Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Weg naar Eredivisie ligt open voor Necid na contractontbinding

Laatste update:

Tomás Necid is niet langer speler van Bursaspor, zo bevestigt zijn zaakwaarnemer Jiri Muller maandagmiddag op Twitter. De aanvaller heeft zijn contract in onderling overleg met de club laten ontbinden. Een reden wordt niet vermeld, maar mogelijk heeft de contractontbinding te maken met een naderende overstap naar ADO Den Haag.

Necid werd vorig seizoen gestald bij Slavia Praag, maar de Tsjechische club maakte geen gebruik van de optie tot koop. Zodoende keerde de 29-jarige aanvaller in de zomer terug bij Bursaspor. In de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen kwam Necid nog aan spelen toe: hij deed in de eerste helft mee tegen Fenerbahçe (2-1 nederlaag) en kwam tegen Kayserispor (0-0) een kwartier voor tijd binnen de lijnen als invaller. Zondag behoorde Necid echter niet tot de wedstrijdselectie voor het uitduel met Konyaspor (0-0).

Zondagavond meldde Voetbal International dat Necid in beeld is bij ADO Den Haag. Een verhuurperiode zou de insteek zijn geweest van de Eredivisionist, maar dat is nu dus niet meer mogelijk. Als ADO zich wil versterken met Necid, zal het zelf een contract moeten aanbieden aan de 44-voudig international. Hij kan in Den Haag de opvolger worden van de naar AZ vertrokken aanvalsleider Björn Johnsen. Overigens hoopt ADO ook Giovanni Troupée op huurbasis binnen te halen: hij moet overkomen van FC Utrecht.

Necid begon zijn profloopbaan in 2006 bij Slavia Praag, dat hem in januari 2009 naar CSKA Moskou liet gaan. De Russen verhuurden Necid achtereenvolgens aan PAOK Saloniki, zijn oude club Slavia en PEC Zwolle. Tussen augustus 2014 en januari 2015 kwam hij tot acht doelpunten in veertien duels voor PEC. Necid keerde vervolgens terug naar CSKA, maar zijn contract werd ontbonden en hij kon in februari definitief aansluiten bij PEC. Na nog eens tien wedstrijden en drie doelpunten stapte hij over naar Turkije, waar zijn contract nog een jaar doorliep. In totaal kwam hij tot 34 wedstrijden in de Süper Lig voor Bursaspor, waarin Necid 11 doelpunten maakte.

Tomas Necid zou een uitstekende aanwinst zijn voor ADO Den Haag

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is die jongen alweer 29!? In mijn hoofd speelde hij twee seizoenen geleden nog voor PEC op z'n 23ste.

Zou dit verder ook niet de perfecte spits voor FC Utrecht zijn? Gek dat die helemaal geen interesse tonen.... goede aankoop wel voor Ado, kan een type Bulykin worden die op latere leeftijd opbloeit bij de club. Ook weer lekker om een aanspeelpunt in de spits te hebben voor ze

27 augustus 2018 om 14:11

Precies de man die we bij Utrecht nodig hebben! Een jaar geleden ging het gerucht dat Utrecht bezig was met Necid, helaas bleek het toen om Gortler te gaan

27 augustus 2018 om 15:04

Die makienok heb ik gister zien spelen en dat leek me toch ook een prima spits. Daarnaast hebben jullie ook nog Kerk en Dessers. Lijkt me niet dat jullie hem ook nog nodig hebben toch?

27 augustus 2018 om 15:52

Haha, heb je Kerk en Dessers weleens zien spelen? Die mogen lekker maar Jong Utrecht. Utrecht heeft 1 spits en dat is Makienok. Een man als Necid is hard nodig want Makienok is een stuk glaswerk van 2.01 m lang.

30 augustus 2018 om 01:10

Ik vind Kerk zelf wel goed hoor, maar niet als diepe spits. Die jongen moet om een Makienok of Necid gaan draaien. Op dit moment heb je als Utrecht zijnde gewoon geen kapstok a la Haller of Boymans of iets. Laten we hopen dat Makienok wat wordt want Dessers is het ook wel net niet

Nou laat maar snel rond komen dan nu....geen transfersom alleen een salaris....een goede speler voor ADO en net als troupe een leuke verdediger is...jong en mischien wel volgend seizoen over te nemen van Utrecht!!
Concurrentie in de spits positie is goed samen met die Chinees!

27 augustus 2018 om 14:23

Ik denk dat Utrecht Troupee volgend seizoen niet laat gaan, aangezien Kaliber dan misschien wel weggaat.

27 augustus 2018 om 16:16

Troupee heeft een contract tot 2021, dat kan ADO nooit afkopen want ADO betaalt nooit meer dan 500k voor een speler, als ze dat ooit al gedaan hebben. Voor dat geld laat Utrecht hem echt niet gaan.

Wat ben ik blij met deze transfers zeg, vooral een spits was heel erg nodig. Hoop dat het nu echt gaat lopen bij ado en als kishna er ook nog bij komt voor de play offs gaan strijden

27 augustus 2018 om 14:12

Kishna zal ongetwijfeld ook wel komen denk ik, hij wilt niet voor niets zelf in Nederland bij ADO revalideren. Necid is inderdaad een mooie speler voor ADO laat m de concurrentie met Zhang maar aangaan, net als dat Troupée de strijd aan mag gaan met Malone.

Ik zag Bursaspor gisteren spelen, maar in dit team heb je totaal niks aan Necid. De vleugelspelers geven nooit een voorzet via de zijkanten. En als ze een voorzet proberen, vliegt die de stadion uit. Ze hebben meer aan een Doumbia dan aan Necid. Wel een goede aankoop voor Ado.

Hoop toch echt als die naar de eredivisie komt, dat hij toch naar PEC gaat. Dit is veruit onze beste spits van de afgelopen jaren geweest. Zijn doelpunten moyenne was goed voor een club als Zwolle en tevens zeer sterk en voetballend goed.

Hoop echt met je mee. Echt het type dat we nodig zijn op dit moment.

Denk dat er wel een paar meer teams in de Eredivisie zijn die hem kunnen gebruiken, Den Haag, Pec, Utrecht maar ook Feyenoord en Groningen bijvoorbeeld.

Nijkamp zou zich ongeloofwaardig maken als hij deze kans niet grijpt. Al drie jaar lang gaat er het gerucht dat PEC serieuze interesse heeft in Necid en deze transferperiode werd er zelfs onderzocht of hij financieel haalbaar is, maar nu het puntje bij paaltje komt heeft PEC klaarblijkelijk geen behoefte aan Necid. Hij kan met Van Duinen een prima koppel vormen en met zijn ervaring en karakter een aanwinst zijn voor dit elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren