Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

WBA handelt snel na ontslag Irvine en stelt Trainer van het Jaar aan

Laatste update:

Tony Pulis is de nieuwe manager van West Bromwich Albion, zo meldt de Premier League-club donderdagmorgen via de officiële kanalen. De oefenmeester uit Wales, 56 jaar, is de opvolger van de maandag ontslagen Alan Irvine en heeft tot 30 juni 2017 getekend. Pulis krijgt van de directie van the Baggies de voorkeur boven Tim Sherwood.

/

Irvine werd afgelopen week verantwoordelijk gehouden voor de sportieve malaise van WBA, dat slechts vier punten uit de laatste negen competitieduels verzamelde en op een zestiende plaats in de Premier League staat. Zaterdag leidt Pulis zijn eerste wedstrijd, als WBA in de strijd om de FA Cup aantreedt tegen Gateshead, dat uitkomt op het vijfde niveau in Engeland.

Vorig seizoen behoedde Pulis Crystal Palace voor degradatie uit de Premier League, maar vertrok hij aan het einde van het seizoen vanwege onenigheid met het bestuur van de Londense club over het transferbeleid. Een onverwachte mededeling, daar de oefenmeester nota bene door zijn Premier League-collega’s tot Trainer van het Jaar was uitgeroepen. Ook niet onbelangrijk: Pulis degradeerde in zijn 22-jarige loopbaan nog nooit.

Een wijze beslissing van WBA

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele wijze beslissing, Pullis behoudt WBA wel voor de premier league. Fantastische coach en zwaar onderschat. Heeft niet de mooiste speelstijl maar het zijn toch de resultaten die tellen. Snap nog steeds niet dat Crystal Palace hem na het ongekende seizoen heeft ontslagen..

1 januari 2015 om 11:30

Hij had meningsverschillen met de bestuur

1 januari 2015 om 11:42

Weet niet of dit wijs is. West Brom heeft vooral aanvallend een goede selectie en dan zet je dé coach van het betonvoetbal voor de groep.

De beste trainer voor een degradatiekandidaat in Engeland. Ploegen van Pulis degraderen niet. Jammer dat hij het niet kon vinden met Steve Parish, anders had hij nog bij Palace gezeten.

Nog nooit gedegradeert met een club dat zegt al genoeg. Fantastische trainer, Pulis die erg onderschat wordt. Ik weet zeker dat hij WBA in de Premier League weet te houden.

Gelukkig niet die Tim Sherwood zeg, akelige vent. Tony Pulis is echt een fantastische keuze, denk dat hij het goed gaat doen. Weet altijd een team te smeden, en ik ben al benieuwd naar volgend seizoen met hem als coach

Hoe kan je nu wereldcoach Prandelli links laten liggen?

1 januari 2015 om 14:02

Die vraagt denk ik iets te veel salaris haha

1 januari 2015 om 14:23

Haha heerlijk dat sarcasme om het nieuwe jaar mee te beginnen. Pullis is de man die het opnieuw flikt om niet te degraderen mark my words

Dit kan goed uitpakken. Prima trainer die bij wba past. Veel laagvliegers geleid en nog nooit gedegradeerd. Hij weet wat er nodig is om niet te degraderen. De Welshe Huub Stevens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren