zou belangrijk kunnen zijn voor Arsenal, zeg nergens dat het niet zo is.

6 mei 2014 om 20:22

Martinez is helemaal niet beter. Niet voor niks kreeg L.bender de voorkeur van het bestuur van Bayen paar jaar terug, maar hij was onbetaalbaar waardoor Bayern voor Martinez koos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren