Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Walker na heerlijke treffer: 'Ik oefen niet eens op vrije trappen'

Laatste update:
/

Kyle Walker nam zondagmiddag op schitterende wijze het slotakkoord van de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Blackburn Rovers voor zijn rekening. De rechtsback bewees een aardige vrije trap in de poten te hebben en liet Paul Robinson kansloos met een knal die prachtig in de kruising vloog. Het was pas de eerste vrije trap die dit seizoen in een keer een doelpunt opleverde voor Tottenham.

Eigenlijk zou Rafael van der Vaart de vrije trap nemen. "Van der Vaart legde de bal neer en ik vroeg of ik hem kon nemen", keek Walker terug op zijn mooie moment. "Hij zei 'absoluut niet!' Maar toen, vlak voordat hij ging schieten, zei hij alsnog dat ik hem kon nemen. Ik oefen niet eens op vrije trappen, maar het voelde gewoon goed. Soms heb je dat gevoel en hij ging er mooi in."

Harry Redknapp was verbaasd toen hij zijn rechtsback de bal in de kruising zag schieten. "Ik zei op de bank 'hij gaat echt niet schieten, er is geen kans dat hij Robbo vanaf die positie zal passeren", zei de manager. "Maar toen vloog de bal in de kruising en werd ik uitgelachen. Het was een geweldige goal voor Kyle en hij is een jongen met een mooie toekomst voor zich."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oefen niet eens op vrije trappen.. hij zat er toch echt heel mooi in!

30 april 2012 om 00:14

Zeer knappe vrije bal van de toekomstige beste rechtsback ter wereld volgens VZ

Ik denk zelf dat ze gelijk hebben, supersnel, fysiek in orde, opkomende back en een goede traptechniek.. Zeer getalenteerd!

30 april 2012 om 00:21

Ik vind hem idd zeer getalenteerd en hij heeft alle kwaliteiten die je als back nodig hebt.

Zo zie je ze meer niet al te vaak. Die van Santi laatst tegen Real zat er ook heerlijk in op min of meer dezelfde manier. Alleen van op een andere positie. Man wat mis ik Juninho toch op de Europese bodems

Haha je zag dat Robinson express die andere hoek verdedigde omdat hij verwachte dat VDV hem zou nemen. Walker maakte er handig gebruik van en scoorde daardoor heel mooi omdat die hoek heel erg open lag.

Die Walker schoot hem er lekker in hoor! Mooie vrije trap!

Hij is echt een talentje, jong en aanvallend sterke rechtsback. Als hij nog een paar jaar zich doorontwikkelt bij Tottenham, zie ik hem best wel bij een 'grote' club spelen. Misschien is hij nog een beetje licht, maar wie niet sterk is, moet slim zijn!

Oelalala, wat een vrijetrap van Walker.
Maar geloof niet dat hij er niet op oefent, kan toch niet dat je opeens als specialist achter de bal staat?

Wordt nog een hele grote die Walker, mag van mij ook heel snel dat extra stapje omhoog zetten. Zou wel mooi passen bij het toekomstige Chelsea, met Marin ook al een leuke eerste transfer gemaakt. Ook de enige topclub waarvan ik ze een matige rechtsback vind hebben.

30 april 2012 om 00:43

Haha ja want Ivanovic de minst gepasseerde RB van vorig seizoen is zo matig. Ivanovic is een baas als RB en Walker zit nog lang neit op zijn niveau. Overigens hebben we hem met de terugkeer van Sam Hutchinson helemaal niet nodig!; Ivanovic/sam Cahill/terry/luiz/ivanovic, Betrand/cole.

Het mooie is dat de verdediging van Chelsea gewoon helemaal Engels kan zijn als we willen!

30 april 2012 om 09:52

Ivanovic op de rechtsback is toch niet overtuigend man. Samen met Terry centraal is het een beest. Sam Hutchinson ken ik niet, heeft die al een officiële wedstrijd gespeeld?

30 april 2012 om 10:02

Niet overtuigend?? Ik zeg net minst gepasseerde rechtsback van vorig seizoen. En ook dit seizoen is hij op de rechtsback een beest. Jij kijkt echt geen wedstrijden van Chelsea.

Sam Hutchinson moet je ff googlen Zeer apart maar mooi verhaal. Verbaast mij dat VZ geen artikel over hem heeft gemaakt

30 april 2012 om 15:26

Met de toekomst heeft Chelsea anders nog Kalas, die ook rechtsback kan spelen, aangezien de Engelse competitie een stuk meer fysiek is dan de Nederlandse competitie, lijkt het mij logischer dat hij daar op rechtsback gaat spelen, of hij moet meer body krijgen.

30 april 2012 om 16:59

Een minst gepasseerde rechtsback bestaat helemaal niet en zegt niks.
Het is onmogelijk om per positie in de verdediging apart te gaan kijken, je moet gewoon naar de defensie als geheel kijken.

Perfect getrapt. Om een goeie vrije trap te trappen heb je enkel traptechniek nodig, niet perse een ervaring vrijetrapnemer. Deze was power en skill ineen.

Hele mooie vrije trap, waarschijnlijk zal hij in de toekomst nu meer vrije trappen mogen nemen want deze zat er heel lekker in. Ik vond de reactie van de speler in de muur mooi om te zien, hopeloosheid ten top.

Niet op vrije trappen oefenen en hem toch mogen nemen in de wedstrijd? Is dat niet een beetje vreemd? Desondanks een prachtige treffer, wat een heerlijke curve zat er aan die bal!

Schitterende vrije trap met een heerlijke curve erin! Als hij zich weet te doorontwikkelen dan zie ik hem in de toekomst sowieso verkassen naar een topclub.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren