Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Walcott na negen maanden bijna terug: ‘Het was een lange, zware tijd’

Laatste update:

Theo Walcott komt er weer aan. De 25-jarige vleugelaanvaller blesseerde zich op 4 januari tijdens de FA Cup-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur, die met 2-0 gewonnen werd. Hij ging in dat duel lachend per brancard van het veld, maar bleek een serieuze knieblessure te hebben opgelopen en moest al snel een streep zetten door de rest van het seizoen en het WK 2014. Inmiddels is hij weer bijna fit, meldt Sky Sports.

/

“Het zijn negen lange, zware maanden geweest en ik moet allereerst ‘bedankt’ zeggen tegen het complete medische team van Arsenal. Zonder hen, en zonder mijn familie had ik het niet kunnen doen. Ik heb ook zó veel steun ontvangen, vanaf het begin al”, aldus de Engelsman, die zegt dat hij het voetbal ontzettend gemist heeft in de voorbije maanden. “Het is gewoon fijn om naar buiten te gaan, tegen een bal te trappen en daarvan te genieten.”

“Het is niet direct een baan, het is iets dat ik vooral heel leuk vind om te doen. Ik heb het gigantisch gemist en ik wil nu gewoon weer fit worden”, zegt Walcott vrijdagavond. Hij kwam in actie met Arsenal Onder-21 en genoot daar intens van. “Met nieuwe blessures ben ik in mijn hoofd niet bezig. Als je vol adrenaline zit denk je daar niet aan, je bent gewoon bezig met de wedstrijd en dat is het enige dat ik vanavond gedaan heb”, aldus Walcott. “Het ging goed vanavond, het verliep naar tevredenheid.”

Met Theo Walcott erbij is Arsenal stukken gevaarlijker

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ongelooflijk dat het zo lang duurde. Er werd zelfs gezegd dat hij mee naar Wk zou kunnen, ondertussen al enkele maanden later...

Wel goed voor Arsenal. Het zal natuurlijk wel even duren voordat hij terug fit is en dan hopen dat hij zo snel mogelijk in vorm komt.

18 oktober 2014 om 11:37

Hij had een kruisbandletsel, dat duurt altijd lang.

Zul je zien, raakt die geblesseerd tijdens de aankomende wedstrijd..
Nee grapje, Arsenal heeft al genoeg te maken met blessures en als Utdfan weet ik wat ze doormaken ;p

Ik weet nog 2 jaar geleden toen het seizoen begon. Hoe geweldig Walcott wel niet was. Scoorde de ene naar de andere. Leek gewoon niet te houden. Tot dat hij opnieuw geblesseerd raakte. En nu zijn we weer zo'n tijd verder. En komt ie nu pas weer terug van een lange blessure. Erg sneu voor de Arsenal fans en Walcott. Want als hij 100% fit is vind ik het echt een geweldenaar. Hoop dat hij gauw weer mee kan doen met Arsenal. Hoewel ik geen fan ben van Arsenal kan ik toch wel genieten van hem en Cazorla.

Heel fijn voor die jongen dat hij weer kan voetballen, het heeft allemaal erg lang geduurd en dan moet het wel een hele opluchting zijn om weer te kunnen doen wat je het liefste doet. Ik hoop dat hij ook snel weer zijn goede vorm te pakken krijgt, want als het eenmaal loopt is Walcott gewoon een prima speler. Heeft gelukkig wel de mazzel dat hij rechtsbuiten staat.

Een speler die belangrijk kan zijn voor ze

18 oktober 2014 om 08:06

Een speler die belangrijk is voor arsenal

dit wordt hopelijk de opstelling dan heb je snelheid op de vlanken en lekker middenveld

scesny
chambers
mertesacker
kocielny
gibbs
ramsey
wilshere
sanches
ozil/cazorla
walcott
welbeck

Met hem erbij heeft Arsenal in principe gewoon een heerlijke aanval natuurlijk. Sanchez, Walcott, Welbeck... gewoon ontzettend veel snelheid. Nu is het nog belangrijker dat Özil op 10 speelt. Als ze dan wat meer achterover leunen tegen de grotere ploegen is elke counter gevaarlijk. Het probleem is dat Wenger dat niet zo snel doet. Zet Klöpp voor deze groep en ze maken al veel meer kans op een plek bij de top 3.

18 oktober 2014 om 11:32

True

Ok dus nu is het wachten op een blessure van Ox en als hij terug is, ligt Walcott weer in de lappenmand. Een ingenieuze manier van Wenger om te rouleren en toch alle spelers tevreden te houden: spelers op blessuregevoeligheid scouten.

18 oktober 2014 om 11:38

Mooi in theorie. Maar Walcott had een kruisbandletsel. Lastig en vervelend maar dat is nu eenmaal een typische voetbalblessure waar je moeilijk kan op scouten.

@marske

Walcott is tot nu toe 41 (!) keer bij Arsenal eruit gelegen. bron: physioroom.com

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren