Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wat er ook gebeurt tegen Ajax, ik ben trots op het seizoen van Tottenham’

Laatste update:

Hoe het seizoen ook afloopt, Mauricio Pochettino is trots op Tottenham Hotspur. Na de 1-0 nederlaag bij Bournemouth van zaterdag benadrukt de trainer dat zijn ploeg heeft bereikt wat weinigen voor mogelijk hielden. Het stemt Pochettino meer dan tevreden dat the Spurs in het slot van het seizoen nog meedoen in de Champions League en om een plaats in de top vier van de Premier League, zo vertelt hij na afloop.

Het was een zwarte middag voor Tottenham, na rode kaarten voor zowel Heung-Min Son als Juan Foyth en een beslissend tegendoelpunt van Nathan Aké in de blessuretijd. Met name de rode kaart van Son werd tijdens en na de wedstrijd uitgebreid besproken op sociale media. De sterspeler deelde kort voor rust een duw en een trap uit aan Jefferson Lerma, die ogenschijnlijk op zijn voet was gaan staan. "Er valt niets over te zeggen", reageert Pochettino na afloop op vragen over de rode kaart. "Ik respecteer het besluit van de scheidsrechter. Mijn mening is niet zo belangrijk. Je kunt niet veranderen wat er is gebeurd."

Drie minuten na de onderbreking werd Foyth, die in de rust was ingevallen, weggestuurd na een overtreding op kniehoogte op Jack Simpson. "Ik heb het niet gezien, maar ik heb het besluit te respecteren", maakt Pochettino duidelijk. "Het is pech voor ons: eerst Sonny, dan Juan... We probeerden het na rust goed neer te zetten met een man minder. We hebben daarna ook nog enorme inzet getoond. Met negen spelers verdedigden we goed en speelden we een heel goede wedstrijd, maar het was niet genoeg door het late tegendoelpunt."

Pochettino benadrukt dat Tottenham er niet slecht voorstaat, ondanks dat het vijf van de laatste zes officiële wedstrijden verloor. "We staan derde, doen mee om een plek in de top vier en staan in de halve finale van de Champions League. Aan het begin van het seizoen wilde iedereen staan waar wij nu staan. Ik ben trots op dit seizoen", geeft hij aan. In gesprek met de BBC stelt de Argentijn dat Tottenham nog twee 'finales' voor de boeg heeft: de return tegen Ajax in de Champions League en de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen Everton.

"We hebben alles nog in eigen handen. Als het niet lukt, zijn we toch trots", herhaalt Pochettino in gesprek met de BBC. "Niemand had verwacht dat Tottenham nu nog in deze positie zou verkeren. We concurreren met vijf ploegen. Het is onmogelijk dat alle zes in de top vier eindigen. Wat er ook gebeurt, ik ben trots. En wat er ook gaat gebeurt in de halve finale, ik ben trots." Tottenham neemt het woensdag in Amsterdam op tegen Ajax, na een eerdere 0-1 nederlaag in eigen huis. Het Premier League-duel met Everton staat voor zondag 12 mei op het programma.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3525555780
2Manchester City3424735079
3Liverpool3522944175
4Aston Villa3520782167
5Tottenham Hotspur3318691560
6Manchester United3416612154
7Newcastle United34165131953
8West Ham United35131012-949
9Chelsea3313911448
10AFC Bournemouth3513913-848
11Wolverhampton W.3513715-746
12Brighton & Hove Albion34111112-544
13Fulham3512716-443
14Crystal Palace35101015-1240
15Everton3512815-1136
16Brentford359818-835
17Nottingham Forest357919-2026
18Luton Town356722-2925
19Burnley 355921-3224
20Sheffield United353725-6316

Eindigt Tottenham Hotspur dit seizoen in de top vier van Engeland?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

halve finale CL en ze staan nog op de derde plek. als ze aan het eind vd competitie in de top 4 staan hebben ze het gewoon uitstekend gedaan

4 mei 2019 om 18:33

staan nog op de derde plek, maar Chelsea, Arsenal en United moeten nog. Chelsea kan er overheen bij wint en Arsenal en United komen als zij winnen toch verdomd dichtbij.

4 mei 2019 om 18:42

Sorry wat? Als je als Spurs eruit vliegt tegen Ajax in de CL heb je het gewoon slecht gedaan. Kom op zeg wat is dit voor onzin. Ajax is niet opeens een of andere Europese grootmacht. Ja in het verleden, nu niet. Real, slecht gedaan, juve, slecht gedaan. Je hebt als Spurs nooit meegedaan om de titel. En nu is top 4 en halve finale CL opeens goed gedaan....

4 mei 2019 om 18:58

Tikkeltje vreemd geredeneerd. Vooraf aan het seizoen hadden de Spurs ervoor getekend om in de top 4 van de PL te eindigen en net als Ajax is het geweldig dat ze in de halve finale staan. En mochten ze verliezen tegen Ajax is dat geen schande, ongeacht dat Ajax niet de grootmacht van weleer is. Vind je reactie erg kort door de bocht.

4 mei 2019 om 19:32

@ninjakai, ik vind dit een rare redenering. Als Ajax dit seizoen geen kampioen wordt, vind ik nog steeds dat ze het uitstekend hebben gedaan, omdat ze in de halve finale van de CL hebben gestaan. Ja, de kans dat Ajax kampioen wordt is groter dan dat Tottenham het wordt, maar het gaat om het gehele plaatje. Ze staan vierde en in de halve finale. Van tevoren zouden ze daarvoor inderdaad hebben getekend.

4 mei 2019 om 19:50

@kyle66, nee jouw redenering is zogenaamd doodnormaal. Het feit dat Ajax op 16 april de halve finale CL heeft bereikt, maakt het voor jou uitstekend als ze op 12 en/of 15 mei de landstitel die ze in eigen hand hebben verspelen tegen FC Utrecht thuis en/of de Graafschap uit. Dat slaat toch helemaal nergens op? Dat je een topprestatie in april levert maakt nog niet dat je het je kunt veroorloven om een maand later de landstitel te verspelen en nog steeds van een uitstekend seizoen kunt spreken.

4 mei 2019 om 22:29

@Master, tja, dan verschillen wij daarin van mening. Ik ben geen supporter voor prijzen, jij misschien wel, maar ik niet. Ik ben supporter geworden omdat ik graag naar mooi voetbal kijk en Ajax speelt mooi voetbal. Kampioen worden kan elk jaar voor Ajax. Dat is algemeen bekend. Maar de halve finale van de CL halen of misschien wel de finale? In deze tijd? Nee, dat is meer dan bijzonder. Zoals Gijp zei: "over twee jaar weet niemand wie er kampioen werd, maar wel dat Ajax Real en Juventus van de mat speelde". Natuurlijk sluit ik het seizoen liever met een prijs af, maar er is geen man overboord als dat niet gebeurt. Ik heb dan in elk geval genoten van het seizoen. Meer dan de laatste twee kampioensjaren onder De Boer. Misschien dat jij die twee jaren meer waardeert, maar ik niet.

4 mei 2019 om 22:41

@kyle66 misschien moet je eens leren lezen in plaats van er allemaal dingen bij te halen die ik niet heb gezegd.

Jij noemt een seizoen uitstekend als ze vanaf nu enkel de halve finale CL als eindresultaat hebben, zonder andere prijzen. Dat is natuurlijk pure onzin, want als je vanuit je huidige uitgangspositie zo eindigt is dat toch gewoon een smetje op het seizoen, waardoor 'uitstekend' al niet meer kan. Dit betekend echter niet dat ik niet genoten heb van het voetbal wat op de mat is gelegd, of dat de resultaten in Europa niet bijzonder zijn, of dat ik meer waardering voor het voetbal in de laatste kampioensjaren van de Boer zou hebben. Dat zeg ik ook allemaal niet, ik hint er niet eens op. Het is voor mij echter onmogelijk om van een 'uitstekend' (jouw woorden) seizoen te spreken, als je vanuit deze uitgangspositie in de beker, halve finale CL en Eredivisie zou eindigen zonder prijzen en uitschakeling tegen Spurs.

Ik snap Pochettino wel, je wil in deze fase van het seizoen natuurlijk de spirit er in houden. Je bent nog niet kansloos in Amsterdam en plek 3 achter twee fenomenale ploegen als City en Liverpool is natuurlijk uitstekend. De laatste weken loopt het voor geen meter en dat ziet hij natuurlijk ook. Als je dan ala Mourinho je spelers tegen de schenen gaat schoppen dan weet je direct dat je geen punt meer zal gaan pakken.

4 mei 2019 om 18:39

De beste man is totaal de weg kwijt met zijn gezeur en gezanik al weken lang. Nu gaat ie plotseling de tevreden coach uithangen. Gisteren gaf hij zijn spelers nog van onderuit de zak omdat ze niet de passie en inzet van Messi toonden. Nou die oproep heeft geholpen en vandaag hadden ze 3 rode kaarten en 2 penalty's tegen moeten krijgen. Het resultaat van zijn psychologische spelletjes richting zijn selectie.

Vind het toch een beetje een zwakke houding die hij hier aanneemt. Tuurlijk mag je best trots zijn op wat ze toch al hebben gepresteerd, maar op deze manier komt Tottenham nooit van zijn loser imago af.

Is toch wel een beetje ze eigen fout. Had in winterstop gewoon een paar versterkingen moeten ophalen, want de bank van spurs is very verwijderd van de basis elf

4 mei 2019 om 19:01

Konden niet investeren in spelers. Geld is in het stadion gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren