Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'We missen tien dagen voorbereiding, daarom is onze start zo matig'

Laatste update:
/

Chelsea is met een gelijkspel en een nederlaag slecht begonnen aan het nieuwe jaar in de Premie League, maar Nemanja Matic maakt zich geen zorgen. De middenvelder wijt het stroeve begin aan de vroege start van de competitie en belooft de fans dat de titel nog lang niet uit beeld is. “We zullen stap voor stap beter worden.”

Om de Engelse bondscoach Roy Hodgson meer tijd te gunnen voor zijn preparaties op het EK in Frankrijk, besloot de Engelse voetbalbond dat de Premier League eerder moet eindigen. Daardoor stond ook de start vroeger gepland dan gebruikelijk is. “Die tien dagen ten opzichte van vorig jaar maken een groot verschil en misschien is dat het probleem”, zegt Matic in de London Evening Standard.

“Maar wij zijn niet de enigen die daar last van hebben, dat geldt voor iedereen”, vervolgt hij. “Dit is voetbal en we moeten ermee leren leven. Ik merk op de training dat iedereen hongerig is, dat iedereen weer kampioen wil worden.” De ex-speler van Vitesse verwacht dan ook dat Chelsea de opgelopen schade gaandeweg het seizoen zal repareren. “We zullen steeds iets beter worden. We gaan meedoen om de titel, daar ben ik van overtuigd.”

Zie jij Chelsea de titel winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iedereen heeft er inderdaad last van dus dit mag geen excuus zijn. Wellicht anders minder avontuurlijke tochtjes naar Amerika vlak voor de wedstrijden.

20 augustus 2015 om 22:49

Daar kunnen de spelers niks van zeggen. Elke team wil wel thuis blijven zonder te reizen

20 augustus 2015 om 23:22

Ben daarom ook enorm blij dat van gaal het reizen dit jaar voor ons heeft ingekort. Vorig jaar hadden we een drama start. Je weet wat men zegt goed begonnen is....

21 augustus 2015 om 01:06

.... leuk, maar het gaat erom waar je staat op het einde...

Zoiets?

21 augustus 2015 om 01:13

Dat klopt. Maar een club als Chelsea hoort dit allemaal te weten.

20 augustus 2015 om 23:59

Ach, de Aziatische tripjes van Arsenal hebben nou ook niet echt geholpen aan de start van de competitie. De enige die tot nu indruk maakt van de top 6 is City

21 augustus 2015 om 01:12

Blijkbaar snap je niet wat ik bedoel. Arsenal was alweer een tijdje in Londen in verband met The Emirates Cup. Chelsea was pas twee dagen voor de clash met Arsenal terug.

21 augustus 2015 om 11:33

Blijkbaar snap je niet wat k bedoel. Het maakt dus niks uit hoe lang je al weer terug was in Engeland

Och och het kampioenselftal heeft 10 dagen achterstand wat erg, hou toch op man!
Als je kijkt naar de spelers van chelsea moeten ze met gemak voor de top 2 spelen zonder excuus

20 augustus 2015 om 22:41

Ze hebben geen achterstand van 10 dagen. Iedereen heeft het. Dus iedereen heeft er last van... dus.. ja.. niemand heeft er eigenlijk last van...

O dat is het gewoon. Met die 10 dagen extra was het echt heel anders geweest haha. Het loopt gewoon even niet en dat zal wel snel weer goed komen. Heeft niks met die 10 dagen te maken.

Achjoh, het is gewoon de instelling.. Ze hebben een half jaar kunnen spelen met een flinke voorsprong, en hebben het zakelijk afgemaakt. De honger bij de andere clubs is groter nu en Chelsea speelt nog met de instelling als afgelopen half jaar. Maar goed dat ze afgelopen zondag de deksel op de neus hebben gekregen, en ze nu (hopelijk) wakker zijn geschud voor de rest van het seizoen

Zeg dan niks haha. We missen 10 dagen, maar de rest ook. Dat is toch geen argument? Chelsea moet gewoon even inkomen, daar gaat 't dadelijk vanzelf wel lopen. Als Hazard, Fabregas en Costa in vorm zijn komt dat wel goed. Daarnaast komt Pedro er ook nog bij.

20 augustus 2015 om 23:20

Chelsea heeft minder reden om te klagen dan Arsenal en City, lijkt me. De eerste club had geen sterspeler die helemaal tot aan de finale van de Copa America is geraakt, Alexis en Agüero wel.

20 augustus 2015 om 23:31

Dat ook nog idd.

20 augustus 2015 om 23:48

En costa was niet geblesseerd zeker?

21 augustus 2015 om 00:01

O jee, Costa is geblesseerd. Blessures zijn er altijd, da's voetbal. Wilshere is ook geblesseerd.

Het gaat hier om de voorbereiding, hoeveel tijd ze hadden om zich voor te bereiden. Die Copa America duurde gewoon te lang, of de PL startte te vroeg, daar moeten degenen die de kalender opmaken iets aan doen, aan blessures kan niemand wat doen.

21 augustus 2015 om 00:34

Blessures, ja das voetbal... de copa amerika, ja hoort er ook bij zo'n landen toernooi. Das voetbal...

21 augustus 2015 om 06:38

Zeer leuk gevonden, alleen raakt het kant noch wal.

Des te erger het is. Chelsea heeft vrijwel dezelfde selectie intact, dus in principe hoef je vrij weinig voor te bereiden als kampioen zijnde

Daarom heb je ook wisselspelers.
Zodat je ze kan inzetten in vriendschappelijke wedstrijden en dan kan je de basis spelers rust geven.
Mourinho moet wat vaker rouleren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren