Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wenger: 'Als wij Radamel Falcao halen, dan laat ik het weten'

Laatste update:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet waarom Wenger bang is om geld uit te geven, ik bedoel als het ooit tijd is om een spits te halen is dat nu. Je hebt Ozil en Sanches gehaald en die hebben nog een top spits nodig om zelf ook beter te renderen. Cavani of Falcao, 2 wereldspitsen voor Arsenal.

29 augustus 2014 om 18:15

Falcao is sowieso onhaalbaar, gezien zijn salaris bij Monaco wat tax vrij is. Overigens denk ik wel dat Wenger nog 2 spelers zal binnenhalen, maar wie zou het zijn....

Falcao moet echt gehaald worden!!!!!! zou echt geweldig, sowieso moet hij weg daar bij Monaco :P

Er zal wel een tijd komen als die geldmachine achter Arsenal echt op gang is (is nu al in gang gezet met die nieuwe sponsordeals) dat zulke spelers worden gehaald. Een Cavani of Falcao in de spits en nog een sterke CVM die echt de erfenis van Vieira op kan eisen, dan wordt het een lastig te kloppen team.

Ik verwacht echt niks meer.. Misschien dat er nog een spits bij komt, maar Wenger kennende wil hij het doen met Campbell, Sanchez en Sanogo. Wanneer Campbell of Sanchez in de spits staan, loopt het spel gewoon niet. Er moet een aanspeelpunt staan, geen spelers die de bal in de diepte moeten hebben. Sanogo komt (nog) te kort. Daarbij gelooft Wenger in Giroud en hij vind hem goed genoeg. Vind het ook een leuke spits, maar je hebt een topspits nodig en dat is hij gewoon niet.
Een cvm is ook enorm belangrijk, want een Arteta is om te huilen op die positie.. Flamini is goed al back-up, maar niet meer.

Ben benieuwd.. Verwacht niet veel en dan is het alsnog een slechte transferperiode geweest. Cvm was het belangrijkst en daarnaast een spits. Als je kijkt naar de andere topploegen, zie je toch dat ze het wat beter voor elkaar hebben.

Wat Wenger (en zijn staf) ook doet (doen) ik vertrouw op hun en ik zal ze steunen. Ja ik vertrouw meer op hun, dan op studenten, timmermannen, bankmedewerkers, managers, krantenbezorgers, horecamedewerkers en/of amateurvoetballers. Arsenal kan gewoon mee strijden om de titel (prijzen), net als altijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren