Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Wahnsinn’ in DFB Pokal: Davy Klaassen stunt tegen Borussia Dortmund

Laatste update:

Werder Bremen heeft dinsdagavond voor een stunt in de achtste finales van de DFB Pokal gezorgd. Het team van trainer Florian Kohfeldt was na strafschoppen te sterk voor Bundesliga-koploper Borussia Dortmund, nadat de ploegen elkaar in de eerste 120 minuten op een 3-3 gelijkspel hadden gehouden. In de strafschoppenreeks kwamen Davy Klaassen, die de volledige wedstrijd speelde, en consorten als winnaar uit de strijd.

De bezoekers beleefden een droomstart dankzij Milot Rashica. Een strakke, lage vrije trap van Max Kruse nabij het strafschopgebied werd goed getoucheerd door de aanvaller, waardoor doelman Eric Oelschlägel kansloos was: 0-1. In een weinig enerverende eerste helft leken Klaassen en consorten de minieme voorsprong te behouden tot aan de onderbreking, maar vlak voor het rustsignaal wist de ploeg van Favre alsnog toe te slaan.

Marco Reus liet zijn klasse zien door een vrije trap prachtig in de bovenhoek te plaatsen: 1-1. De tweede helft begon echter met een domper voor BVB, aangezien de doelpuntenmaker vanwege een blessure moest worden gewisseld. Paco Alcácer mocht zodoende zijn opwachting maken in het bekerduel. In de tweede helft werd scheidsrechter Felix Brych meerdere malen op de proef gesteld, aangezien beide ploegen om een penalty vroegen. De arbiter liet echter steeds doorspelen.

Ver esta publicación en Instagram

Claudio Pizarro (40 jaar, 4 maanden en 2 dagen) groeide dinsdagavond uit tot de op twee na oudste doelpuntenmaker in de geschiedenis van de DFB Pokal. Alleen Manfred Burgsmüller and Karl Lambertin waren ouder #claudiopizarro #pizza #dfbpokal #werder #wahnsinn #pokalkrimi #werderbremen #grunnweissen

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

De wedstrijd kabbelde richting het einde, waarbij beide doelmannen weinig in actie hoefden te komen. In de slotfase hadden de twee teams allebei nog kansen om alsnog de zege te pakken, maar Oelschlägel redde knap, terwijl de thuisploeg de lat raakte. In de noodzakelijke verlenging nam Dortmund na 105 minuten de leiding. Pulisic maakte tempo na balverovering op het middenveld, combineerde met Alcácer en passeerde vervolgens Jiri Pavlenka: 2-1. De voorsprong van die Borussen bleef echter maar enkele minuten staan.

Een bal van de inlopende Kevin Möhwald werd door Axel Witsel van richting veranderd en belandde bij Claudio Pizarro. De veteraan omspeelde Oelschlägel en tekende voor de gelijkmaker. Het scorebord kwam echter niet veel later voor een vijfde keer in beweging. Maximilian Philipp was Ludwig Augustinsson te slim af en zag Achraf Hakimi niet over het hoofd: 3-2. Diezelfde Hakimi verloor in de 119e minuut echter een kopduel van Martin Harnik na een corner van Kruse, waardoor ook strafschoppen noodzakelijk waren. Pavlenka groeide uit tot held: de doelman keerde de inzetten van Alcácer en Philipp, terwijl de spelers van Werder, onder meer Klaassen, niet faalden.

Werder Bremen is terecht door

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk!!! Klaassen schoot hem goed binnen!!

5 februari 2019 om 23:33

Klaassen schiet hem altijd goed binnen Spannend potje dit, wat een heerlijke verlenging met 4 goals! Knappe prestatie van Werder, dacht eerlijk gezegd dat Borussia dit wel zou winnen.

Spannende wedstrijd! Zal toch geweldig zijn als Bremen de beker gaat winnen. Prachtige club Bremen!

5 februari 2019 om 23:34

Jaa vooral die Pizzaro!!! Wat een speler is dat! Zag laatst een documentaire van hem op Ziggo! Wat een clubliefde heeft die man ook

5 februari 2019 om 23:39

Pizarro is een held! 4e x bij Werder speelt met nummer 4 en is ook nog eens 40!!

Wat een knotsgekke verlenging zeg

Laatste goal van Dortmund ging wel hands vooraf, maar maakt nu niet meer uit.

Leek 90 minuten lang een hele normale wedstrijd te worden, maar vanaf de verlenging werd het echt een spectakel met een zeer verrassend einde.

5 februari 2019 om 23:46

Ja idd op het eind en in de verlenging begon het echt leuk te worden. Verdienden het beide om door te gaan. Mischien dat dortmund het ietsjes meer verdiendenaar mijn idee omdat ze vaker de aanval zochten.

Verdiend gewonnen door Werder Bremen. Ze waren de hele wedstrijd aan Dortmund gewaagd, maar Dr. Brych was weer ouderwets top vanavond door een handsbal te missen waaruit de 3-2 ontstond. Onbegrijpelijk dat hij het iedere wedstrijd voor elkaar krijgt controversie te veroorzaken. Verder petje af voor Claudio Pizarro dat hij op zijn 40ste nog steeds zo scherp is als een mes.

Aan degenen die Davy Klaassen en / of Werder Bremen volgen, hoe doet hij het sinds z'n komst daar?
Begint hij z'n draai te vinden en laat de trainer hem regelmatig in de basis 11 starten?

6 februari 2019 om 09:49

Ik volg de wedstrijden helaas niet, maar het lijkt dat Klaassen een van de eerste namen is die de trainer op het wedstrijdformulier zet. Speelt eigenlijk alles. Ik zie zijn naam alleen nooit voorbij komen op het scorebord, dus ik vraag me af of hij als een 10 of een 8 wordt gebruikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren