Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wang wil controle over ADO Den Haag terug en is op weg naar Nederland’

Laatste update:

Hui Wang is volgens Voetbal International op weg naar Nederland. De vertegenwoordiger van United Vansen, grootaandeelhouder van ADO Den Haag, zal de komende dagen gesprekken voeren met bestuurders van de club.

/

Doel van Wang is om aan zijn betalingen te voldoen en op die manier weer controle te krijgen over ADO Den Haag. Wang was al voorzitter, maar volgens de Ondernemingskamer moet de Chinees nog circa 2,2 miljoen euro betalen aan de club. Daarom werd Ben Knüppe door de Ondernemingskamer aangesteld als voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Volgens het weekblad is er onderhandeld met Wang en zijn de partijen dicht bij een overeenkomst. Het verklaart ook waarom United Vansen, net als Knüppe en Job van der Have namens ADO Den Haag, woensdagochtend ontbraken bij de rechtbank in Den Haag.

ADO Den Haag moet van Hui Wang af

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker makkelijk zijn ze daar in Den Haag. Wel om geld vragen, maar een business plan maken ho maar

29 december 2016 om 03:00

Hey dhr Derksen! Alles goed? Je weet dat dit niet alles omvat he Johan? Zou je bijna denken als je alleen vi keek 😉

29 december 2016 om 11:10

Voorwaarde stellen voordat er geld gestort zou worden is ook gebeurd, er zijn investeringen gedaan die Wang wilde en hij komt vervolgens niet over de brug met het geld dat daar tegenover zou staan. Er is een zaak aangespannen en hij komt niet eens opdagen, betekend sowieso dat de andere altijd gelijk heeft, maar zegt meer over het reilen en zeilen van vansen. Er moet snel iets gebeuren, want met hun als eigenaar blijf je alleen maar gezeik houden. Vertrouwen van beide kanten is totaal weg, dus heeft gewoon geen zin meer.

29 december 2016 om 11:37

Zolang een Nederlandse rechter een duidelijke uitspraak heeft gedaan, waardeer ik die uitspraak hoger dan een oneliner van een anonieme internetter die snel wil scoren. Die rechter heeft zich er namelijk wel in verdiept.

Schimmig. Een Chinees met een slechte betalingsreputatie als grootste sponsor / eigenaar van Ado.
Niet bepaald iemand die bij de geboorte de liefde voor Den Haag heeft meegekregen bij geboorte.

29 december 2016 om 07:23

Maar wel iemand die wilde en durfde in te stappen toen niemand anders dat wilde, ook niet al die zogenaamde club mensen met voldoende centen die nu alleen maar van een afstandje roepen dat Wang zsm moet oprotten. Vind het erg makkelijk om alles op de conto van Wang te schuiven, niet alleen hij is debet aan alle huidige problemen.

29 december 2016 om 07:43

De enige die debet zijn aan deze rotzooi is ADO zelf als een stel naïeve kleuters geld uitgeven dat er niet is.
En daarna huilen om geld haha kan er niet zoveel mee misschien een beetje opvoeding over hoe je met geld omgaat is geen overbodige luxe in Den Haag.

29 december 2016 om 11:59

Wang is zeker niet in zijn eentje debet aan alle problemen. Als ADO goed geleid zou zijn, zouden er helemaal geen problemen zijn.

Wang is alleen wel verantwoordelijk voor zijn eigen buitengewoon onbetrouwbare handelwijze. Niet op komen dagen, continu rookgordijnen opwerpen, afspraken negeren. Dat doet hij allemaal zelf. Zakelijk gezien is dat funest: je moet juist voorspelbaar gedrag hebben en een goed communicerende partner. Dat is het tegenovergestelde van Wang, en dat is gewoon zijn eigen schuld.

Stel even dat we er van uit gaan dat Wang gelijk heeft, en dat hij niet wil betalen totdat er goede plannen liggen. Dan zou hij juist heel dicht op de club moeten zitten. Overal bij zijn. Elk mailtje en telefoontje beantwoorden. Aan elke rechter, burgemeester, commissaris, bestuurder, journalist uitleggen hoe de wereld in elkaar zit. Dat doet hij allemaal niet. Dan ben je gewoon onbetrouwbaar.

Het is een investerings groep met als vooruit geschoven poppetje de heer Wang.

ADO is nog lang niet van dit select groepje af, zal bijzonder zijn als de Nederlandse ADO Broeders het over zouden kunnen nemen.

De Chinezen zijn echt niet gek, die willen het dubbele van wat ADO gekost heeft.

"Alle investeringen moeten terug verdiend worden"

29 december 2016 om 00:10

Je bent duidelijk goed op de hoogte van de stand van zaken lees ik, zou je wat meer kunnen uitweiden over deze investeringsmaatschappij, wat hun doelen in het mondiale voetbal zijn en wat hun verdienmodel inhoudt?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren