Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: ‘Het was wel een beetje een emotionele schok, ja, die loting’

Laatste update:

Arsenal bindt woensdagavond in de knock-outfase van de Champions League de strijd aan met AS Monaco. Voor coach Arsène Wenger is dat een zeer speciale aangelegenheid, want van 1987 tot 1994 was hij trainer van les Rouges et Blanc. Om ze in de best denkbare competitie in Europa tegen te komen, vindt de Fransman fantastisch.

/

Op de UEFA-website zegt Wenger dat hij tijdens de loting verrast was, toen de naam van AS Monaco naar voren kwam als tegenstander. “Ik verwacht altijd het meest prestigieuze team als eerstvolgende tegenstander, want dat is ons de laatste vijf à zes jaar steeds overkomen. Het is ook zo’n gek toeval in het leven, dat het er nu van gekomen is. Aan deze clubs heb ik namelijk 25 jaar van mijn leven besteed.”

“Het is heel ongebruikelijk om elkaar dan tegen te komen in de Champions League. Dus ja, het was wel een beetje een emotionele schok, die loting”, zegt Wenger. Hij acht de kans dat the Gunners de volgende ronde halen fifty-fifty. “Voorheen stonden we tegenover Bayern München, Barcelona, AC Milan en was de tweede wedstrijd steeds de uitwedstrijd. Ik denk dat we nu écht kans maken.”

WIe gaat er door?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal gaat denk ik moeilijk krijgen met Monaco. Monaca zal wel weer de bus gaan parkeren en bijna geen ruimte weggeven. In de groepsfase van de CL zag je al dat Monaco 1 tegendoelpunt heeft gekregen.

23 februari 2015 om 13:25

Inderdaad. Aan de andere kant is scoren niet zo'n probleem bij Arsenal. In alle competities hebben we dit seizoen geloof ik maar in 3 wedstrijden niet weten te scoren, dus dat zit denk ik wel goed. Het probleem bij Arsenal zit achterin.

23 februari 2015 om 13:29

Ik denk ook wel dat Arsenal toch wel de muur van Monaco gaat doorbreken. Monaco zal niet komen om te aanvallen woensdag. Achterin zal het woensdag dus wel rustig worden voor Arsenal. ik verwacht een 1-0 overwinning

Die Wenger kan ook alleen maar klagen he? Moet hij het nou echt over de vorige edities hebben?

Maar goed, hopelijk wordt Monaco niet onderschat en gaan we er vol tegenaan in Monaco. Zorgen dat de return een formaliteit wordt of dat we in ieder geval een goede uitgangspositie hebben.

23 februari 2015 om 13:31

Een clean sheet thuis is altijd goed, daar moeten we voor zorgen. En dan zelf natuurlijk scoren.

23 februari 2015 om 13:37

Sowieso scoren, liefst met 3-0 winnen. Dan uit zo snel mogelijk proberen te scoren en het is over en sluiten. Althans, dat zou het moeten zijn.

23 februari 2015 om 14:20

Liefst 10-0. Nee, serieus, Monaco is een sterke ploeg eh, je doet alsof we zomaar 3-0 gaan winnen?

23 februari 2015 om 14:41

Doe ik niet, ik schets een ideaal scenario.

Echter geloof ik wel dat we Monaco zonder grote moeite aan de kant moeten kunnen zetten over twee wedstrijden.

monaco verliest 1-0 maar in de return winnen ze met 2-1 waardoor zij door gaan

23 februari 2015 om 13:46

Dan gaan ze dus niet door, eerste wedstrijd is in Londen.

23 februari 2015 om 16:21

oke andersom dan

23 februari 2015 om 16:23

Dus ze verliezen thuis met 0-1 en winnen uit met 2-1? Dan zouden ze idd doorgaan, maar zoiets is ondenkbaar natuurlijk

Eindelijk een goede loting. Vorige jaren was niet te doen, tegen de beste ploeg ter wereld elke keer. Van Monaco moet je gewoon winnen, klaar. In elk opzicht beter en op naar de kwart finale.

23 februari 2015 om 13:54

Ik snap wat je bedoelt, baalde er zelf ook iedere keer van, maar om de cup te winnen moet je ook van iedereen winnen. Na Monaco kan het ook zomaar zijn dat we Real loten, als het dan einde verhaal is zijn we niets opgeschoten. Behalve die ene ronde dan, maar daar koop je niets voor.

23 februari 2015 om 14:03

Je moet winnen van degene die je tegenkomt, niet van iedereen.

Sowieso is de CL winnen niet te vergelijken met kampioen worden. Om kampioen te worden, moet je het hele seizoen lang consistent de beste zijn, terwijl je in de CL alleen op de juiste momenten hoeft te pieken. Met een beetje geluk, op de juiste momenten pieken en met een slechte dag voor de tegenstander, kun je zo de halve finale halen.

23 februari 2015 om 14:09

Eens, maar de kans dat je tegen de wereldtop komt te staan is redelijk aanwezig, ook de volgende ronde al. Dan moet er ook gewonnen worden, anders zijn we een ronde verder gekomen maar nog steeds niets bereikt.

23 februari 2015 om 14:58

Het zorgt wel voor extra geld in het laatje.

23 februari 2015 om 15:26

Ja wss krijg je ook zeker 1 of 2 wereldploegen tegenover je staan, maar het is zuur dat je zo vaak de allerbeste krijgt. We moeten de kwart finale halen en daarna is het gewoon precies zoals Gooner4eva zegt: beetje geluk, op de juiste momenten pieken en een goede dag hebben.

Gelukkig hebben we dit jaar geen Bayern geloot waar wel iets van 35% kans op was. Maar erg mooi voor Arsene hopelijk kunnen/moeten we nu wel een keer naar de kwartfinales doorkomen met deze selectie.

23 februari 2015 om 16:36

Het kan ook niet áltijd tegenzitten

24 februari 2015 om 11:06

Haha dat klopt! Nu eindelijk een keer als favoriet de 8e finales in

Mogen Monaco niet onderschatten en op volle kracht spelen!
Thuis moet Arsenal zeker 2x scoren..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren