Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

VVV'er Yoshida treft doel en plaatst zich met Japan voor halve finale op OS

Laatste update:
/

Het Japans Olympisch voetbalelftal blijft volop in de race voor een medaille op de Spelen in Londen. De Aziaten toonden zich oppermachtig tegen Egypte en wonnen met 3-0, mede dankzij een treffer van VVV-verdediger Maya Yoshida. In de halve finale van het toernooi neemt Japan het op tegen de winnaar van de kwartfinalestrijd tussen Senegal en Mexico. Dat duel vindt later op de zaterdag plaats.

Japan begon uiterst voortvarend tegen de Noord-Afrikaanse opponent. Een bal in de zestien werd volledig getaxeerd door de Egyptische goalie, die hard in botsing kwam met een van zijn eigen verdedigers. Kensuke Nagai profiteerde vervolgens optimaal door de bal mee te nemen en deze na een kleine veertien minuten spelen in het lege doel te schuiven. Meer treffers vielen er voor de pauze niet, maar vier minuten voor het rustsignaal zag Egypte de eigen stootkracht wel drastisch afnemen vanwege een rode kaart voor verdediger Saad Samir.

Het duurde echter lang voordat Japan het overwicht wist te vertalen in een tweede treffer. Een vrije trap vanaf de rechterzijde van het zestienmetergebied vond het hoofd van de geheel vrijstaande Yoshida, die de bal al vallend met zijn hoofd de verre hoek instuurde. Daarmee was het verzet van Egypte twaalf minuten voor tijd definitief gebroken. Vijf minuten na de 2-0 bepaalde Yuki Otsu de eindstand op 3-0. De aanvaller van Borussia Mönchengladbach toonde zich attent na een voorzet van links en knikte voor zijn tegenstander de derde en laatste treffer van het duel binnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou Japan maakt nog een grote kans ook ( op een finaleplaats) maar Brazilië gaat het toernooi winnen! ;

Jammer hoopte dat Egypte won

Zo die Japan heeft wel een goede jeugd jaa.. ik wil eens zien of ze Mexico ook kunnen afdrogen.

zeer goede wedstrijd, meer dan verdiende overwinning voor japan. nu op naar de halve finale tege mexico of senegal

Ik zie Japan nog de finale halen ook. Waarna ze onderuit gaan tegen Brazilië. Maar niet met grote cijfers, omdat Japan behoorlijk stug kan verdedigen en nooit opgeeft.

Vorige titel van dit artikel was beter Vz!!!
De titel hoeft altijd iets met een Eredivisie speler te maken te hebben.

on :
Aan het begin nooit verwacht dat Japan het zo ver zou schoppen,maar ik had wel verwacht dat ze van Egypte zouden winnen.
Mooi van Yoshida dat ie scoort,zal vast ook zijn transferwaarde omhoog krikken.

Haha mooi, toen ik voor het toernooi Japan neerzette als een sterk team wat het Spanje en Marokko in de groepsfase nog lastig kon maken werd ik hier weggelachen. En werd gezegd dat ik Japan wel erg overschat. Dan ben ik benieuwd wat die mensen nu te zeggen hebben.

4 augustus 2012 om 16:56

Weet ik Dickoh

Sorry, maar ik doe het toch, ik ga Yoshida linken aan Ajax.
Ajax word met allerlei verdedigers in verband gebracht maar is Yoshida niet gewoon de ideale vervanger van Verthongen?

4 augustus 2012 om 15:29

Yoshida heeft niet veel ervaring.
En Hai Berden kennende zal hij wel weer 10 Miljoen vragen voor een speler die in de eredivisie het niveau nauwelijks kan bijbenen, Yoshida is echt niet veel bijzonders.

4 augustus 2012 om 15:32

Maar door zijn redelijk goede OS ontstaat er wel veel interesse van clubs uit de Pl.
Mwa, meer dan 3 a 4 miljoen zou hij toch niet kosten?

4 augustus 2012 om 15:37

Berden vroeg voor Musa toch ook 10 miljoen terwijl die eigenlijk geen zak bewezen Had. Berden vraagt meestal belachelijke bedragen voor zijn spelers, Maar dat is zijn goed recht, voor Wildschut vraag ie ook 5 mil, Hij ziet het grote geld uit engeland en probeert gewoon hoog in te zetten,

4 augustus 2012 om 15:43

Zou geweldig zijn voor Ajax wat betreft commerciele belangen, maar ben bang dat hij door zijn goede spel nu te duur is geworden.

4 augustus 2012 om 18:11

goed idee yoshida moet naar ajax

Japan speelt wel aardig, maar toch denk ik dat ze niet de finale halen.
Ik denk dat Senegal wint van Mexico en vervolgens ook Japan uitschakel.

Zelf zet ik op Senegal - Brazilie als finale.

Toernooi is nog niet afgelopen,die Yoshida kan zich nog zo maar bij de betere PL clubs in de kijker gaan spelen.
Begrijp dat er in Italie en Duitsland ook al clubs als Munchen Gladbach,leverkusen,sampdoria,fiorentina interesse hebben getoond.
Kan snel gaan als je op de OS een goed toernooi speelt.

Ze zijn goed, ook al is Egypte niet echt een topland. Verwacht dat ze hierna tegen Mexico moeten en die hebben toch een toptalent met Marco Fabian. Ik denk dat ze wel verliezen en dus de finale Brazilië-mexico wordt. Brazilië zal dan wel winnen.

4 augustus 2012 om 16:33

Ik heb Mexico heel hoog zitten en had van te voren ze getipt als kanshebber, maar moet mijn voorspelling een beetje bijsturen want Japan heeft heel erg overtuigd. Senegal gaat heel hard in de persoonljke duels en dat schrikt behoorlijk af dus ik zie ze wel voorbij Mexico gaan.

Japan heeft nog geen doelpunt tegen volgens mij.

6 augustus 2012 om 20:11

Klopt, hebben nog geen enkele tegen goal 2x 1 - 0 1x 3 - 0 en 1x 0 - 0

Japan is lekker bezig weer ze hebben een goed elftal met snelle mensen voorin die een actie kunnen maken en scoren. Achterin is Yoshida een goede verdediger en zorgt voor rust achterin. Japan is wel een verrassing dat ze nu al in de halve finale zitten.

6 augustus 2012 om 20:14

Ik had dit wel verwacht eerlijk gezegd, okee de het niet gedacht dat ze ook nog van Spanje wonnen.. Maar de laatste 4 jaar is mijn land (japan) toch heerlijk bezig, qua voetbal! Aziatische beker gewonnen, goed gespeeld op t laatste WK, en nu weer U23 die in de halve finale staan

OFF Topic: Nadeshikos (vrouwen elftal Japan) vandaag de finale bereikt op de Olympsche spelen, en ook nog wereldkampioen geworden afgelopen jaar

finale japan - brazilie 0-4 brazilie is gewoon de bomb weet je ze kunnen niet verslagen worden met neymar

4 augustus 2012 om 22:24

Je bent niet serieus neem ik aan , 0-4 in welke finale dan ook is zeer onwaarschijnlijk. Vandaag had Brazilië het ook lastig tegen honduras zoals ze het wel vaker lastig hebben tegen ploegen die proberen het spel te maken ipv mee te voetballen

6 augustus 2012 om 20:15

@harm778 Het gaat om t team in totaal , niet om Neymar alleen... Ik zie Japan toch wel olympisch goud pakken!

7 augustus 2012 om 10:35

het hele team van brazilie is super goed zo gaan ze op het wk spelen misschien wel in dde finale het is een super team behalve de keeper

Heerlijke wedstrijd, morgen tegen Mexico. Hoop dat mijn land t Olympisch goud haalt!! Er zit een goede kans in!

Ganbare Nihon!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren