Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Waarom fluit de scheidsrechter steeds voor Barcelona? Angst? Geld?’

Laatste update:
/

Real Sociedad-aanvaller Diego Ifrán heeft woensdagavond publiekelijk zijn frustraties geuit over het, in zijn ogen, geluk dat Barcelona altijd heeft met scheidsrechters. Zijn club speelde woensdag in de Copa del Rey tegen de Catalanen en speelde met 1-1 gelijk, na de 2-0 nederlaag van vorige week in Camp Nou. Tijdens de wedstrijd schreef Ifrán een boos betoog op zijn Twitter-pagina.

Ifrán behoorde niet tot de wedstrijdselectie en keek thuis naar het duel in Anoeta. Nog voor de wedstrijd ten einde was gekomen plaatste hij een verontwaardigde brief online. “Ik voel me nogal hulpeloos”, schrijft hij. “Ondanks het enthousiasme van de fans, het team dat er alles voor doet, enzovoort enzovoort is dit gewoon een onmogelijke missie.”

“Het is wachten tot de houding (?) van de scheidsrechters verandert, ik weet niet wat voor naam ik eraan moet geven. Wat er ook met ze is, tot ze veranderen is het onmogelijk om nu te winnen. Ik snap niet waarom ze altijd fluiten tégen het team dat de favoriet treft. Is het angst? Wordt het van ze gevraagd? Worden ze ervoor betaald?”, vraagt Ifrán zich hardop af. “Ik snap het niet, maar het maakt me verdrietig.”

“Mijn teamgenoten tonen hun goede wil en sportieve inzet, maar komen dan dit tegen en nog geven ze alles. Maar goed, we zullen ertegen blijven vechten”, kondigt de Uruguayaanse aanvaller strijdbaar aan. Ik ben trots op de spelers en de supporters, die er negentig minuten lang alles aan hebben gedaan.”

Heeft Diego Ifrán een punt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reacties zijn niet zichtbaar.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren