Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger belooft versterking: ‘Een of twee verrassingen uit de hoge hoed’

Laatste update:

Supporters van Arsenal kunnen wat verwachten. Met name achterin hebben de kwakkelende Gunners een probleem en manager Arsène Wenger geeft aan dat hij in januari de transfermarkt op zal gaan. Makkelijk zal het niet worden, zo geeft de oefenmeester te kennen. “Het is niet hetzelfde als naar de supermarkt gaan”, aldus Wenger.

/

“Je kunt niet zeggen: ik wil een rechtsback en een centrale verdediger kopen. Je moet de juiste spelers vinden. Iedereen zoekt hetzelfde. Het is niet zo simpel als het lijkt”, laat Wenger optekenen in The Guardian. “In januari is het zelfs nog moeilijker omdat er minder spelers beschikbaar zijn dan in de zomer. Maar we zullen proberen creatief te zijn en een of twee verrassingen uit de hoge hoed te toveren.”

Wenger zoekt dus in ieder geval naar een centrumverdediger. “We hebben geleerd dat andere jongens er ook kunnen spelen. Zo heeft Nacho Monreal het erg goed gedaan. Maar in januari zullen we, uiteraard, een verdediger aan de selectie toevoegen.”

Met een of twee goede verdedigers erbij kan Arsenal serieus meedoen om de titel

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben benieuwd. Normaal ben ik vrij optimistisch, maar ik verwacht slechts een Ron Vlaar of Winston Reid...

29 november 2014 om 11:02

Fabian schar?

29 november 2014 om 11:07

Die zou zeker haalbaar moeten zijn, echter zal Arsenal niet de enige gegadigde zijn.

29 november 2014 om 11:13

Ik ken hem niet goed, maar op basis van wat ik van hem gezien heb, lijkt hij me geen topverdediger. Jammer dat we Manolas niet konden aantrekken.

29 november 2014 om 11:14

Het schijnt dat Schar geaag naar Juve zal willen, hetzelfde geldt voor Kramaric. Bronnen zijn Italiaanse en Engelse media. Niet 100% betrouwbaar dus.

29 november 2014 om 11:25

Moisander wil ook vertrekken bij Ajax..misschien is dat een optie?

;p

29 november 2014 om 11:34

Arsenal heeft volgens mij al materiaalmannen genoeg.

29 november 2014 om 13:14

Haha. Hoewel overdreven, niet minder leuk.

Kallstrom komt terug mensen!

The Magic Hat?

Anyway, ik hoop dat er wel wat versterkingen bij komen. Sowieso een centrale verdediger en een verdedigende middenvelder zijn welkom.

Dani Alves en Hummels zoals ik het zie.

29 november 2014 om 11:20

Goh, Hummels zou een droom zijn.

29 november 2014 om 11:44

Droom verder

29 november 2014 om 16:11

Dani Alves mag in Spanje blijven, versterkingen moeten we hebben.

Kan Wenger niet stoppen met dingen op de transfermarkt te beloven, volgens mij is het toch elke transferperiode weer enigszins een teleurstelling. Ook al is Alexis natuurlijk wel een meesterlijke aankoop.

29 november 2014 om 11:49

Het verschil met toen en nu is dat Arsenal nu wel veel geld heeft en grote aankopen kan doen. Dat is gebleken vanaf het moment dat Ozil kwam. Bijna heel de groep is intact gebleven en versterkt. Met nog enkele versterkingen op de juiste positie en Arsenal heeft een hele mooie ploeg waar lang mee gewerkt kan worden! Ik heb voorspel en hoop natuurlijk op een mooie toekomst voor Arsenal! Er zit echt geweldig voetbal in deze groep, helaas is er vaak last van blessures en zijn we achterin niet altijd even goed..

29 november 2014 om 12:09

Dat is wel waar en ik weet dat nu het geld voor grote aankopen weer aanwezig is. Maar zelfs sinds het aanwezig is valt het op de transfermarkt nog enigszins tegen. Supporters wilden een topspits, en krijgen een net niet spits in de vorm van Welbeck. Supporters willen een topverdediging, en die is nog steeds niet versterkt. Ozil was een wereldaankoop maar valt tegen. De enige echt grote goede aankoop sinds de beloftes van Wenger is Alexis geweest.

Vorig jaar was er ook al geld genoeg en kwam Kallstrom in de winter, dat zegt genoeg lijkt me. Maar we zullen zien, misschien tovert hij nu inderdaad een mooie aankoop uit de hoge hoed.

29 november 2014 om 12:26

Klopt, heb je ook wel gelijk in. Al is er met Debuchy (geblesseerd) en Chambers wel goed versterkt achterin vind ik. Ook is het zo dat door de media alles zo aangedikt word dat mensen denk ik soms maar verwachten dat er meteen 3/4 topspelers gehaald worden.

Ondanks de aankondiging van nieuwe spelers had niemand destijds verwacht dat Arsenal Ozil zou kunnen aantrekken. En een jaar later ook nog Alexis. De verdediging is de zwakste schakel, een cvm is ook zeer welkom.

Belangrijkste is dat er nu geen belangrijke spelers zomaar meer zullen vertrekken, in tegenstelling tot een paar jaar terug. Welbeck is niet de topspits die verwacht werd (benzema werd erg op gehoopt) maar toch zijn veel Arsenal volgers niet ontevreden over hem. Heeft aardig gespeeld en is best waardevol voor het team, maar mist veel kansen. Ben ook blij dat giroud nu weer minuten kan gaan maken. Wat een lekkere goal was dat met zijn rentree tegen United.

Ik betwijfel het, het zal max een Ashley Williams zijn. Een absolute topper halen in januari is sowieso al lastig zat. Laat staan Wenger!

29 november 2014 om 21:20

Khedira is volgende zomer transfervrij, die kan zomaar dus een transfer maken deze winter... probleem is dat er ongetwijfeld concurrentie zal zijn... Arsenal is nou eenmaal een club die probeert zo min mogelijk geld uit te geven en daarom is het een heerlijke club.... maar dit houd ook in dat als een Chelsea, Man United of Man City zich met (in dit geval) Khedira zal bemoeien, dan zullen die clubs 9 van de 10x meer bieden dan Arsenal. Daarnaast kan je steeds Wenger blijven benoemen, maar er werken veel meer mensen achter de schermen... Als zo'n eigenaar van Arsenal nou eens zou zeggen "koop versterkingen, ongeacht de prijs, ik leg zelf wel wat extra's neer" Beetje zoals dat met Man City dus wel kan, met een sjeik die elk bedrag zo'n beetje kan neerleggen... Tjaa dan kan je hersenloos blijven bieden tot een club ja zegt...

Daarnaast koopt Arsenal niet zomaar elke speler, hij moet wel bij de club qua spel passen... of hij moet jong genoeg zijn waardoor je zelf de gewenste speler kan creëren.

Stel dat ze Khedira oppikken en vervolgens all in gaan op Hummels, dan heb je net genoeg breedte achterin in principe en heb je kwaliteit genoeg om prijzen te pakken. Nu kan het ook wel, maar is het lastig, zeker met blessures.

Die opstelling en dan nog op de bank hebben
Ospina, Chambers, Monreal, Aoc, Walcott, Campbell, Arteta, Rosicky, Sanogo, Flamini (en dus Wilshere of Ramsey en Welbz of Giroud) etc. etc.

Szczesny
Debuchy
Hummels
Koscielny
Gibbs
Khedira
Rams/Wils
Sanchez
Özil
Cazorla
Welbz/Giroud

Elk jaar weer dezelfde grap, er gaan geen versterkingen komen. waarschijnlijk weer een Kallstöm waar je vrijwel niets aan hebt.
Wenger zegt nu dit en op de dag dat de transfermarkt weer dicht is zegt hij:"er was niemand beschikbaar."
Elk jaar hetzelfde liedje...

29 november 2014 om 13:53

Alexis sanchez en chambers vind jij geen versterkingen?

Kom maar op Wenger, verras vriend en vijand.

Een transfervrije verdediger van 34 jaar. En een jong talent uit Frankrijk die net een zware blessure heeft gehad.

29 november 2014 om 15:16

Verassingen gaan het swso zijn. Vermaelen komt terug.

29 november 2014 om 16:17

Vermaelen is momenteel bij Barcelona continu geblesseerd. Dus nehhh.

Ik zou als ik Wenger was niet te veel over transfers praten. Veel verwachting zorgt altijd voor een minder positieve reactie. uit het niets verassen is beter lijkt me. Dm, word overigens weer niet genoemd

Waarom blijft hij dit toch altijd beloven? Je kan toch beter niks erover zeggen en uiteindelijk de beoogde spelers halen ipv iedere keer voor de transfermarkt te roepen dat je versterkingen gaat halen en dus verwachtingen creëert..

Heeft arsenal afgelopen zomer goed versterkt met Welbeck, Chambers, Debuchi en Sanchez. Snap dan ook de meeste vz mensen niet die zeuren dat hij niet goed inkoopt. Het is jammer dat Debuchi geblesseerd is, maar als ie dat niet was had Arsenal het naar mijn mening wel wat beter gedaan dan nu. Dan kan chambers op Cvm en heb je een aardige verdediging.

Ik zelf ben benieuwd wie hij gaat halen. De vraag is eigenlijk naar welk land gaat ie? Spanje, Frankrijk, Duitsland of Italië?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren