Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Hij is als een leeuw, hij gaat altijd voor de genadeklap’

Laatste update:

Arsenal-manager Arsène Wenger houdt er niet zo van veel geld uit te geven, maar de spelers aan wie hij wel veel gespendeerd heeft blijken een schot in de roos. Mesut Özil geeft assist na assist, terwijl publiekslieveling Alexis Sánchez gezien wordt als de bepalende speler van the Gunners. In de Champions League tegen Dinamo Zagreb (3-0) maakte Alexis twee goals en gaf hij een assist.

/

Wenger prijst het herstelvermogen van de Chileen: Alexis is haast niet af te stoppen. “Als hij iets doet, dan doet hij het met honderd procent inzet. Hij is klaar en dan denk je: nu is hij op. Vervolgens herstelt hij weer en geeft hij weer honderd procent. Je ziet altijd tekenen van vermoeidheid, maar twee dagen later is hij weer in orde”, zegt Wenger tegen The Guardian.

Jamie Vardy van Leicester City is ook zo’n speler”, gaat Wenger verder. “Als ze eenmaal gaan, dan gaan ze ook. Hij is als een leeuw. Binnen tweehonderd meter moet hij zijn prooi pakken. Als hem dat niet lukt, is hij uitgeput. Hij gaat voor de genadeklap en anders moet hij uitrusten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben blij dat hij naar Arsenal is gegaan. Hierdoor ben ik (en misschien andere) meer zijn kwaliteiten gaan waarderen. Bij Barcelona vond ik hem niet zo heel goed, maar dit kan komen omdat hij overschaduwt werd door Messi.

27 november 2015 om 12:53

Mwoah, in zijn laatste seizoen bij Barcelona was hij zeker wel goed. Na Messi volgens mij ook de meeste goals gescoord (of na Messi en Neymar, weet het niet meer zeker)? De wedstrijd tegen Real beslist en vaak ook wel een van de beste spelers aan de kant van Barcelona. Vele Barca-fans zagen hem in eerste instantie ook niet graag vertrekken (natuurlijk was dat snel vergeten toen Suarez eenmaal kon spelen ). Bij Arsenal draait het gewoon meer om hem en heeft hij meer vrijheid, waardoor je hem ook meer ziet.

en straks weer zeuren dat hij hem geen rust kan geven. Hij had er afgelopen week in de CL prima in de rust uit gekund..maar nee....gewoon laten staan.

27 november 2015 om 17:20

Hij zei dat rust hem juist tegenwerkt. Geen idee of dat überhaupt kan, maar Wenger knows haha.

Nu nog een buffel midden op het middenveld en je hebt een aardige 'big eleven'.

27 november 2015 om 09:46

Daar is wel wat meer voor nodig, in mijn optiek. Een klasse rechtsbuiten, wereldtopper in de spits, en een toptalent voor achterin. Plus, zoals je al zegt, een beest op 't middenveld. Dan pas zie ik Arsenal als titelfavoriet.

27 november 2015 om 10:00

De ideale speler voor Arsenal op die positie lijkt mij Kondogbia. Groot, sterk, wint zijn duels en kan ook nog voetballen. Jammer dat hij naar Inter is gegaan. Ik zie hem het komende jaar daar niet weggaan en anders alleen voor de echte absolute topclubs.

27 november 2015 om 11:14

Persoonlijk zie ik 't liefst Krychowiak, Camacho, Iturraspe, of Carvalho komen.

27 november 2015 om 11:36

Toch een van de mindere bij Inter dit seizoen. Laat ze Carvalho of De jong halen. Helemaal nu coquelin geblesseerd is.

27 november 2015 om 12:40

@voetbal4days. Dat "toptalent" voor achterin is misschien zelfs in de winter al mogelijk. Ik ben namelijk zeer gecharmeerd van Nicolas N'Koulou (niet echt een toptalent meer qua leeftijd natuurlijk). Een sterke no nonsense verdediger met meer snelheid dan Mertesacker (is ook haast onmogelijk om minder snel te zijn maargoed ) die in mijn ogen een goede aanvulling op Koscielny kan zijn. Bovendien loopt zijn contract af in de zomer van 2016, dus zal hij niet extreem duur zijn. Daarnaast zijn Krychowiak en William Carvalho beide ook goed mogelijke versterkingen voor de cvm-positie aangezien zij beide een afkoopsom in hun contract hebben. Carvalho volgens mij 45 miljoen, Krychowiak weet ik zo niet (ik dacht 35, maar dat weet ik niet zeker). Ja het is best veel geld, maar wel een broodnodige versterking. Dan kun je in de zomer voor de topspits en eventueel een flankspeler gaan.

27 november 2015 om 15:46

N. De Jong is niet eens zo'n verkeerde optie. Onderschatte speler. Al had hij gewoon 2(?) jaar geleden al gehaald moeten worden. Bijzonder dat er al zo enorm lang zulke slechte opties zijn in de spits en verdedigend op het middenveld bij Arsenal..

Topaankoop, een wereldspeler. Ben alleen bang dat zelfs hij dadelijk overbelast gaat raken. Het is absurd hoeveel hij heeft gespeelde afgelopen 1,5 jaar en hoe vol hij er telkens voor gaat. Natuurlijk hersteld hij sneller dan veel anderen, maar ook hij heeft een grens. Wenger zegt ook zo vaak dat hij rust moet hebben, maar hij laat Sanchez wel elke wedstrijd 90 minuten staan. Ook al is dat niet nodig.

27 november 2015 om 12:48

Heb jij de persconferentie van Wenger gezien na Zagreb? Er werd hem gevraagd waarom hij bij 3-0 Alexis er niet af haalde. Wenger gaf er opzich goede redenen voor, maar wat mij betreft had Alexis als 3e wissel er best afgekunt. Wenger zei namelijk: Bellerin is net terug van een blessure, dus die wou hij sowieso wisselen om overbelasting te voorkomen (goede reden dus), en Giroud had ook last van een bepaalde spier (idem, goede reden). Dus daarom haalde Wenger hen er af en zette hij Alexis in de spits want daarmee compromiseerde hij (volgens hemzelf) aangezien Alexis als spits minder hoeft te rennen en daardoor tijdens de wedstrijd al wat zou uitrusten (zit iets van logica in, maar dat is natuurlijk geen echte rust!). Maar, waarom wisselt hij dan niet Alexis in plaats van Cazorla? Bovendien kwamen de wissels van Cazorla en Bellerin weer rijkelijk laat (na de 82e minuut), terwijl hij prima na de 3-0 Alexis en Bellerin tegelijk had kunnen wisselen.. Het is gewoon te hopen dat de blessures niet te veel op dezelfde posities zijn dit jaar, want anders wordt het niets..

27 november 2015 om 13:13

Denk ook dat Cazorla de rust nodig had, die is al aardig op leeftijd maar heeft toch heel het seizoen door gespeeld.

27 november 2015 om 13:17

Misschien. Maar Cazorla mag aankomend weekend ook prima op de bank zitten vind ik. Dan krijgt hij zijn rust, want hij is verre van in vorm. Ramsey kan dan mooi daar spelen. Cazorla wisselen was tegen Zagreb naar mijn idee niet nodig, vooral niet in de 86e minuut (dus nauwelijks rusten), terwijl je Alexis er na de 3-0 prima af kon halen.

27 november 2015 om 15:55

Cazorla uit vorm? Oke, hij heeft wel eens beter gespeeld, maar dan mog vind ik hem meestal één van de beteren aan de kant van Arsenal.

27 november 2015 om 18:28

Nope niet gezien. Zijn idd wel goede redenen, maar hij heeft Sanchez er toch vaker af kunnen halen maar deed dit niet.

Ja dat hij zo laat wisselt ga ik nooit begrijpen. Als je een speler wat rust wil geven omdat hij een blessure heeft gehad, heeft het weinig zin om hem 8 minuten voor tijd te wisselen.. Dat doe je als een speler helemaal op is of om tactische redenen.

Als ik wenger was zou ik hem gwb rust geven voordag hij ook een blessure krijgt en dan ben je wel heel erg zwak als arsenal zijnde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren