Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weghorst: ‘Giroud is wel een vergelijkbaar type spits als ik’

Laatste update:

Wout Weghorst is dit seizoen aanvoerder van AZ vanwege de blessure van Ron Vlaar. In die rol laat Weghorst zich nog nadrukkelijker gelden, hoewel hij altijd al gepassioneerd op het veld stond. De aanvaller noemt zich een 'echte liefhebber'. "Hoe je het voetbal beleeft, is iets wat in je genen zit, denk ik. Ik heb die passie van kinds af aan al gehad."

Inmiddels vindt Weghorst die passie zijn grootste kwaliteit als voetballer. De clubtopscorer van AZ, dit seizoen goed voor zeven doelpunten, is ook in zijn vrije tijd constant bezig met het voetbal. "Ja, ik was onlangs naar Arsenal - Huddersfield Town. Dat vind ik leuk om samen met mijn broertje te doen. Daar haal ik dan motivatie uit. Ik kijk hoe topspitsen bewegen of welke loopacties zij maken", vertelt Weghorst op de website van AZ.

In de eerste helft speelde Alexandre Lacazette; na rust kwam Olivier Giroud erin. Met laatstgenoemde ziet Weghorst gelijkenissen. "Hij is wel een vergelijkbaar type spits als ik. Dan let ik op de slimmigheidjes die hij hanteert. Ook zag ik dat hij eigenlijk maar heel weinig aan de bal kwam en toch twee goals maakte. Maar ik kan ook op een vrije dag naar mijn neefjes rijden en de hele dag met ze voetballen." Zaterdag treft Weghorst zijn voormalige club Heracles Almelo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry, maar Giroud compenseert zijn onkunde niet met extreem hard werken , irriteren en door het slijk gaan.

Vind ze allebei ook totaal anders, Giroud is echt een beer van een spits die zeer kop sterk is. Weghorst is meer een lange slungel.

Je kan zeggen en alles vinden van weghorst, maar dit is i.m.o. een voorbeeldprof die alles doet om beter te worden en in zichzelf te investeren. Daarnaast op t veld alles doet voor de winst! Te weinig van dit soort types met een echte winnaarsmentaliteit!

8 december 2017 om 18:44

Alleen een beetje jammer dat een speler het doet waar het nederlands elftal niets aan gaat hebben.. Hij doet inderdaad zijn uiterste best maar ik krijg nog steeds pijn aan mijn ogen als ik hem met bal aan voet zie

9 december 2017 om 12:41

Tuurlijk ziet het er niet altijd even frivool uit en dit komt ook door zijn lengte. Maar waarom zou, ik noem maar een Bas Doet als voorbeeld, dat wel kunnen en hij niet? Je zou hem toch op zijn minst in een nietszeggend oefenpotje kunnen uitproberen. Zelfde geldt dat ik niet begrijp waarom een haps nog nooit is opgeroepen.

Een vergelijkbaar type is het wel, maar zijn niveau zal hij nooit halen.
Ik vond het altijd maar een beetje een naar mannetje, maar ik kan zijn werklust en drive wel waarderen!

Giroud maakt wereldgoals en Weghorst niet. Daarbij is Giroud in elke onderdeel ook nog is beter. Ze zijn misschien wel een beetje vergelijkbaar

8 december 2017 om 18:32

'Ze zijn misschien wel een beetje vergelijkbaar..' Dat is exact wat Weghorst zegt, maar zoals gewoonlijk kan men weer niet begrijpend lezen en krijg je van die hatelijke reacties dat Giroud 10x zo goed is, dit beter kan, een mooiere vrouw heeft, etc.

8 december 2017 om 18:50

Vergelijkbaar in wat precies dan? Ik zit nog steeds te zoeken waarin ze vergelijkbaar zijn

11 december 2017 om 14:24

Dat vraag ik me eigenlijk ook af, maar daar reageerde ik ook helemaal niet op. Ik word er gewoon ontzettend moe van dat mensen niet kunnen lezen, vervolgens reacties plaatsen en in die reactie exact zeggen wat eigenlijk de speler zegt; wat inhoudt dat ze het gewoon eigenlijk ermee eens zijn.

Voor AZ een goede spits. Dezelfde type spits klopt,maar daar is alles mee gezegd.arsenal is 3 klasse beter dus daar wordt ook anders gespeeld en hangt er een ander soort druk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren