Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Wegen van Liverpool en Braziliaanse pechvogel scheiden definitief

Laatste update:
/

Fábio Aurélio keert na twaalf jaar terug naar Brazilië. Gremio de Porto Alegre maakt donderdagavond via zijn officiële kanalen de komst van de 32-jarige linkerverdediger bekend. Fábio Aurélio beschikte over een aflopende verbintenis met Liverpool en alles wees er reeds op dat de wegen in de zomer zouden scheiden.

Fábio Aurélio speelde in eigen land voor São Paulo en maakte medio 2000 de overstap naar Valencia, waarmee hij tweemaal landskampioen werd. Na zes jaar koos hij voor een transfervrije aftocht als Che en werd hij bij Liverpool herenigd met voormalig Valencia-coach Rafa Benítez.

Hoewel de samenwerking in de eerste jaren een succes was, zal Fábio Aurélio voornamelijk worden herinnerd als de blessuregevoelige linksback. In de laatste drie seizoenen speelde hij slechts een handvol duels en was het al duidelijk dat de aflopende verbintenis niet verlengd zou worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde...geen slechte speler...

Was een leuke speler om naar te kijken
Geen toplinksback maar wel een speler die zich volledig inzette voor Liverpool
Fabio Aurelio succes in je verdere loopbaan namens een Aston Villa supporter

24 mei 2012 om 23:38

Zeker een leuke speler om naar te kijken, alleen erg jammer dat hij zo veel geblesseerd is geweest.
Fabio Aurelio succes in je verdere loopbaan namens een F.C blauw-wit supporter

Moet bij hem nog altijd denken aan die vrije trap tegen Chelsea in de korte hoek. Was een leuke back met een goed linkerbeen maar geen wereldtopper. Heeft toch een mooie carrière gehad tot nu toe.

24 mei 2012 om 21:42

Ik had precies hetzelfde met die vrije trap, het eerste waar ik aan moest denken Jammer dat hij zoveel blessureleed heeft gehad, vond het altijd wel een goede speler.

http://www.youtube.com/watch?v=fc79lnec2bo dit is een filmpje over zowel Aurelio als Insuá (die speelt inmiddels ook ergens anders), vanaf 1:40 is de vrije trap tegen Chelsea te zien

Zo die mislukkeling gaat weer weg bij Liverpool,l zeer overschatte speler.

24 mei 2012 om 22:36

nee joh die billy turf die jij als profielplaatje hebt was zeker niet overschat

24 mei 2012 om 22:57

Die '' Billy Turf'' word juist onderschat

Mooi dat die Braziliaanse voetballers altijd hun carriere nog even afsluiten in Brazilië. Aurelio was niet goed genoeg meer voor Europees topniveau, dus een terugkeer naar Brazilië lijkt mij de juiste stap. Jammer dat dat niet vaak genoeg gebeurt bij Nederlandse voetballers.

Was hij niet de eerste Braziliaan ooit in dienst van Liverpool?

24 mei 2012 om 21:38

Ja dat was hij. Even Googlen doet wonderen. ;

24 mei 2012 om 21:43

Ik dacht al dat ik dat heel lang geleden eens had opgevangen. Toch vreemd dat hij de eerste was, voor een topclub.. Iedere topclub heeft nu wel minstens één Braziliaan in zijn selectie rondlopen.

Na spelers als Riise, Traore en nog andere betere linksbacks kwamen ze met deze Aurelio. Matige speler heb hem nooit goed gevonden. Beter dat ze hem weg doen nu nog een stuk of 10 anderen.

24 mei 2012 om 21:42

noem er eens 10 op dan!
beetje kort door de bocht

24 mei 2012 om 21:49

Carragher veels te traag laatste jaren kan hij het nauwelijks bijbenen.
Kuyt gaat ook weg waarschijnlijk, Wilson kan je verhuren. Net als Joe Cole, Pacheco en Aqulani die terug komen na de zomer. Waar ze helemaal niets aan hebben gehad. Jongens als Adam, Spearing. Doni, Shelvey, kan je verhuren of zelfs verkopen!!

Ze moeten het zelf weten, maar als ze zo doorgaan wordt het een middenmoter in Engeland....

24 mei 2012 om 22:18

Ken je heel dat Liverpool wel? voor zover ik weet is Spearing een van de grote talenten daar!

24 mei 2012 om 22:37

Moet je nagaan hij raakt geen bal goed man

24 mei 2012 om 22:51

Het is maar wat je goed vind, vind hem helemaal niks speelt ook heel weinig. Vooral met die concurrentie op zijn positie....

Ik weet nooit wat ik moet denken van die spelers die terug gaan naar Brazilie, is dat positief of negatief?

Helpen ze het niveau van de andere spelers te verbeteren of staan ze talenten in de weg? IK denk zelf dat het positief is, maar zeker weten doe ik het niet..

Wens hem in elk geval veel succes en vooral gezondheid toe, zou leuk zijn ls hij zijn laatste jaren nog echt kan spelen in plaats van te moeten toe kijken!!

24 mei 2012 om 21:56

Ik neem niet aan dat je terug gaat naar Brazilië voor het geld of voor de geweldige competitie. Volgens mij kun je het beter zien als een van Bommel die teruggaat naar Psv. Gewoon teruggaan naar het oude nest, alhoewel dat in dat geval niet geldt omdat Fabio Aurelio bij Sao Paulo speelde voordat hij naar Europa kwam.

Dit was een dramatisch en overschatte voetballer. Dat was die bij valencia en bij liverpool heeft hij nauwelijks gespeeld.

Het was een goede speler, alleen had hij teveel blessures. Weggegooid geld , helaas.

24 mei 2012 om 21:43

ga toch heen. Ik ken meerdere p. tendams en die vertellen alleen maar onzin. Aurelio was dramatisch

24 mei 2012 om 22:07

Hij was geen slechte speler, prima back met een mooie trap. Helaas kwam hij nauwelijks aan spelen toe.

Deze man had een erg goede vrije trap.
Ook een goede voorzet, alleen ontzettend traag.

Jammer, ondanks hij nauwelijks speelde vond ik het zeker geen slechte speler. Ik wens hem veel succes verder, en bedank hem voor zijn trouwheid dat hij gewoon bij de club bleef.

edit: Het kwam vooral denk aan blessures dat hij weinig speelde, jammer.

Jammer dat hij van glas gemaakt is, anders had er echt wel wat ingezeten. Fabio, Ynwa. Je wordt niet vergeten voor je vrije trappen

24 mei 2012 om 22:28

Die vrijetrap in die 4-4 tegen Chelsea CL was schitterend, ook met een klein beetje slapende Cech, maar eerlijk toegegeven het was een mooie.

Ik was hem overigens vergeten dat hij nog speelde

24 mei 2012 om 22:33

Ook een mooie tegen Man United, een maand daarvoor. In potentie echt een hele goede speler.

24 mei 2012 om 22:41

Ik vond het zonde dat hij kampte met vele blessures hij was zoals je al zei een potentiële speler.

Die vrije trap van 'm in de CL tegen Chelsea staat nog op mijn netvlies gebrand. Ik vond 'm wel een redelijke linksback maar door zijn vele blessures heeft hij zich nooit kunnen bewijzen.

haha dat deze gast nog bij Liverpool speelde

Goede zaak. Die Spaanse Armada onder Benítez was ook niet normaal. Leek erop alsof iedere Spanjaard die tegen een bal kon trappen een contract kreeg bij Liverpool. Net zoals Wenger grotendeels in Frankrijk shopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren