Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarom moeten wij druk voelen? Wij leven onze droom’

Laatste update:

Leicester City tart dit seizoen met alle wetten. De ploeg van manager Claudio Ranieri staat tegen alle verwachtingen in aan kop in de Premier League. Voorafgaand aan het seizoen werd Leicester City tot de degradatiekandidaten gerekend door de bookmakers, maar de wedkantoren zien the Foxes nu als de topfavoriet voor de titel.

/

“Laten we maar hopen dat de bookmakers het dit keer aan het juiste eind hebben”, grijnst Ranieri tegenover Sky Sports. “De druk ligt hoe dan ook bij de andere clubs. Bij Arsenal bijvoorbeeld: die club geeft ieder jaar veel geld uit. Waarom zouden wij druk moeten voelen? Wij leven onze droom. We willen graag op dit niveau blijven, maar er is geen druk.”

Zondag speelt Leicester City op bezoek bij Arsenal, een van de belangrijkste titelconcurrenten. “Een ploeg met fantastische spelers. Plotseling, uit het niets, kan Arsenal drie keer scoren. Mesut Özil, Theo Walcott, Olivier Giroud. Manager Arsène Wenger heeft een prachtig team.”

Denk je dat Leicester City de titel pakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arsenal geeft juist weinig geld uit.

12 februari 2016 om 22:32

Tja niet vergeleken met Leicester natuurlijk.

12 februari 2016 om 22:32

Haha yeah right, Arsenal geeft ook enorm veel geld uit. Alleen al salarissen.

12 februari 2016 om 22:43

50 mil voor Ozil. 30 mil voor Sanchez. Valt idd wel mee. Om over de rest nog maar te zwijgen.

13 februari 2016 om 07:01

Arsenal geeft ook weinig uit, vergeleken met de topclubs ala Barcelona Madrid Chelsea en ga zo door. Dus die ozil en Sánchez waren ook een van de weinige hoge transfersom.

13 februari 2016 om 07:43

Welke rest bedoel je? Want dat zijn de duurste aankopen van Arsenal..

13 februari 2016 om 10:19

Dan heb je het gelijk over de topaankopen...

Als ze winnen bij Arsenal worden ze kampioen. Hoop echter dat Arsenal wint voor een leuke titelstrijd tussen 4 teams.

Meer dan dat, want als Leicester zijnde is kampioen worden helemaal geen droom. Geen realistische in ieder geval, hoewel het geweldig zou zijn als het ze lukt.
Als Leicester wint van Arsenal is Arsenal wel klaar, die hebben dan weer een teleurstellend seizoen, waar het juist nu bij afweten van de top meer kansen op de titel had moeten pakken.

13 februari 2016 om 00:26

Waarom is dat dan niet realistisch?

Je zegt zelf "als Leicester wint van Arsenal".
Als ze dat doen en de 2 overige van de top 4 ook winnen, dan staan ze 5 punten voor op de spurs en 6 op city en 8 op Arsenal met nog maar 12 wedstrijden te gaan.
Natuurlijk zullen ze nog punten verspelen maar dat zal de rest ook doen.
In mijn ogen is het heel realistisch maar ik heb dan ook geen verstand van voetbal zoals de meeste experts op deze site.

13 februari 2016 om 01:07

Dromen zijn ook niet realistisch. Weet niet of je ooit gedroomd hebt, maar die van mij zijn toch vaak totaaaal niet realistisch.

13 februari 2016 om 06:05

Dus omdat die van jou niet (vaak) realistisch zijn zijn die van een ander dat ook niet?

13 februari 2016 om 17:56

Nee, dat is gebaseerd op vele onderzoeken. Komop, beetje algemene kennis.

Arsenal MOET zondag winnen hoe ze dat doen boeit niet als ze maar winnen

Het voordeel dat Leicester City heeft is dat ze niks te maken hebben met Europees voetbal, de concurrenten wel. Daarnaast heeft Leicester City op papier het makkelijkste wedstrijdschema. Ik hoop natuurlijk dat Arsenal wint zondag. Alles minder dan drie punten is gewoonweg niet genoeg als je voor de titel wilt gaan.

12 februari 2016 om 23:55

Arsenal ligt er lijkt me volgende ronde in de CL toch wel uit. En of Leicester het makkelijkste programma heeft, weet ik niet. Moeten nog naar Man Utd, Chelsea en zondag Arsenal dan. Tottenham heeft denk ik nog het makkelijkste (zeg maar minst moeilijke) met oa nog Arsenal thuis. Arsenal moet zondag echt winnen, want met wedstrijden als Man Utd + City en de Spurs nog uit mag je weinig punten laten liggen. I.i.g heel spanne

Die ploeg geeft elk jaar veel geld uit. Nou nee, Arsenal niet bepaald. De spelers die worden genoemd ook haha, Girous en Walcott.

Ranieri lult bullshit haha. Ik heb mijn twijfels of dit echt zijn uitspraken zijn. Arsenal geeft juist weinig uit. Daarnaast ligt er wel zeker druk op leicester. Nu ze 1ste staan hebben zij ook het gevoel dat ze kampioen kunnen worden, al is er geen druk. De titel ligt volkomen open en ik durf niet te zeggen wie er kampioen wordt. Hoop natuurlijk op AFC

Ik hoop dat Leicester kampioen wordt.verassingen maken t voetbal leuk. En dat zou ook bewijzen dat niet alleen t geld bepaald wie er kampioen wordt

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren