Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wending rond Mourinho: superzaakwaarnemer onderhandelt in Spanje'

Laatste update:

José Mourinho wordt al weken in verband gebracht met Manchester United, maar diverse Engelse media melden nu dat de kansen zijn gekeerd. Gary Neville werd woensdag ontslagen als hoofdtrainer van Valencia en dat is mogelijk van invloed op de toekomst van Mourinho.

/

De steenrijke eigenaar van Valencia, Peter Lim, heeft uitermate goede banden met superzaakwaarnemer Jorge Mendes. Ook Mourinho laat zijn zaken behartigen door Mendes, die naar verluidt al in onderhandeling is over een megacontract. Mourinho kan 25 miljoen euro per seizoen gaan verdienen, waardoor hij de bestbetaalde trainer van de planeet wordt.

Wat het voor de iconische trainer uit Portugal nog interessanter maakt, is dat hij de vrije hand krijgt in het transferbeleid. Lim heeft 125 miljoen euro opzij gezet om in de zomer te investeren; hij wil met Valencia gaan concurreren met Barcelona, Atlético Madrid en Real Madrid.

Denk je dat José Mourinho naar Valencia wil?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

125 miljoen is tegenwoordig niet meer zo heel veel als je ziet hoeveel Valencia moet investeren.

31 maart 2016 om 09:34

Met een fatsoenlijk scoutingsapparaat is 125 miljoen een behoorlijk bedrag om te investeren. Valencia kan de absolute toppers niet halen dus zullen ze in de vijver daaronder moeten gaan vissen. Valencia terugbrengen naar een vierde plaats zou echt een wereldprestatie zijn.

31 maart 2016 om 09:35

Ze hebben toch een goed team? Waarom zouden ze nog meer dan 125 moeten investeren dan?

31 maart 2016 om 09:49

Welnee. Valencia heeft een zeer talentvol elftal. Er moeten wat specifieke spelers gehaald worden, vooral om balans in het team te creëren. Kan met 125 miljoen gemakkelijk.

Voor een trainer die een uitdaging zoekt om een topteam te bouwen is Valencia natuurlijk wel dé club. Grote achterban, straks een mooi nieuw stadion, een rijke voorzitter, mooie stad om in te wonen en een talentvolle selectie en dito jeugdopleiding.

31 maart 2016 om 10:23

Niks voor Mourinho dus. Ik hoop dat Pellegrini naar daar gaat. Heeft al bewezen dat hij een talentvolle ploeg op hoog niveau kan laten spelen (malaga)

31 maart 2016 om 10:33

Eh Porto vergeten? Volgens mij waren dat ook geen vedettes hoor.

31 maart 2016 om 11:00

Porto had een ploeg met allemaal toppers. Jong, maar stuk voor stuk top. En als je naar de ploeg gaat kijken zie je dan die ploeg in topvorm het nog steeds goed zou doen in Europa.

Valencia is en totaaaaal ander verhaal. Daar boven op zal pellegrini voor rust zorgen in Valencia war daar echt nodig is. Rust en mourinho gaan niet echt samen

31 maart 2016 om 13:36

Laten we de prestatie van Porto niet overdrijven. Het was een jaar waarin alle 'top' teams het lieten afweten. De finale was nota bene tegen Monaco om maar aan te geven..
En nu ik toch bezig ben, met Inter was het een 'gestolen' finale, daar hadden ze helemaal niet horen te staan.
Blijft over dat Mourinho maar een paar keer kampioen is geworden met alle financiële vrijheid van de wereld.
Als hij met Valencia echter zou gaan presteren in de competitie en CL, neem ik m'n woorden terug.

31 maart 2016 om 16:15

In die periode was Monaco een behoorlijke ploeg uit Frankrijk hoor, een outsider voor de CL misschien, maar in Frankrijk zelf was dat wel anders.

31 maart 2016 om 12:12

Ze hebben (op papier)een betere selectie dan vorig seizoen waarmee ze stiekem toch nog lang meededen voor de titel en slechts 1 punt achter Atletico eindigden. Grootste probleem in de huidige selectie is dat het grotendeels een heel onervaren team is.

Men moet sowieso geen spelers meer halen die duurder zijn dan 15 miljoen, die hebben het tot nog toe geen van allen waar kunnen maken....(zelfs Joaquin heeft nooit zijn niveau meer gehaald)

31 maart 2016 om 17:02

Ze hebben echt een heel goed team en veel jonge gasten. Mourinho zal daar wel eens heel goede zaken kunnen doen.

Als hij naar Valencia zou gaan, dan gaat hij ze oorlog voetbal laten spelen denk ik. Vooral tegen Barca en Real. Ik weet dat Atletico dat ook speelt, maar Mourinho zal toch echt wraak willen nemen op Barca en Real.

31 maart 2016 om 09:46

wraak voor zn eigen falen?
geen 1 coach heeft in 3 jaar tijd zo weinig gewonnen met Real als mourinho...ondanks zn enorme lading aankopen.

31 maart 2016 om 10:04

Je weet toch wel hoe Mourinho is? Ookal die 3x laatste zou worden met Real, dan alsnog zou hij wraak willen nemen. Dus ik zeg niet dat hij dat moet dan, maar dat hij dat wel zou willen doen.

tja...als valencia 125 miljoen investeert kunnen ze echt nog niet concurreren met de grote teams.

Voor dat geld kun je misschien 2 toppers halen. Je kunt het dus beter uitgeven aan verrassende aankopen zoals leicester gedaan heeft. Maar dan moet je altijd weer wat geluk hebben.

En daarnaast moeten de toppers ook nog naar valencia willen komen. Geen CL, enorme achterstand op de topploegen. succes

31 maart 2016 om 09:51

Vergeet niet dat Jorge Mendes nauw betrokken is bij Valencia. Die kan er zomaar voor zorgen dat 'topspelers' (ligt er ook maar net aan wat je als topspeler beschouwt) wél voor een club als Valencia gaan.

31 maart 2016 om 10:37

Je zou 3 tot 4 echte versterkingen halen, plus inderdaad de banden die Mendes heeft zullen best helpen.

Als je bij iedere ploeg (behalve Barca/real/bayern) 3 topper erbij zet gaat de rest ook beter spelen. Vul daarbij de geweldige jeugdopleiding van Valencia en je kan een prima elftal ontwikkelen.

Ontwikkelen is alleen iets wat Mourinho totaal niet kan, en dus zie ik hem ook niet zo graag komen. Pellegrini is inderdaad een veel beter optie.

31 maart 2016 om 11:08

Valencia heeft altijd een geweldig scouting apparaat gehad. Net als de meeste Spaanse suptoppers. Spelers als Claudio Lopez, Silva, Villa werden op het juiste moment binnengehaald en werden bij Valencia wereldtoppers. Daarnaast hebben ze een geweldige jeugdopleiding die al jaren toppers voortbrengen, zoals; Gaya, Alcacer, Alba, Bernat, etc. Voor het sportieve welzijn van de club zou Valencia niet voor Mourinho moeten gaan. Trainers als Pellegrini, Sampaoli de held van Vallecas; Paco.

31 maart 2016 om 12:06

Ik wil niet veel zeggen, maar Alba komt (godzijdank)niet uit de jeugd van Valencia maar uit die van Barcelona. Silva daarintegen komt dan wel weer uit de eigen jeugd.

Zou wel leuk zijn, dan krijg je 4-5 ijzersterke clubs in de top van Spanje die met elkaar kunnen concurreren.

Mourinho heeft aan gegeven niet halverwege een seizoen ergens te willen beginnen bij een club.
En Valencia is niet echt de club waar Mourinho zou willen werken lijkt me. Minder geld en om de prijzen hoef je het niet te doen.
Dit bericht wordt de wereld in gebracht om zo ergens anders de druk op te voeren.
En Mourinho wordt nu bij elke club in verband gebracht waar een trainer ontslagen wordt of op de schopstoel zit.

Wat een onzin bericht, zelfs al zou Mourinho willen komen dan kan en vooral MAG Valencia de bovenstaande bedragen nooit gaan betalen i.v.m restricties van de Spaanse bond(en Uefa).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren