Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘We hadden die avond met 4-0 moeten winnen van Manchester United’

Laatste update:

Miralem Pjanic ziet veel overeenkomsten tussen Atlético Madrid en Juventus. De topclubs uit Spanje en Italië treffen elkaar woensdagavond in het Wanda Metropolitano in de achtste finale van de Champions League. In hetzelfde stadion wordt op 1 juni de finale afgewerkt en daar wil Atlético zich dolgraag voor plaatsen, zo weet Pjanic.

De middenvelder van Juventus stelt in Il Giornale dat de filosofie van Atlético Madrid vergelijkbaar is met die van zijn eigen club. "Het is aan ons om beide wedstrijden te controleren en, nog belangrijker, om in Madrid minstens een keer te scoren", benadrukt Pjanic. "Atléti vertoont veel gelijkenissen met Juventus. Het zijn allebei solide ploegen, die weinig ruimte laten aan de tegenstander en weinig doelpunten incasseren."

"We zetten allebei agressief druk als we tegenstanders dekken, maar wij hebben meer individuele kwaliteit. Dat is het wapen waarmee we het verschil moeten maken", stelt de Bosniër, die een getergde tegenstander verwacht. "Ze zullen nog meer motivatie hebben dan normaal, omdat ze de finale voor eigen publiek willen spelen. In de afgelopen vijf jaar stonden ze twee keer in de finale en dat geldt ook voor Juventus."

Juventus staat fier bovenaan in de Serie A, maar lijkt in 2019 nog geen geoliede machine. Eind vorige maand werd de Oude Dame vernederd door Atalanta (3-0) in de Coppa Italia en drie dagen later volgde een 3-3 remise tegen Parma. "We voelen ons sterk, ook al zijn we uitgeschakeld in de Coppa Italia. Verder hebben we dit seizoen goede resultaten geboekt. We hebben wel een paar wedstrijden achter de rug waarin het minder ging, dus we moeten ons op een paar vlakken verbeteren", weet Pjanic.

In de Champions League verloor Juventus twee van de zes groepswedstrijden. Thuis tegen Manchester United (1-2) en uit bij Young Boys (2-1) ging het team van Massimiliano Allegri onderuit. "We hadden die avond met 4-0 moeten winnen van Manchester United", verzucht Pjanic. "We hebben vaak bewezen hoe sterk we zijn, maar men houdt ervan om de alarmbellen te rinkelen. Wij maken ons geen zorgen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als er één ploeg is waar Juventus het ontzettend lastig mee gaat hebben, dan is dat toch Atlético. Lijkt mij toch de moeilijkste loting dat Juventus had kunnen hebben.

En ja ik weet dat Barcelona, City , PSG en Real beter zijn maar het gaat om de manier van voetballen. Atletico speelt heel compact, terwijl Juve tegen bovenstaande ploegen de match kan uitcounteren.

18 februari 2019 om 10:40

Alleen Atl Madrid is zwaar uit vorm.
Dus nee Juve kon niet beter treffen.
Als je ziet dat Atl Madrid het erg zwaar krijgt met Rayovalacano en thuis helemaal weggespeeld is door een mindere Real Madrid. dan kan je maar alleen een dibg concluderen, dat juve van geluk mag spreken dat zij Atl Madrid hebben geloot.

18 februari 2019 om 11:14

@The_best-1

We spreken donderdag terug ;-). Atléti speelt thuis, krijgt heel weinig doelpunten tegen (scoren er ook niet zoveel..) en wilt de finale in eigen huis spelen. Een kolkend Wanda Metropolitano kan wonderen brengen.

18 februari 2019 om 11:00

Klopt. Atletico speelt simpelweg defensief, maar effectief voetbal, wat vaak erg saai kan zijn voor een neutrale toeschouwer. Als je kijkt naar hun doelsaldo: Atleti heeft maar 18 doelpunten tegen, de minste van de PD. Maar, zij scoren over het algemeen ook vrij weinig. Veel van hun overwinningen zijn 1-0'tjes, 2-0 en bij uitzondering eens een 3-0. Zal al helemaal moeilijk worden voor Juve, aangezien zij nu gedwongen worden meer op te bouwen, ipv te kunnen uitbreken met snelheid en individuele acties.

Juventus speelt erg zakelijk en hebben een goede ploeg met veel ervaring. Dat is ook de reden dat ze eigenlijk al kampioen zijn. Maar voetballend vind ik ze niet indrukwekkend en soms zelfs saai. Hetzelfde kan gezegd worden over Atletico. Ze spelen redelijk defensief, maar winnen vaak wel hun wedstrijden. Om deze reden denk ik dat het een waardige krachtmeting gaat worden met weinig doelpunten. De details zullen doorslaggevend zijn verwacht ik. Toch denk ik dat Juventus met een ervaren en fitte Ronaldo aan het langste eind zal trekken.

Dat is leuk en aardig wat Pjanic zegt, maar ik zie geen verandering bij Juve. Het is nog steeds zakelijk en behoudend. Juve scoort de laatste paar wedstrijden iets meer, maar het spel is nog steeds behoudend. Juve heeft dit seizoen bijvoorbeeld geen een keer 4 doelpunten in 1 wedstrijd weten te maken. Het doelsaldo van Juve is ook niet echt hoog voor een ploeg die zo ver bovenaan staat. Ook in de Cl groepsfase is 8 doelpunten in 6 wedstrijden niet evht om naar huis over te schrijven voor een topclub met cl aspiraties.

18 februari 2019 om 12:17

Ik vind Juve ook een heel rare ploeg. Komen altijd heel ver in de CL en worden al jaren onbedreigd kampioen, maar toch loopt het elftal niet over van de absolute sterren. Nu met Ronaldo hebben ze er natuurlijk wel eentje van de buitencategorie, maar ik doel meer op de jaren hiervoor ook. Een goed centrum dat al wel redelijk op leeftijd is met Chielini en Barzagli/bonucci, dit seizoen een matige keeper en de backs zijn niet top. Het middenveld is bestaat nu ook niet uit echte wereldtoppers. Khedira mocht toch vrij makkelijk vertrekken bij Real en heeft zijn beste tijd gehad, Can is aardig maar ook niet meer dan dat en Betancur is geen geweldenaar. Voorin heb je met Mandzukic een aardige spits maar ook eentje die het bij Bayern uiteindelijk niet gered heeft en ook geen doelpuntenmachine is. Dybala vind ik wel een potentiele wereldtopper maar die blijft toch wat hangen in zijn ontwikkeling.

18 februari 2019 om 12:56

Weinig absolute sterren? Keeper matig? Backs niet top? Dybala, Ronaldo, Bonucci, Chiellini, Sandro, Cancelo, Bernardeschi, Costa etc etc, allemaal sterren. Chiellini/ Leo is geen goed centrum maar een top 3 centrum van de wereld, backs zijn absolute wereldtop zowel Cancelo als Sandro, Szczesny is nu al twee jaar gewoon wereldtop, bijna foutloos en geweldige reflexen, enige waarmee ik het eens ben is ons middenveld.

18 februari 2019 om 13:01

Matige keeper😂😂

18 februari 2019 om 13:01

Op het middenveld zijn Pjanic en Matuidi wel top, maar er mist daar gewoon een topper. Daar waar Juve in 2015 de Cl finale haaldr met Pirlo, Pogba Vidal en Marchisio...

Juventus gaat door. Wat het verschil gaat maken is de ervaring.

18 februari 2019 om 14:47

Ervaring?? Volgens mij heeft Atletico afgelopen jaren net zo vaak de finale gehaald als Juventus..

Redeneren met 'had moeten' betekent al dat het niet gebeurd is. Het is geen jurysport waarbij het team met de meeste kansen automatisch wint! Had je zelf maar scherper moeten zijn..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren